Arama sonuçları: *

• Users: omerctn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

ASUS ROG STRIX GO 2.4 alınır mı?

https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-z690-plus-6000mhzoc-ddr5-soket-1700-m2-hdmi-dp-atx-anakart_u16734 anakartım bu. https://www.itopya.com/asus-rog-strix-go-24-71-surround-gaming-kulaklik_u9915 Bu kulaklığı almak istiyorum kablosuz diye. Çoğunlukla LoL, Valorant, CS:GO oynuyorum ara sıra...
  2. O

Occt sonuçları nasıl ?

Merhaba. Sistemimde son zamanlar anlık FPS düşmesi sıkıntısı var. 1 sn bile sürmüyor ama %0.1FPS bayağı düşüyor. Hissediyorum takılmayı oyunlarda. İşlemci Max 65'i geçmiyor ekran kartım da 55 60 civarı dolaşıyor oyunlarda. Sizce sonuçlarım nasıl? Sıkıntı vs bulmadı ama merak ettim. Sistem 3...
  3. O

İ5 13600kf 4070 oc 12gb darboğaz yapar mı ?

Merhaba. Bundan yaklaşık 4 ay önce bir sistem topladım. Bazı oyunlarda anlık olarak FPS düşmesi problemim var veya takılma oluyor acaba 1080p monitörde oynadığım için yapıyor olabilir mi? Cyberpunk 2077, The Last of Us, God of War GTA 5, Valorant, LoL, Uncharted, BF1, Spider-Man gibi oyunlarda 0...
  4. O

Intel sistemde amd Expo ram fps drop ?

merhaba yaklaşık 1 ay önce topladığım sistemim fps drop yemeye başladım ddu ile ekran kartı sürücüsünü silip yükledim her şeyi yaptım çoğu oyunda devam ediyor sistem özelliklerini fotoraflarada koyucam 2 düşüncem var ya bios yüzünden yiyorum drobu bendeki bios 2204 güncel olan 2703 daha...
  5. O

ASUS TUF Gaming Z690-Plus ile Trident Z5 Neo RGB 6000MHz amd Expo uyumlu mu? ?

Merhaba, ASUS TUF Gaming Z690-Plus D5 anakartim var islemci olarak i5 13600KF ve ekran kartı olarak 4070 OC 12 ve RAM olarak G.Skill 6000MHz CL36 2x16 AMD EXPO RAM'ler mevcut sistem sorunsuz çalışıyor fakat şu aralar oyunlarda ara ara anlik drop yaşıyorum. RAM'lerde anakartin sitesinde...
  6. O

4070 oc 12gb gigabyte gaming testlerim nasıl ?

Merhaba sistemi 1 ay önce topladım merak ettim ekran kartı max kaç dereceye çıkıyor diye oyunlarda 60 I hiç geçmedi testler de ise 64 ü geçmedi test 1 dk lık birde 1080 p de msqq 8x de 55 dereceyi geçmedi 5 dk boyunca ?
  7. O

4070 OC 12GB FPS DROP

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay olacak bir sistem topladım i5 13600KF 4070 OC 12 GB Gigabyte Gaming DDR5 sistem özelliklerini fotoğraf olarak atacağım alta ve ilk aldığım zmn sorun yoktu veya ben fark etmedim ilk başta ilk hafta ekran kartımın soğutma ızgarasının üstünde deforme olduğunu gördüm...
  8. O

BENQ EX2510S MONİTÖR NASIL DIR Alınır mı? ?

Merhaba benq ex2510s 165hz düşünüyorum kullanan varmı bu fiyata ips panel daha iyisi varmıdır ? Yoksa aoc 240hz 0.5 ms 24.5 inç va panel monitör mü ? Çoğunlukla rust csgo valorant lol gibi oyunlar oynuyorum ara sıra hikaye temalı rdr2 online dl2 elden ring vs...
  9. O

SİSTEM TOPLADIM FAKAT İŞLEMCİ İ5 13600KF RAMLER AMD EXPO ?

Merhaba bir sistem topladım ödemesini yapıp eve geldim sistemi yarın akşam teslim alıcam fakat gözüme bir şey takıldı işlemci intel ama ramler amd expo herhangi bir problem çıkartırmı bana uyumsuzluk performans kaybı vs vs
  10. O

Gaming.gen elden 50 bin TL sistem toplama önerisi

Merhaba, 50 bin bütçem var. 4070 12 GB MSI X Trio ve R5 5600X düşünüyorum ve Samsung'un 2K 32 inç 144 Hz monitörünü alacağım. Çoğunluk Rust, CS:GO, Valorant, RDR Online dl2 oynuyorum. Fazla grafik açmayı sevmem, orta halli oynarım. İşlemci...
Geri