Arama sonuçları: *

• Users: Ozaui
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

5000 serisi beklenmeli mi?

Şu anda halihazırda 4060lı asus tuf laptopum var. Masaüstüne geçmek istiyorum ancak 5000 serisi ekran kartlı pcler 2024 sonunda tanıtılıcak diye haberler gördüm.Sizde bekleyip ekipman (Monitör kulaklık kalavye vs.) dizmek mantıklı yoksa 4080 superli bir kasa mı?
  2. O

Asus tuf a15 rtx 4060 yanında hediye?

Asus tuf a15 rtx 4060 laptop satın aldım. Eski bilgisayarım monsterı satın aldığımda marvel's avengers oyunu verilmişti. Asusun herhangi bri kapmanyası hediyesi var mı acaba?
  3. O

r7 7735hs sürücü sorunu

Asus tuf a15 2023 4060 lı bir laptop aldım. Cihazda herhangi bir problem yok şu anda ancak internette gezerken bazen ekranın üstünde dalgalanma oluyor. Ancak hiçbir şekilde oyunlarda olmuyor. GOW, Marvel's spiderman vs oynadım sorun yaşamadım. Aklıma sürücü sorunu olabileceği geldi. R7 7735hs...
  4. O

Asus Değişim Iade Hakkında Sorun

Ben dolaptan kapalı kutu asus tuf A15 aldım ancak bozuk çıktı.32k para verdim. Asusa göndereceğim ve iade veya değişim verirler dediler muhtemelen.Tamir olmaz ise… Değişim de yapılamıyor çünkü ürün stoklarda yok. Fatura fiyatı da 25k… Bir çözüm yolu gösterin a dostlar
Geri