Arama sonuçları: *

• Users: tavukkkkk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

telefonda adware varmı yokmu nasıl öğrenilir

sorum başlıkta
  2. T

telefonda virüslü siteye girip hemen çıkınca virüs bulaşırmı ?

soru başlıktaki gibi telefonda virüslü bir siteye girip birkaç saniye sonra çıkınca virüs bulaşma ihtimali varmı kaspersky ile taradım bir sorun çıkmadı ama yinede buraya bi sormak istedim
  3. T

AI cover yapıp youtubede paylaşmak suçmu

AI cover bilmeyenler için bir yapay zekadır bir şarkıyı veya bir konuşmayı başka birine söyletmeye yarar ve bunu başlıkta dediğim gibi youtubede yayınlamak herhangi bir suça girermi
  4. T

realtek ses sürücüsü 0001 kurulum hatası

başlıktaki gibi realtek ses sürücüsünü kurmaya çalışıyorum bu hatayı alıyorum yardım edebilecek varmı bunun yüzünden kulaklığın mikrofonu çalışmıyor
  5. T

kulaklık mikrofonu çalışmıyor

başlıkta dediğim gibi onikuma k1b kulaklığım var ışık tamam kulaklık tamam ama mikrofon çalışmıyor anlayan birisi yardım ederse sevinirim
  6. T

onikuma k1b kulaklığın mikrofonu çalışmıyor

başlıkta dediğim gibi https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-onikuma-k1-b-profesyonel-mikrofonlu-kulakligi-kablolu-fiyati,902485997.html bu kulaklığın ses tamam ışıklar tamam ama mikrofonu çalışmıyor yardım ederseniz sevinirim. 1699122649 yardım edecek yokmu ?
  7. T

valorant pbe mail ne zaman gelir ?

başlıkta dediğim gibi 24 Eylülde valorant pbe kayıt oldum riot gamesten hala mail gelmedi ne zaman gelir bu mail ?
  8. T

instagramda başkasının videosunu sildirme

başlıkta dediğim gibi instagramda birisi benim videomu izinsiz paylaşmış bu videoyu nasıl sildircem ?
  9. T

bu tür videolar nasıl yapılıyor ?

başlıkta dediğim gibi bu tür videolar nasıl yapılıyor
  10. T

bu şekilde bir sıkıntı olur mu ?

arkadaşlar telefonuma kaspersky yükleyip apk dosya indirmeyi düşünüyorum eğer içinde virüs varsa virüsü bulabilirmi ?
  11. T

minecraft bedrock bu şekilde bilgisayarda oynanabilirmi ?

şimdi kafamda bir şey takıldı ben telefondan minecraftı satın alsam microsoft ile oturum açtıktan sonra bilgisayara minecraft launcher yükleyip aynı hesapla giriş yapsam hem telefondan hem bilgisayardan minecraft oynayabilirmiyim ? (sadece bedrock)
  12. T

bu şekilde virüs girebilirmi ?

arkadaşlar örneğin telefonda googleden bir fotoğraf indirceksin üstüne basılı tutup indir diyip telefona indirince virüs bulaşma ihtimali varmı ?
  13. T

google şifremi unuttum

bugün oluşturduğum hesabın şifresini unuttum bunu nasıl sıfırlıcam
  14. T

google hesabımın şifresini unuttum

arkadaşlar bugün yeni oluşturduğum bi google hesabı vardı fakat yarım saat sonra bildirim geldi telefonuma işlem yapılması gerekiyor diye tıklıyorum doğrulamaya çalışıyorum telefonunuza kod geldi dedi ama gelmedi daha sonra başka bir yoldan şifremi unuttum diyorum google doğrulamak için daha...
  15. T

crafrise veri açığı var

arkadaşlar bugün googleden bildirim geldi 1 tane veri açığı bulundu diye baktım crafriseden verilerim ihlal edilmiş şifreyi değiştirdim ve artık craftrise oynamıyorum bir sorun olur mu ?
  16. T

MSN Türkiye virüs mü ?

arkadaşlar bugün bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra MSN Türkiye açıldı herzaman açılmıyor bi arada açılmıştı güvenli midir site linki : https://www.msn.com/tr-tr?ocid=wispr&pc=u477 vsizce bu site güvenilir mi? yoksa virüs mü ?
  17. T

minecraft için shader önerisi

arkadaşlar aşağıdaki sisteme göre bir minecraft shader pack önerir misiniz? sabit 60 fps verse yeter (1.20.1 için) i3 8100 intel uhd graphics 630 8gb ram
  18. T

windows defender şu anda yeterlimidir ?

başlıktaki gibi windows defender yeterlimidir bilinçli bir kullanıcı için yoksa illa 3. taraf antivirüslere gerek varmı ?
  19. T

xsso valorant nedir ?

arkadaşlar bugün xbox hesabını riot games ten bağlantısını kesmek için araştırıyodum böyle bir şeye denk geldim : https://support-leagueoflegends.riotgames.com/hc/tr/articles/360036255593-Hesap-Bağlantısını-Kaldırmak bu linke tıkladım sonra alttaki kırmızı yazan yere tıkladım fakat bi...
  20. T

en iyi ve güvenilir vpn hangisidir ?

arkadaşlar chrome için en iyi ve en güvenilir bir vpn arıyorum önerir misiniz? ? (3. taraflarla veri paylaşımı olmasın)
Geri