Arama sonuçları: *

1. ferraripeekk

Akademik makale için anket

Arkadaş merhabalar Ben bir sağlık bölümünde 2. Sınıf öğrencisiyim ve danışman hocamla beraber sunabilmek için akademik bir makale yazıyoruz şuanda anket kısmında yeterli sayıya ulaşmamız gerekiyor makale konumuz evli çiftlerde mitler Rica etsem evli tanıdıklarınız olur aileniz olur paylaştığım...
  2. ferraripeekk

Acil yardım lazım sistemi satıcam yeni alcam

bu sisteme 30 bin vermeyi kabul ettiler: kasa: Zalman N4 Rev.1 RGB 6 FANLI 600W ATX OYUNCU KASASI Ekran Kartı: 4060 ventus 2x Black 8gb Ram: xpg 3200mh 2x8 Gb işlemci: AMD Ryzen 5 5600 6-Core Processor Sıvı Soğutma:Zalman Alpha 24 Anakart: A520M-A PRO bunu satıp bunu almak mantıklımı sizce ...
  3. ferraripeekk

Vergi iadesi nasıl aldım ve ( Cmf Phone 1 den memmuniyetimi) anlatmak isterim

Arkadaşlar yaklaşık 2 haftalık bir hepsiburada konuşma sonucuj hepsiburada bana yardımcı olamadı ve belge numarası kabul edilmedi ve 1500 tl kupon teklif ettiler ben ilk kabul ettim sonra şikayet vara yazarak 4000 tl vermelerini teklif ettim ve kabul ettiler ve iademi böyle olmuş oldu cmf phone...
  4. ferraripeekk

Pcyi satıcam kaça satmalıyım

asa: Zalman N4 Rev.1 RGB 6 FANLI 600W ATX OYUNCU KASASI Ekran Kartı: 4060 ventus 2x Black 8gb Ram: xpg 3200mh 2x8 Gb işlemci: AMD Ryzen 5 5600 6-Core Processor Sıvı Soğutma:Zalman Alpha 24 Anakart: A520M-A PRO
  5. ferraripeekk

Steam hesabım ne kadar eder sizce satmayı düşünüyorum da

Arkadaşlar hesapta 20$ bakiye var FC26 bağlı değil ea hesabına ve cs2 Seçkin aktif sizce ne kadara gider
  6. ferraripeekk

Windows 10 gelişmiş güvenlik güncellemesini yedeklemesiz ve hesapsız alm

Windows 10 Kendim keşfettim Çalıştır>regedit> Bilgisayar\HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows\ConsumerESU bu kısımda şu 2 dosyayı oluşturun ve değerleri bu şekilde ayarların> ESUEligibility (değer 3 olacak) ESUEligibilityResult (değer 1 olacak) PC reset atın ve...
  7. ferraripeekk

2 kulaklık arasında kaldım

Xaomi redmi buds 6 lite mi Yoksa huawei freebuds se2 mi
  8. ferraripeekk

1100 TL Bütçe için kulaklık önerisi

Kulak içi Bluetooth olacak Merhabalar 1100 TL bütçem var Suan 2 kulaklık buldum: Qcy Buds Anc HT15 Bluetooth Kulaklık Xaomi resmi buds 6 lite (Soundcore r50 kullanmıştım bozuldu hemen o yüzden onu onermeyin) Aradığım kriterler: Malzeme kalitesi Ses ve bass kalitesi Su ve tere direnç Gürültü...
  9. ferraripeekk

Epic Hesabım Ne Kadar Eder ?

aşağı yukarı 40 bin tl değerindede unreal engine fab kütüphanesi var 1. Red Dead Redemption 2 – 2.299 2. Sid Meier's Civilization® VI – 1.500 3. Football Manager 2024 – 1.199 4. Dead Island 2 – 1.150 5. GTA 5 – 1.050 6. the long dark – 575 7. Metro: Last Light Redux – 573 8. metro 2033 – 573 9...
  10. ferraripeekk

Pcyi satıcam kaça satmalıyım

Kasa: Zalman N4 Rev.1 RGB 6 FANLI 600W ATX OYUNCU KASASI Ekran Kartı: 4060 ventus 2x Black 8gb Ram: xpg 3200mh 2x8 Gb işlemci: AMD Ryzen 5 5600 6-Core Processor Sıvı Soğutma:Zalman Alpha 24 Anakart: A520M-A PRO
  11. ferraripeekk

Eşyalarım kendi kendine yer değiştiriyorlar

evet başlıkta gördüğünüz gibi ciddi ciddi Eşyalarım kendi kendine yer değiştiriyorlar bunun unutmakla bir alakası olmadığına ailecek %100de 100 emin gibiyiz şuanda bunu nasıl çözebiliriz?
  12. ferraripeekk

Uyumlu İşlemci için yardım edermisiniz

A520m A pro bir anakartım var ve ryzen 5 5600 kullanıyorum ryzen 5 5600 satmayı düşünüyorum en fazla hangi işlemciyi alabilirim neler uyumlu yani?
  13. ferraripeekk

Sizce bu sistem Kaç Fiyata Satılır?

Kasa: Zalman N4 Rev.1 RGB 6 FANLI 600W ATX OYUNCU KASASI Ekran Kartı: 4060 ventus 2x Black 8gb Ram: xpg 3200mh 2x8 Gb işlemci: AMD Ryzen 5 5600 6-Core Processor Sıvı Soğutma:Zalman Alpha 24 Anakart: A520M-A PRO
  14. ferraripeekk

Klavye ve Mouse Önerisi

Arkadaşlar Merhabalar 1000 tl Klavye, 500 TL mouse olacak şekilde öneri yaparmısınız. Minecraft Haxball Bide cs2 falan oynuyorum
  15. ferraripeekk

Zalman N4 rev. kasadaki sıvı soğutma değişiminden sonra 1 LED'i yanmıyor Nasıl düzelte bilirim?

Kasada buradaki yer normalde mavi ışık yanıyordu fakat artık yanmıyor bunu sonra dikkatimi çekti sebebi nedir bunun ve bu LED ne anlama geliyor, onu da bilmiyorum (üstteki LED'de sorun yok o kırmızı renk olarak yanıyor)? Kasa modeli: Zalman N4 rev. 1 mesh megamax 600W 80+3x140mm + 3x120mm RGB...
  16. ferraripeekk

30 k Bütçe ile en iyi performans veren PC almak istiyorum yardım eder misiniz?

Abilerim PC toplucam ama lütfen anlayan birisi yazabilir mi dm den cik zor kazandım düzgün bişey alayım nolur bütçe 30 k Oyun: valorant LoL Csgo Witcher
Geri