Arama sonuçları: *

• Users: mkg_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mkg_

Öneri 1500 TL Mekanik Klavye Önerisi

1500 TL civarında mekanik klavye arıyorum. Aslında aklımda birkaç model var; Xpg Summoner Speed Silver Cherry Mx Razer Blackwidow V3 TKL Green Switch Ve Rampage Kb-r29 Grand Series Optical Blue/Red Switch Bu fiyatlarda daha iyi bir klavye varsa beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum...
  2. mkg_

600-650 TL Mouse Önerisi

Yani aklımda birkaç tane mouse var ama emin olamadım. Deathadder V2 Mini var, Rival 3, var Ss Prime var, Bloody X5 max var. 600 tl bandında güzel bir genellikle fps oyunları için bir mouse lazım bana.
  3. mkg_

Razer Deathadder V2 Mini Vs Steelseries Rival 3 vs Steelseries Prime FPS

3 mouse arasında kaldım bir türlü karar veremiyorum. Hepsi fiyat olrak hemen hemen aynı. Hangisini almam daha iyidir? (Genellikle fps oyunları için kullanacağım)
  4. mkg_

Steelseries Rival 3 mü ya da Razer Deathadder V2 Mini mi?

Genellikle fps oyunları için mouse arıyorum ve bu ikisi arasında kaldım. Veya bu fiyat aralığında daha güzel bir mouse varsa bilgilendirirseniz sevinirim, teşekkürler.
  5. mkg_

Bu sistemi 16.999 TL ye aldım iyi yapmış mıyım?

https://www.itopya.com/technopattwowinintelcorei512400fasusradeonrx6750xtdualoc12gb16gbddr4480gbnvmem2_h23638#kategori_8
  6. mkg_

RX 6700 XT vs RTX3060TI vs INTEL ARC A770 LE 16GB

Sizce hangisi daha iyi performans verir? İntel bana şuan en mantıklısı gibi geliyor ama bilemiyorum. Sürücü güncellemeleriyle daha iyi performans verebilir
  7. mkg_

Razer Blackshark V2 X alınır mı? (Set) ya da Rampage'in R81 Champion modeli

Bazılır överken bazıları sövüyor, emin olamadım. Bütçem 1500 TL kaliteli bir sanal 7.1 kulaklık arıyorum ve sizce R81 Champion Razer Blackshark V2 X den daha mı iyidir? V2 X te 7.1 açınca bazılarında ses boğuk geliyormuş herhangi bir usb ses kartı ile düzeltilebilir mi? Teşekkürler
  8. mkg_

İntel Arc A770 LE 16GB (sıfır) vsAsrock Rx6700XT12GB vs Gigabyte Rtx3060ti8Gb mı

Açıkçası ben kararsız kaldım gelecekte a770 sürücü güncellemeleriyle daha iyi performans verir diye düşünüyorum. Bu ekran kartlarından birini alacağım
  9. mkg_

Donanım Arşivinin yeni 11.599 tl lik f/p sistem 15.5k ya hala alınır mı

dostlar sizce 15.499 TL ye alınır mı yoksa bekleyim mi
  10. mkg_

Öneri 200-300 tl bandında efsane makrolu mouse önerisi (genellikle fps oyunları için)

200 ile 300 arası güzel bir tane makrolu mouse önerisi,
  11. mkg_

Öneri 800-1000 TL bandında güzel, rahat ve ses kalitesi iyi olan bir kulaklık önerisi

800 ile 1000 bandında güzel bir fiyat performans kulaklık arıyorum, sizin önerileriniz nelerdir? ve ek olarak sizce GamePower'ın Fujin 7.1 kulaklığı iyi midir?
Geri