Merhaba evde para kazanmak istiyorum bir çok yol denedim ancak olmadı. Online oyunlara baktım en çok olan Knigt Online bu işi yapan birisi varsa yardımcı olabilir mi?
Merhaba 17 yaşındayım aileme destek olmak için para kazanmak istiyorum ancak çalışma durumum yok internet üzerinden nasıl para kazanabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba kampanayadan bu sistemi almıştım psu herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? Diğer parçaları sıkıntıya sokacak bir durum oluşur mu? Eğer sıkıntı çıkarırsa hangi psuyu almam gerekir?
Merhaba, bunu birkaç kez yaşadım. Bilgisayarın ekranı bir anda gidiyor ancak bilgisayar çalışmaya devam ediyor. Reset düğmesine basıp tekrar açıyorum ve aygıt yöneticisine baktığımda ekran kartının devre dışı bırakıldığını görüyorum etkinleştir diyorum düzelmiyor devre dışı bırakıp tekrar...
Merhaba, bunu birkaç kez yaşadım. Bilgisayarın ekranı bir anda gidiyor ancak bilgisayar çalışmaya devam ediyor. Reset düğmesine basıp tekrar açıyorum ve aygıt yöneticisine baktığımda ekran kartının devre dışı bırakıldığını görüyorum etkinleştir diyorum düzelmiyor devre dışı bırakıp tekrar...
https://www.hepsiburada.com/bloody-w90-max-10-000-cpi-10-tus-rgb-4m-bellek-ultra-core-3-4-aktif-ozel-yapim-optik-kablolu-siyah-oyuncu-mouse-p-HBCV00000D9QP5?magaza=Hepsiburada
Bloody'nin bu faresini almayı düşünüyorum yerine ne alınabilir