Arama sonuçları: *

• Users: DizKontak
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. DizKontak

Aula F75 2.4 GHZ çalışmıyor

İkinci el Aula f75 aldım lakin 2.4 ghz modu calısmıyor dongleyı pcye takıp klavyeyi 2.4 ghz moduna alıyorum çalısmıyor dongle uzak biyerde de deıl 50-60 cm yakınımda bluetooth modunda da gecıkme oluyor.
  2. DizKontak

Cooler Master I70C Argb LGA1700 Hava Soğutucu r5 5600'a yeterli olurmu ?

r5 5600 oyunlarda cok ısındıgı ıcın sogutucu almak istiyorum ama çok butcem yok gözüme bunu kestirdim ama yeterli olurmu kararsız kaldım yakın fiyata daha iyi soğutucu var mıdır ? o kadar para bayılıp sıvı sogutucu almaya değer mi ...
  3. DizKontak

r5 5600 çok ısınıyor soğutucu önerırmısınız ?

işlemcim çok ısınıyor (r5 5600) önericeğınız ucuz hava soğutucu yada sıvı soğutucu varmı bütcem max 2000 tl şuan derecesi 80 lerde soğutucu alınca ne kadar düşer ?
  4. DizKontak

rampage rm h11 crack alınır mı ?

1.500 tl butcem var ve kablosuz kulaklık istiyorum oyun oynayacağım araştırdım ama bu fıyat bandında başka kulaklık bulamadım ilerleyen zamanlarda sıkıntı cıkartır mı kullana varda memnun mu ...
  5. DizKontak

eski bilgisayarımı satmayı dusunuyorum kaç tl eder ? (gt 630)

yeni pc aldıgım ıcın eskısı boşa dustu bende ıkıncı el satmayı dusunuyorum ne kadar eder sizce ? ASUS GT 630 2GB EKRAN KARTI GİGABYTE B65 ANAKART İ3 3220 İŞLEMCİ G. SKİLL 8X2 16 GB RAM SAMSUNG 850 EVO 256 GB SSD HP 600W PSU 100 GB HDD CD OKUYUCU COOLER MASTER KASA (ÇİZİKLİ) Baya eski bi...
  6. DizKontak

GENCER GAMING F/P BİLGİSAYAR R5 5600 RTX 3060 Tİ 15.999 TL

GENCER GAMING 15.999 TL R5 5600 RTX 3060 Tİ HAZIR SİSTEM STOKLARI BUGUN YENİLENDİ. https://www.gencergaming.com/ludio
  7. DizKontak

gencer gamıng guvenılır mı

gencer gamıngden hazır sıstem alcam baya ucuza buldum sizce herhangı bı problem yasarmıyım 2. el urun vs. verırlermı herhangı bı problem oldugunda değiişim sıkıntı çıkarır mı ileride?
  8. DizKontak

vatan rx 6700 16.000 tl

vatandan 16.000 tl ye rx 6700 lu sıstem almayı dusunuyorum f/p gibi geldi bana ama sistemde power boost psu kullanılıyor 165 tl farkla 650 w almayı dusunuyorum cok bir problem olurmu birde aynı fıyat bandında daha mantıklı sıstemler varmı ...
  9. DizKontak

MSI Radeon RX 6800 xt X Trio ile Z Trio arasındaki fark nedir

6800 xt almayı düşünüyorum ama MSI tarafında Z Trio ile X Trio kafamı karıştırdı X Trio 10k daha pahalı arasındaki fark nedir? 6800 xt için hangi markalardan alınabilir ?
  10. DizKontak

Yardım epic games outlast 2

epic games de outlast 2 indirimde 7 tl diye aldım ama papara kartta abonelik olarak gozukuyor tam anlayamadım 1 ay sonra oyun icin tekrar ödeme yapmam mı gerekecek biri anlatabilir mi ? tekrar ödeme yapmaz isem oyun hesabımdan alınacak mı
Geri