Arama sonuçları: *

1. A

Hard Diskim Kırıldı ?

Herkese iyi günler uzun zamandır temassızlık sorunu yaşadığım hard diskin giriş kısmı kırıldı (temassızlık olduğu için biraz bastırarak çalıştırıyordum). Bunu tamir etme gibi bir durumu olur mu yoksa artık çöp mü oldu?
  2. A

Amd rx 7800 xt ekran kartlı sistem

Birkaç özelleştirme ile böyle oluyor bu fiyat bandında onerilebilecek başka bir bilgisayar var mıdır ilk defa sistem alcam hazır sistemi özelleştirdim
  3. A

Max 4k monitör tavsiyesi

Herkese iyi günler monitör almak istiyorum ama karar veremiyorum çok oyun oynamıyorum 1-2 saat günde Geri kalan boş takılıyorum video dizi film falan öyle internette dolanıyorum VA panel mi almalıyım IPS panel mi? 1-2 model var aklımda onların arasında kaldım...
  4. A

Öneri Bütçeye Göre Monitör Tavsiyesi

Herkese İyi günler monitör almak istiyorum ama karar veremiyorum çok oyun oynamıyorum 1 2 saat günde geri kalan boş takılıyorum vide dizi film felan öyle internette dolanıyorum va panel mi almalıyım ips panel mi laptopa bağlayacağım 144 hz ıps ekran laptopum var 1 2 model var aklımda onların...
  5. A

Operatör Önerisi Yapabilir misiniz ?

Netgsm kullanıyorum ama fiyatlar arttığı için ucuz yollu veya fırsatlı bir tarife arıyorum yakında gelecek veya şuan olan fiyat aralığı güzel olan tarifeler varsa önerebilir misiniz
  6. A

laptopta ses seviyesi kısılmıyor

laptopumda ses seviyesine 2 gündür bir şeyler oldu ne yaptım bilmiyorum ama sesi kıssamda son seste gibi hep aynı seviyede kalıyor ve sadece kapatınca ses tamamen kapanıyor onun dışında hiç bir şekilde 100 ün altına düşmüyor ben 50 ye çeksemde aynı ne yapmam lazım ?
  7. A

Usb Hub Tavsi̇yesi

https://www.amazon.com.tr/Portlu-Benfei-Ultra-İnce-MacBook-Surface/dp/B08F2J2DN7/ref=sr_1_46?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=1I7XFXF6YQRBD&keywords=usb%2Bhub&qid=1704914144&sprefix=usb%2Bhub%2Caps%2C148&sr=8-46&th=1...
  8. A

Yurtdışından ürün alırken kartın kabul edilmemesi

İşlem reddedildi, lütfen ödemeyi yapan bankayla iletişime geçin veya ödemeyi tekrar yapmak için kartı değiştirin. kartımda bakiye olmasına rağmen böyle bir hata alıyorum dolar ile alışveriş yaptığım için dolar mı almam gerekiyor ...
  9. A

Valorant-CS GO Ping sorunu

Kolay gelsin valoda ve cs de son zamanlarda yaklaşık 5-6 aydır anlık ping artışından dolayı oyundan soğudum oldum sebebp nedir bilmiyorum aynı internet ve hızı da arttı yurtta kalıyorum yurdun interneti önceden böyle bir sorun yoktu bilgisayarımı ise 2 yıldır yaklaşık temizlemiyorum macunu felan...
Geri