Arama sonuçları: *

• Users: 34byk21
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 34byk21

PS REMOTE AÇILMIYOR YARDIMM

arkadaşlar hayırlı akşamlar laptopumda ps remote uygulamasını ps5 e bağlayarak ekran yansıtabiliyordum ama laptopa format attıktan sonra uygulamayı kurduktan sonra hiçbir şekilde açamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz
  2. 34byk21

LAPTOPUM GTA 5 KALDIRIRMI

arkadaşlar selamın aleykum laptopm lenovo yoga x1 thinkpad özellikleri i7 8650u 16 gb ram 512 ssd uhd 620 gta 5 kaldırırmı hangi ayarlarda kaç fps oynatır bilgi verirseniz sevinirim
  3. 34byk21

LAPTOPUMA KLAVYE NERDEN ALABİLİRİM

hayırlı akşamlar lenovo yoga x1 laptopumun klavyesinde bir tuş basılı kalıyor bilgisayarcıya götürdüğümde klavyesinin değişmesi gerektiğini söyledi nerden bulabilirim uygun fiyata klavyesini
  4. 34byk21

Lenovo yoga laptop tablet moduna geçmiyor

arkadaşlar iyi akşamlar lenovo x1 yoga laptopum var win 11e güncelledim ve katladıgım zaman tablet moduna geçmiyor nasıl halledbilirim
  5. 34byk21

PS Remote lag sorunu !

Arkadaşlar iyi günler geçen gün ps5 slim aldım playstaitonum bir arka odamda ekranı Ps Remote uygulaması üzerinden laptopuma yansıtıp oynuyorum ama aşırı derecede kasma görüntü bozuklusu oluyor oyun arasında internetim 120 mbps hızlı bir internetim güçlü bir laptopum var neden bu sorunla...
  6. 34byk21

İPHONE 11 MOBİL VERİ ÇEKMİYOR!!

Arkadaşlar iyi günler bundan 1 hafta önce iPhone 11 aldım telefoncudan vodafone hat kullanıyorum anlamadığım bir şekilde telefonun interneti arada E ye düşüyor yavaş yükleniyor veya hiç yüklenmiyor müşteri hizmetlerini aradım güncelleme vs yaptılar ağ ayarlarını sıfırladım en son hattıda...
  7. 34byk21

ALDIGIM TELEFON BOZUK ÇIKTI

İYİ AKŞAMLAR DOSTLAR BUNDAN 1 BUÇUK 2 HAFTA ÖNCE EVİMİN ARKASINDA YENİ AÇILMIŞ BİR TELEFONCUDAN İPHONE 11 ALDIM KONRTOL ETTİM NEYSE HERHANGİ BİR SORUNU YOKTU ALIRKEN ADAMA SORDUM HERHANGİ BİR SORUNU VARMI DİYE ADAM SIKINTISIZ DEDİ TELEFONU KLLANDIM 1 HAFTA GARİP BİR ŞEKİLDE MOBİL VERİM 3 G...
  8. 34byk21

ÇALIŞTIĞIM YERDEN PARAMI ALAMIYORUM NE YAPMALIYIM

Arkadaşlar öncelikle iyi günler diliyorum geçen ay arkadaşımla beraber insan kaynakları aracılığı ile depo işine girdik bilmeyen arkadaşlarım için insan kaynakları iş verene eleman sağlıyor ve maaşınızı insan kaynakları yatırıyor mesai ücretinde kesinti maaşta kesinti gibi vs neyse arkadaşımla...
  9. 34byk21

yazılıma başlamak istiyorum yardımcı olabilecek

arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle yaşım 17 12.sınıfa gidiyorum derslerimde başarım ortalama arkadaşlar yazılıma başlamak istiyorum binevi asıl amacım üni okumadan yazılım gibi geleceği olan bir şeye yönelmek istiyorum sizce nerden başlamalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum
  10. 34byk21

iPhone 11 ekran kararması

İyi günler dilerim arkadaşlar iPhone 11 alacağım tek sıkıntısı ekranın köşesinde böyle siyahlaşmamı desem ekran kararması var ama fazla belli olmıyacak şekilde elimde fotosu yok şuan koyamıyorum neyse açıklamada ekran ile alakası olmadığını entegre ile alakalı olduğu söyleniyor sizce durum nedir...
  11. 34byk21

ETKİSİNDEN ÇIKAMAYACAĞIM FİLM ÖNERİSİ

iyi geceler arkadaşlar böyle etkisinden 2 hafta çıkamayacağım film önerisi bekliyorum en boşluğa düşüren önerileriniz nelerdir
  12. 34byk21

bu filmin adı neydi acaba

arkadaşlar çok önceden bi film izlemiştim filme dair hatırladıgım tek şey insan dışı bi varlık melek gibi bişe ve bir adam hatta adamla o insan dışı varlık ilişkiye bile giriyordu hatırladıgım tek şey bunlar ismini bilen yazsın lütfen
  13. 34byk21

iPhone XS den iPhone 8 e veri aktarımı

İyi günler bu gün yurtdışı iPhone xsden iPhone 8 e geçiş yapacam iOS sürümleri farklı ama iPhone xsten direk 8 e hızlı kurulum yapabilirmiyim
  14. 34byk21

hangi telefonu kullanmalıyım!!

Arkadaşlar hali hazırda iPhone XS 64 Gb kullanıyorum yurtdışı cihazı ve elime Oppo reno 256 gb geçti sizce oppoya geçmelimiyim
  15. 34byk21

hangi telefonu kullanmalıyım ?

Arkadaşlar elimde hali hazırda kullandığım iPhone XS 64 gb yurtdışı cihazı var ve Oppo reno aldım 256 gblik sizce hangisini kullanayım
  16. 34byk21

derinden etkileyecek film önerisi

iyi akşamlar öncelikle arkadaşlar beni derinden sarsıcak bi film önerisi istiyorum konuları yalnızlık olabilir depresif filmler önceliğim böyle boşlukta bıraksın istiyorum atış serbestt 1703274917 konular arasında terk edilmişlikte olabilir
  17. 34byk21

kızın peşinden koşmalımıyım

Arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle 6 aydır filan konuştumgum bi kız var kıza vermediğim değer kalmadı oda veriyordu aynı şekil ama benim kadar değil az değer görüyordum kızı çok seviyorum son zamanlarda bi sıcak bi soğuk yapıyordu bu sabah yazdı bakmadım mesaja akşam bakabildim anca takipten...
  18. 34byk21

Laptop açılırken boot menüsüne atıyor

Arkadaşlar laptopu normal kapattım şimdi açmaya kalktığımda direk boot menüye atıyor ne yapmam gerekli
  19. 34byk21

Nasıl hızlıca zayıflarım

İyi akşamlar arkadaşlar yaşım 16 boyum 1.75 kilom 80-85 civari hızlı şekilde zayıflamak istiyorum diyet programı yazabilirmisiniz nasıl hızlıca kilo verebilirim iyi akşamlar tekrardan:))
  20. 34byk21

Bu telefonlardan hangilerine imei atılabilir (satmak için alacağım)

Not11R 4/128 Not12s 8/256 Redmi10 6/128 12c 6/128 Not12 pro 8/256 Not12 pro 12/256 Not12 pro 12/256-(108mp Redmi12 8/256 İnfiliks not30 pro8+8/256 S23 ultra 12/256 14 pro max 128/2 14 pro 256/2 14 pro max 256/2 Liste bu şekil hangileri kolay satılır imei atılır
Geri