Arama sonuçları: *

• Users: verxexe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

Paladyum üzerinden biirne para gönderdim.

Birine paladyum üzerinden para gönderdim internette pek bir şey bulamadım bir sorun olur mu?
  2. V

Donanım arşivi SIGMA-RULES kasasını almıştım bugünlerde sorun çıkarıyor.

Merhaba kampanya ile almıştım ancak bugünlerde anlık donma veya donup düzelmeme gibi sorunlar ile karşılaşıyorum neden oluyor olabilir?
  3. V

Doping Hafıza almaya değer mi?

Daha önce Doping Hafıza kullanan varsa tecrübelerini belirtebilir mi?
  4. V

Oynayarak para kazanabileceğim oyunlar nelerdir?

Oynayarak para kazanabileceğim oyunlar nelerdir?
  5. V

Eski modemi nasıl sinyal güçlendirici olarak kullanabilirim?

Yeni modem aldım ancak eski modemi nasıl sinyal güçlendirici olarak kullanabileceğimi bilmiyorum yardım edebilir misiniz?
  6. V

Knight Online farm yapmak için nasıl bir bow kasılır?

Merhaba farm yapmak için bow kasacağım ancak hangi bowa + basacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
  7. V

Knight Online hangi ırk seçmeliyim?

Knight Online'da afkbot ile afk farm yapacağım hangi ırkı seçmeliyim ve ne kasmalıyım büyücü mü okçu mu?
  8. V

Knight Online'da nasıl para kazanılır?

Merhaba evde para kazanmak istiyorum bir çok yol denedim ancak olmadı. Online oyunlara baktım en çok olan Knigt Online bu işi yapan birisi varsa yardımcı olabilir mi?
  9. V

İnternetten nasıl para kazanılır?

Merhaba 17 yaşındayım aileme destek olmak için para kazanmak istiyorum ancak çalışma durumum yok internet üzerinden nasıl para kazanabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?
  10. V

PSU sıkıntı çıkarır mı?

Merhaba kampanayadan bu sistemi almıştım psu herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? Diğer parçaları sıkıntıya sokacak bir durum oluşur mu? Eğer sıkıntı çıkarırsa hangi psuyu almam gerekir?
  11. V

Monitör bir anda gidiyor ancak bilgisayar çalışmaya devam ediyor

Merhaba, bunu birkaç kez yaşadım. Bilgisayarın ekranı bir anda gidiyor ancak bilgisayar çalışmaya devam ediyor. Reset düğmesine basıp tekrar açıyorum ve aygıt yöneticisine baktığımda ekran kartının devre dışı bırakıldığını görüyorum etkinleştir diyorum düzelmiyor devre dışı bırakıp tekrar...
  12. V

Monitör bir anda gidiyor ancak bilgisayar çalışmaya devam ediyor

Merhaba, bunu birkaç kez yaşadım. Bilgisayarın ekranı bir anda gidiyor ancak bilgisayar çalışmaya devam ediyor. Reset düğmesine basıp tekrar açıyorum ve aygıt yöneticisine baktığımda ekran kartının devre dışı bırakıldığını görüyorum etkinleştir diyorum düzelmiyor devre dışı bırakıp tekrar...
  13. V

Albion Online Balıkçılık

Albion Online'da balıkçılık yapıyorum hangi yemeği yapıp satmalıyım?
  14. V

GTA5 ROLEPLAY SUNUCUSU

whitelisti olan bir sunucuya gireceğim mülakat yapıyorlar ne gibi sorular soruyorlar daha once deneyen var mı?
  15. V

OBS ekran kartı üzerinden nasıl yayın yapılır

League of Legends yayını yapıyorum ve işlemcim hem yayın hemde oyun için yetersiz kalıyor ekrna kartım üzerinden yayını nasıl yapabilirim
  16. V

Bu fare yerine alınabilecek alternatifler

https://www.hepsiburada.com/bloody-w90-max-10-000-cpi-10-tus-rgb-4m-bellek-ultra-core-3-4-aktif-ozel-yapim-optik-kablolu-siyah-oyuncu-mouse-p-HBCV00000D9QP5?magaza=Hepsiburada Bloody'nin bu faresini almayı düşünüyorum yerine ne alınabilir
  17. V

500-600TL MOUSE NE ALABİLİRİM

Mouse alacağım 500-600TL bandında ne önerirsiniz
  18. V

200-300TL kaliteli mouse pad

200-300TL düzeyinde mouse pad önerebilir misiniz klavye ve fareyi kapsayacak şekilde olursa iyi olur
  19. V

Bloody W70 MAX nasıldır?

Bu fareyi almayı düşünüyorum sizce nasıldır
  20. V

350-400TL GAMING MOUSE

400TL altı gaming mouse önerebilir misiniz
Geri