Arama sonuçları: *

• Users: runzeus
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. runzeus

Goodbyedpi açınca Kaspersky izin vermiyor

Kaspersky Premium üyeliğim var fakat kaspersky arkada çalışırken goodbyedpi açtığım zaman hiçbir siteye girmiyor neredeyse kaspersky'ı kapattığım zaman çalışıyor bunu nasıl düzeltebilirim 2 sinide aynı anda kullanmak istiyorum
  2. runzeus

Steel Series Artics Nova 7 Mikrofon Ayarı

Kulaklığı yeni aldım windowsun kendi sesinden sesimi dinlersem sesim bana çok net ve akıcı şekilde geliyor fakat discorda geçtiğimde sesim böyle biraz bozuluyor gibi oluyor arkadaşlarım sesime boğuk,kesiliyor demekte ki discorddan sesimi dinlediğimde sesim bozuluyor bunu nasıl düzeltebilirim...
  3. runzeus

Mikrofonlu kulaklık önerisi

arkadaşlar şuan steel series siberia v2 kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok yaklaşık 8-9 sene önce almıştım zaten piyasada neredeyse hiç yok hala çok memnunum fakat son zamanlar mikrofonunda temassızlık var ve değiştirmek istiyorum. steel series artics nova 3 almıştım yazılımını "sonar" hiç...
  4. runzeus

SIVI SOĞUTUCU ÖNERİSİ

işlemcim ryzen 5 5600x herhangi bir oyun açtığımda işlemci 90-100 dereceye kadar çıkıyor bazen 100 dereceyi bile geçtiği oluyor bunun için sıvı soğutucu almak istiyorum ve önerilerinizi bekliyorum. (almışken 240mm sıvı soğutucu almayı düşünüyorum.)
  5. runzeus

1000-1500 TL mekanik klavye kablolu

kablolu, multimedyalı mekanik klavye önerisi olan var mı sorunsuz kaliteli olsun yeter. ışığı abartı olmadan biraz fazla olursa iyi olur.
  6. runzeus

1000-1500 TL arası mekanik multi medyalı klavye

Arkadaşlar ses panelli direkt sesi kapatıp açabileceğim veya sesi kısacağım, müzik değişebileceğim mekanik klavye arıyorum önerilerinizi bekliyorum.
  7. runzeus

masaüstü pc ses geliyor fakat mic çalışmıyor

arkadaşlar bilgisayarım bugün sabah geldi fakat gün sonunda mic den ses gitmemeye başladı bunu nasıl düzeltebilirim
  8. runzeus

Yeni bilgisayar alacağım yardımcı olur musunuz?

arkadaşlar bilgisayarlardan pek anlamıyorum. https://www.gaming.gen.tr/urun/301683/ultima-dual3060ti-amd-ryzen-5-5600-asus-dual-geforce-rtx-3060-ti-oc-8gb-gddr6x-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu sistem'e ryzen 5 5600x ve 1 TB ssd ekliyorum ve fiyatı 21.398 TL oluyor. Bu sistem ile...
  9. runzeus

20-25 bin TL Hazır kasa

Merhabalar arkadaşlar bütçem 20-25 bin TL bu fiyat aralığında bana sıkıntı yaşatmayacak en iyi sistem hangisidir? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Geri