Arama sonuçları: *

1. Y

Hangi laptopu almalıyım?

Arkadaşlar 1 ay sonra yurt dışına üniversiteye gideceğim ve aklımda birkaç laptop var beni 5 buçuk yıl idare etmesini istiyorum. Bütçem 44K'yı zorlarım ama elime 5-10 bin TL nakit kalırsa beni çok rahatlatır. Sizden istediğim beni 5 buçuk yıl idare edecek en düşük bütçeli laptopu almam hakkında...
  2. Y

30-35K bütçe ile 0 RTX4050 laptop mu yoksa 2. el RTX4060 laptop mu alınmalı?

Arkadaşlar soruda gördüğünüz üzere yardımcı olur musunuz? Yurt dışına üniversiteye gideceğim beni minimum 5 6 yıl idare edecek yeri geldiğinde oyun konusunda tatmin edecek laptop arayışındayım yardımcı olur musunuz?
  3. Y

Arkadaşlar sizce hangisini almalıyım?

Arkadaşlar selam. 2 ay sonra inşallah yurt dışına üniversiteye gideceğim ve beni minimum 6 yıl idare etmesini istediğim laptop almam gerek. Yeri geldiğinde istediğim oyunları oynatsın (CP2077, RDR2 vs.) yeri geldiğinde sorunsuz ödevlerimi yapayım bataryası iyi olsun (oyun oynarken prizde olacak...
  4. Y

Yardım Kioxia Exceria G2 alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B09NRZ6LPY/ref=asc_df_B09NRZ6LPY1684774800000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B09NRZ6LPY&linkCode=asn&th=1 Sadece oyun depolamak için kullanacağım. Kullanan arkadaşlar var ise yardımcı olabilir mi çünkü ısınma sorunu var diye okudum birkaç yerde. DRAM...
Geri