Arama sonuçları: *

• Users: ismaildddx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ismaildddx

Bilgisayarım ağa bağlı windows bağlanamıyor

Merhaba bilgisayarım internete bağlı ethernet kablosuyla google a giriliyor ancak windows algılamıyor mesela defender ı açtım açılmadı giriş yapamadı güncellemeleri kontrol et diyorum o da olmuyor
  2. ismaildddx

Display Port seçemiyorum

merhaba bilgisayarı monitöre bağladım monitör ayarlarına giriyorum hdmı 1 hdmı2 ve display port seçenekleri var hdmı1 e basıyorum seçiyor sinyal yok diyor 2 ye basıyorum seçiyor sinyal yok diyor display portun üstüne geliyorum tıklasamda seçilmiyor ekran kartı da display port kablosuyla bağlı
  3. ismaildddx

Papara başka bankadan para alamıyorum

hesabın başkasına ait banka hesabından para almaya uygun olmadığı için para yatırma işlemi gerçekleşmedi. Yanıtı alıyorum önceden böyle bişey yoktu 1 hafta öncesine kadar ama şu anda papara böylr bişeye izin vermiyor
  4. ismaildddx

Çözüldü✓ Ekrana görüntü gelmiyor

Merhaba Bilgisayarı temziliyim dedim ekran kartını ramini çıkarttım en son geri taktım hepsini asus monitor display port sinyal yok hatası vermeye başladı ekran kartını söktüm geri taktım ramleri söktüm geri taktım yine olmadı az önce bios pilini çıkarttım geri taktım yine olmadı
  5. ismaildddx

Valorant vp kodları nasıl alınır

merhaba instagramda gördüm 99 tl ye random vp kodları satıyorlar ve bazen yüksek miktarda vp çıkıyor . bu kodları nasıl buluyorlar aklıma takıldı
  6. ismaildddx

Çözüldü✓ Uçak modu butonu çalışmıyor ve wifi gözükmüyor

merhaba leptopun modeli asus tuf gaming f15 fx506he bilgisayarda wifiler gözükmüyor yalnızca ethernet oluyor ... durduk yere bir anda gitti wifi bu modele ait güncel asus driverını yükledim ancak olmadı . bilgisayarın güncellemesi varmış onu yaptım yine olmadı ... uçak modunuda açamıyorum...
  7. ismaildddx

Leptop yeni olmasına rağmen çok ısınıyor

merhaba dizüstü bilgisayarımın modeli Asus TUF Gaming F15 FX506HE-HN336 yeni almıştım valorant giriyorum ekran kartı 83 89 derece arasında işlemci 80 90 derece arasında .... boştayken 57 60 derece oluyor ekran kartı .. sizce ne yapmam lazım sistem özellikleri ekran kartı : NVIDIA...
  8. ismaildddx

Çözüldü✓ Bios ayarlarına girdim çıktım bilgisayar mavi ekran vermeye başladı

Bios ayarlarına girdim default a bastım ve ardından load default settings dedi bende ok bastım ardından mavi ekran gelmeye başladı ve sorun giderici den bilgisayarı sıfırlamaya çalıştığımda '' Sistem geri yüklemesi için geri yüklenecek Windows yüklemesi belirtmelisiniz'' uyarısı aldım...
  9. ismaildddx

ASUS Tuf Gaming F15 Fx506he-hn335 Laptop 144 HZ Gözükmüyor

Merhaba ASUS Tuf Gaming F15 Fx506he-hn335 Modelini almıştım ancak 64 hz de kalıyor başka herhangi bir seçenek de yok normalde 144 hz olması lazım ayarlara giriyorum youtube da gösterilenleri yapmaya çalışıyorum yine aynı başka seçenek göüzkmüyor hiçbir şekilde ..
  10. ismaildddx

Spotify para kazanma

merhaba Spotify da birçok ünlünün çıkmamış şarkıları var farklı sanatçı profillerinde ve bu insanlar başkalarının yaptığı müzikten para kazanyıor örneğin herhangi bir şarkıyı speed up yapıp spotifya yüklüyorlar telif hakları vs sıkıntı olmuyor mu bunu yapan birçok profil var hatta bir milyon...
  11. ismaildddx

Çözüldü✓ 5000MB Okuma ssd aldım ancak 3500 mb okuma değerlerini alıyorum

5000 mb okuma 3500mb yazma m2 ssd aldım ancak aldığım değerler 3500 mb okuma 3000 mb yazma ... merhaba başlıkta görmüş oldugunuz gibi 5000mb okuma değeri almam gerekirken test yaptığımda 3500 alıyorum ... aldığım ssd : GoodRam 1TB PX600 Gen4x4 M.2 NVMe SSD, Anakart : GIGABYTE H610M H...
  12. ismaildddx

Itopyadan pc aldım ekran kartı fanları dönmüyor

Merhaba itopyadan hazır pc aldım bugün geldi.. Ekran kartını taktım ancak bilgisayari monitore baglayip baslattigimda ekran kartının fanları başta 4 5 saniye dönüyor sonra duruyor .. Monitörde ise no signal hatasi ile karşılaşıyorum .. eski bilgisayarimda monitor calisirken bunda calismiyor...
  13. ismaildddx

Iki rampage klavye arasında kaldım

Selamlar sizce rampage kb r62 mi almalıyım yoksa rampage kb rx77 mi
  14. ismaildddx

Max 600 tl klavye önerisi

Merhaba max butcem 600 tl oyuncu klavyesi önerebilir misiniz mekanik olacağını sanmıyorum ama olursa iyi olur
  15. ismaildddx

Asus TUF VG249Q1A vs LG 24GN60R-B

Merhaba arkadaslar bu iki monitor arasinda kaldim sizce hangisini almalıyım Asus daha kaliteli gibi ama lg nin daha çok özelliği var ve 1 ms gtg Asus ise 1 ms mprt Bütçem 4000 tl IPS gaming monitor onerilerinizi bekliyorumm
  16. ismaildddx

144 hz ve üstü Monitör önerisi

Merhaba 4000 tl bütçem var 144 hz ve üstü kaliteli bi monitör önerebilir misiniz
  17. ismaildddx

4k bütçem var gaming monitör önerebilir misiniz?

Merhaba Şöyle bi monitör var fiyatıda uygun hz kalitesine göre sizce almalı mıyım Monitör önerisinde bulunursanız sevinirim :)...
  18. ismaildddx

Rampage RM 421alinir mı

Merhaba 4000 tl bütçem var sizce bu monitör alınır mı https://m.n11.com/urun/rampage-rm-421-flower-24-144-hz-1ms-freesync-oyuncu-monitoru-2083368?magaza=exbilisim&gclsrc=aw.ds&gclid=Cj0KCQjw7aqkBhDPARIsAKGa0oK3sPutDga7Z90hSc5PBxNC7_NA5CueArjmIdKF3hih3Fr54wB7GM0aAqdbEALw_wcB
  19. ismaildddx

Bu sistem alınır mı (link açıklamada)

Beyler bu sistemi almayı düşünüyorum yaklaşık 20 k bütçem var . işlemciyi i5 12400f e yükseltip 1 tb ssd ekleyip birde kasayı bir üst modele çıkarınca 20k oluyor sizce nasıl Sistem linki ...
  20. ismaildddx

Fiyat Performans Sistem Önerisi

Merhaba 21 k bütçem var intel işlemcili sağlam bi sistem önerebilir misinizz kaç gündür bakıyorum 3 gün önce 13 k olan sistem bugün 20 k olmuş yardımcı olursanız sevinirimm
Geri