Arama sonuçları: *

• Users: LeoX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. LeoX

Öneri En iyi 540Hz Monitör hangisi ?

Arkadaşlar basliktan da anlayacaginiz gibi en iyi 540 hz monitör hangisi ? Piyasada birden cok 540hz var ama en iyisi hangisi arastirmama rağmen bulamadim cevaplariniz icin teşekkür ederim
  2. LeoX

Yardım Altyapımın hızını firmalar farklı söylüyor

Durum fotoğraflarda göründüğü gibi. Benim aklıma takılan şey: 1000MBPS hiz alabiliyorsam, TurkNet neden bana 100Mbps diyor? Binamda zaten Telekom 1000MBPS verebiliyor ama TurkNet neden veremiyor bu durumda ne yapmalıyım sizce.
  3. LeoX

Öneri Kablosuz kulak üstü kulaklık önerisi

Merhaba, günlük ve sporda kullanmak için Kablosuz kulak üstü kulaklık arıyorum bütçem 2-3k üzerinde jbl gibi markaları önermeyin lütfen Kablosuz kulak üstü kulaklık önerisi, Kulak üstü bluetooth kulaklık önerisi, günlük kulaklık önerisi
  4. LeoX

Yardım HP Victus Gaming 16 Dizüstü Bilgisayar alınır mı ?

Arkadaşlar selamlar, bütçem 20-30k arası HP Victus Gaming 16 Dizüstü Bilgisayar almayı düşünüyorum öneriniz veya kullananınız var mı ? Yardımcı olur musunuz 1686253197 https://www.amazon.com.tr/HP-Dizüstü-Bilgisayar-GeForce-68P42EA/dp/B0BH4ZY4SH
  5. LeoX

Yardım Çok ses çıkarmayacak max 30K civarı bir laptop arıyorum

Merhaba dostlar, 30-35k gibi bir bütçem var. Çok ses çıkarmayacak bir laptop arıyorum kütüphane-ev gibi ortamlarda kullanacağım. Tercihen şunlara dikkat ediyorum: 144hz ve üstü 1TB(512GB sistem bulduysanız ve yükseltilebiliyorsa olur) Bunlar haricinde F/P olması çok önemli yardımcı olursanız...
Geri