Arama sonuçları: *

• Users: SLayer3442
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SLayer3442

Steam puanı nasıl satın alabilirim alan arkadaş var mı

steam puanım aşırı az uyguna satın alabileceğim en azından 20 k puan bulmam lazım alan bir arkadaş varsa yardımcı olursa çok sevinirim
  2. SLayer3442

Pc durduk yere kapanıyor donanımsal bir sorun olmadığını doğruladım

öncelikle merhaba sistemim de donanımsal bir sorun olmadığını testler ile doğruladım ssd işlemci ve ram değiştim anakart ve güç kaynağı testleri de yaptım formatta attım flash üzerinden kapsamlı bir bilen birisine sorunum şu pc acılıyor üstünden 1 veya 2 dakika geçiyor ve kapanıyor yani pc nin...
  3. SLayer3442

Undervolt yapıcam işlemcimi ama anakartım desteklemiyor

a320m anakartım var bios üzerinden ayar yapamadım (voltaj ayarı yok desteklemiyor) işlemci fazla voltaj çekiyor çekmesi sorun değil ama ekran kartı ile beraber yük altına girip çöküyor ekran kartını amd programı üzerinden güç tüketimini yüzde 15 düşürdüm ve sorun kalktı yani işlemciyi çok az güç...
  4. SLayer3442

Logitech G G502 HERO Makro kulanan varsa verebilir mi ?

arkadaşlar kısaca bu hazır makrolar oluyor elinizde varsa verme imkanınız var mıdır ?
  5. SLayer3442

Çözüldü✓ Klavye,Mouse ve Kulaklık almam gerekli 5 bin tl bütcem var

Arkadaşlar benim bu üçünü almam lazım ama şöyle bir sorun var benim bu tür konularda çok fazla bilgim yok ve idaelis birisiyim bu yüzden sizin bilginiz ile haraket etmek istiyorum bana bassettiğim şekilde ürünler önerirseniz çok sevinirim. Klavye:yumuşak klavye seviyorum parmak yormayan yumuşak...
  6. SLayer3442

ekran kartı soğutucu fanı almam gerekli

elime çalışan bir ekran kartı geçti ama bu sıvı soğutma olarak kulanılmış bu yüzden fanı yok almam gerekli ama nasıl bir yol izlemem gerekli emin değilim yardımcı olursanız sevinirim NVIDIA GEFORCE GTX 1080 hangi markanın fanını kulanıyor bilmiyorum
  7. SLayer3442

Ethereum kazım için tavsiyeleriniz var mı ?

ethereum kazma yapmak istiyorum evet göründüğü gibi değil ve başlangıç için aşırı zor gayet farkın dayım ekran kartı olarak şu an en iyi RX580 nı buldum 30mh veriyor 2 3 dolar çivarlarında yani bir de INNOSILICON A10 Pro ETH Miner 6 GB modeli 500mh veriyor günlük 48 dolar olduğunu gördüm(emin...
  8. SLayer3442

4200 TL ye sistem topladım sizce ilerde neler yapabilirim ?

gamemex 9235g kasa-razen 5 3400g-a320ms2h-240 ssd-1 tb spot disk-ram 16 gb Hyperx FURY DDR4 2400hz (elimdeki ram ı taktım )evet biraz kısıtlı bir sistem ekran kartı yok ama elimdekiler bunlar bunla nasıl gelişebilirim bilgisi olan detaylıca anlatabilir mi lütfen
  9. SLayer3442

5500 TL TOPLAMA SİSTEM ACİL ÖNERİ VERİR MİSİNİZ!!!

16 GB Hyperx FURY DDR4 ramım var 3200 hz 4000 tl sini ekran kartı olmadan apo bir sistem toplamak istiyorum acilen söylerseniz çok sevinirim
  10. SLayer3442

5000 TL ye manitör dahil sistemde neler toplanır

24 inç manitör olmasını daha çok önemsediğimi söyleyebilirim ve elimde ddr4 16 gb ram var harddisklerin de ömrü artık bitiğini düşünüyorum ssd daha mantıklı tabi paran varsa o da ayrı konu sizce manitörle birlikte nasıl bir sistem toplayacağıma karar veremedim tecrübelli kişilerden de bilgi...
  11. SLayer3442

3500 TL ye kendime göre topladığım sizin fikirlerinizi merak ediyorum uygun mu sizce

tam 3500 TL tutuyor r5 1600 gigabyte b450m s2h xpg 8gb 3200mhz (16 gb ram var zaten sadece tam sistem olarak bakacak arkadaşlar için koydum ram fiyatıne ne alabilirim onu sormuştum sanırım yanlış anlaşılmış) gamepower myhtril kasa+500w psu asus dual rx580 4gb jd 120gb ssd lg 75hz 1ms monitör...
  12. SLayer3442

3500 TL ye kendime göre topladığım sizin fikirlerinizi merak ediyorum uygun mu sizce

tam 3500 TL tutuyor r5 1600 gigabyte b450m s2h xpg 8gb 3200mhz gamepower myhtril kasa+500w psu asus dual rx580 4gb jd 120gb ssd lg 75hz 1ms monitör aldık 16 gb ramım var ddr4 3200 hz bunu nasıl değerlendirebilirim ram yerine monitör küçük gelebilir diye düşünüyorum 27 inç ekran daha iyi...
  13. SLayer3442

3000-3500 TL arası monitör dahil toplama pc önerisi

bu fiyat aralığında sağlam bir sistem bulamadım amd sistem 16 gb ram (ddr4) var bende ana kart 4 ram girişli 400 mb okuma ssd 4 veya 6 gb ekran kartı 1 tb harddisk ve 500 volt power sistem istediğim kiriter çok seciçi farkındayım ama bir kez alıncak bir şey olduğu için önemli olduğunu...
Geri