Arama sonuçları: *

• Users: nerox
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. nerox

🔥(Güncel) MIGROS 100 Money & BEDAVA TOD 🔥 Yandex AI

Yandex Ai mobil uygulamasında hediyeler var. Uygulamayı indirince sağ üstte hediye kutusu var. Ona tıklayıp kodu girmek gerekiyor. GUNCEL = MIGROS100 migros 100₺ hediye çeki BEREKET100 koduyla migros 100₺ hediye çeki ISTANBULKART100 koduyla mobil akbil bakiyesi PAZARAMA koduyla 100 TL...
  2. nerox

🔥YOUTUBE PREMIUM + NORD VPN 3 AY UCRETSIZ (Microsoft 365 1 yıl Free Öğrenci ile)

Merhabalar, konu biraz aşamalı olduğu için adım adım anlatacağım. Birkaç gün önce konusu açılmıştı ama tekrar hatırlatmış olalım; Microsoft; lise dahil tüm öğrenciliğini doğrulayan kullanıcılara 12 aylık Microsoft 365 Premium ve LinkedIn Premium Kariyer üyeliği hediye ediyor...
  3. nerox

HEPSIBURADA EN IYI CASHBACK HANGISI

Hepsiburada uzerinden 16bin civarina alisveris yapacagim. Bu durumda bana cashback verebilecek en iyi banka veya on odemeli kart nedir? Onceden buyuk guzel anlik kodlar paylasiliyordu, bunlar halen daha devam ediyor mu beklenir mi? tesekkurler.
  4. nerox

Xdrive Oyuncu Koltugu Alınır Mı ?

Iyi Forumlar. Hepimizin bildigi klasik xdrive 15li plus modeli ile yeni toryumn kumas modeli arasinda kaldim. 15li plus modeli icin bazi videolar var tanitim amacli ve gayet iyi duruyor. ozellikle bel yastigi baska hicbir firmada boylesine yok. buradaki 15li plus linki. urun karsilastirma...
  5. nerox

Fazeon 32” 2K 180hz 7K₺

Bunu mu almak mantıklı yoksa agon mu Fazeonun asansörü dikeyi falan bulunmuyo ekranın verdigi renk degerleri de biraz dusuk gibi. Ama aradaki boyut farkı için deger mi https://www.itopya.com/fazeon-x32f180q-315-180hz-05ms-hdmi-dp-hdr10-freesync-g-sync-qhd-ss-ips-gaming-monitor_u28004...
  6. nerox

Yeni banka acacagim ne acabilirim

18 yasimi doldurdum artik kart lazim. kredi icin degil havale icin kullanacagim. acilista kampanya yapan bakiye saglayan banka bildiginiz varsa onerilere acigim, tesekkurler.
  7. nerox

Discord yeni tema hakkinda

Bende cok yenilenmis bir arayuz var baska kimsede var mi?
  8. nerox

VIEWSONIC 21.5" FHD 1MS 100HZ MONITOR 2099₺

Normal fiyatı 2099 naysla alınırsa -%10 https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQXDPRZF
  9. nerox

%60 Klavye Tavsiyesi Lazım

1000₺ civarına bir ürün arıyorum. 1701189425 boost
  10. nerox

.com.tr Domain Sadece 15₺

Natro Hosting kısa süreliğine .com.tr domainlerini 15₺ satıyor. .com için de 100₺ bandında bir fiyat söz konusu. Fiyatlar gayet gayet iyi, firma da gayet iyi bir firma. Haberdar olmanızı istedim... https://www.natro.com/
  11. nerox

Iphone 12-11pro-11proMax Hangisi?

İkinici el iphone alacağım. Bu 3 telefonun da piyasası aynı düzeyde. Birinin ekranı büyük, Biri yeni nesil, Biri de depolamada üstün. Hangisini Tercih Etmeliyim? Buradan değerlendirebilirsiniz...
  12. nerox

Yardım Acil - Yurtdışından Gelen XFX Rx570 Alınır Mı ?

Merhabalar. Başlığa acil yazdım çünkü yarın akşama doğru almaya gideceğim. Daha önceden ekipman aldığım bilgisayarcıdan ekran kartı alacağım. Xfx Rx 570 8GB modeli için 2500₺ istiyor. Kart sıfır, yurtdışı ve kutusuz. Jelatinleri üzerindeymiş. Bazı şüphelerim var ki; Aceba mining yapılmış...
Geri