Arama sonuçları: *

1. Şüpeli anime kızı

Türkiyede bazı firmalar tek oldukları ürünleri rekabetsiz şekilde pahalı satıyor

Bugün beni aşırı rahatsız eden bir konu var. İsmini vermek istemediğim 3 büyük scooter modifiye işletmesi var. Bu işletmeler piyasada sadece kendileri olduğundan kafalarına göre istedikleri fiyatı koyuyorlar. Bana “ne var yani, adam istediği fiyatı koyar” diyebilirsin, ama Allah aşkına… 250...
  2. Şüpeli anime kızı

Onvo Rx5 3 günlük kulancı yorumu

Eğer Onvo RX5 ile RX4 arasında takılı kaldıysanız, hız ve sportiflik istiyorsanız RX5, daha sakin ve konfor odaklı bir sürüş istiyorsanız RX4 daha mantıklı. Eğer daha önce hiç scooter kullanmadıysanız bu iki modeli ilk scooter olarak kesinlikle önermem. Uzun zamandır Xiaomi Pro 2 kullanıyordum...
  3. Şüpeli anime kızı

Spinal anestezi Olan varmı daha önceden ?

pazartesi günü ufak bir opersayon geçirecegim anestezi doktoru dedi spinal anestezi yapacagız Bende sordum Cenin pozisyonu omurilik orasına Enjekte edilcek Daha önceden olan varmı nasıl bir acısı var ?
  4. Şüpeli anime kızı

Yurtdışından ürün alırken tanıdık neden terchi edilmez ?

Kim biliri kaç aydır bekliyorum cevap yok en sonunda getirdiler ama getirtilen eşyalara saygı yok direkisyon setim leş gibi turşu ve garip şeyler kokuyor arkadaş insan tanıdık bir şey olmaz demesi ne kadar kolay ya gidin türkiye gelen birisnisi bulun adamla anlaşın 50 euro yada artık nekadarsa...
  5. Şüpeli anime kızı

Moza R5 Yoksa Logitech Rs50 ?

geçen bir konu açmıştım moza R5 yükselteyimi diye dedimki biraz daha araştırayım Logitech Rs50 direct drive bir set çıkarmış yeni nesil vites falan aşırı hoşuma giti işte isterseniz el fireni yapabiliyorsuz vitesi falan tek sıkınıtı moza r5 30 bin tl bu set pedalar ile 50 bin tl ama yurt...
  6. Şüpeli anime kızı

G29'dan Moza R5'e Yükseltmek Mantıklı Olur mu?

Nerdeyse 3 yıldır g29 kulanıyorum ilk başlarda bay güzeldi ama mesela direksiyon düz tutarken ilk 20 derecelik açıda bir boşluk var direksiyon orda forcefeedback veremiyor buna rahatsız ediyor düz şerite giderken araba siz hafif sağ yapsanı bile hemen toplar diye biliyorum ets 2 gibi oyunlar...
  7. Şüpeli anime kızı

Vatan Mağazası’ndan Aldığım Kusurlu Klavye ve Yaşadığım Mağduriyet

01.09.2025 tarihinde Vatan Mağazası’ndan Rampage W-Granite Bluetooth klavye satın aldım. Ürünün KDV dahil toplam bedeli 3.419 TL’dir. Satın alma işlemi sırasında ürünün tamamen yeni ve kusursuz olduğunu düşündüm, çünkü böyle yüksek bir fiyat ödenen ürünlerden beklenti her zaman budur. Ürünü...
  8. Şüpeli anime kızı

İphone 16 pro Çok çabuk ısınıyor

Daha pazartesi günü cihazı gürgençlerden aldım kılıfsız kulanıyorum oyunda ısınması evet normal ama bu sabah uyandım duvar kağıdını değiştireyimö dedim uyandıktan sonra bi baktım telefon ateş gibi yanıyor sizce donanımsal bir sorunmu apple zorlu centere götürsem bakarlarmı ?
  9. Şüpeli anime kızı

Turkcell wifi kesintisi nasıl çözülür ?

İnternetler kesik kesik çalışıyor nasıl düzeltebilirim çözümü nedir
  10. Şüpeli anime kızı

Satmakmı yoksa değiş tokuş yapmakmı

Hocam pazar günü 16 pro almaya gidecegim şimdi 2 adet seçenegim var 1. değiş tokuş yaparak vermek 30 bin tl sayorlar cihazımı 14 128gb kapanya desteği falan 35 bin oluyor yada bireysel satıp daha yüksek fiyatamı satmak mantıklı olur sizce.
  11. Şüpeli anime kızı

Yetersiz ehliyet ile trafiğe kapalı alanda sürsem bir şey olurmu ?

Arkadaşlar garaj motoru olarak 250Nk alacagım yaz tatilerinde vs köye gidip orda süreceğim istabulda süremem Polislerin %80 oturdugum yerde cirt atıyor köy yolu sadece tek tük araç geçen işte jandarmanın fazla olmadığı yerler
  12. Şüpeli anime kızı

Cfmoto 125Nk Bu yaz gelirmi ?

Bu yaz ehliyet alacağım sizce çıkarmı 2023 de 2025 de gelicek denildi bilgisi olan varmı ?
  13. Şüpeli anime kızı

Türkiyeden vr alınmaz

neden diye sorarsanız HTC Vive Pro 2 örnek vereyim ürün 500 dolar yani 17bin türk lirası ama türkiyeden alır iseniz 50 bin tl kadar fiyat çıkıyor htc öyle düşük bir markada değil üst düzey bir marka meta Quest gibi vr gözlüklerden çok daha iyi gelişmiş gidin yurt dışından alın hocam 35 bin zaten...
  14. Şüpeli anime kızı

G29 direksiyon kılıfı uyarmı ?

hocam kendi direksiyonumu yükseltmek isitiyorum normalde böyle yüksetmeler vs direksiyon simidini değiştirip oluyor fakat benim bu konularda fazla bilgim yok yapmam riskli olur daha az risk alıp bir direksiyon simidi kılıf alıp üzenire giydirsem ? sizce nasıl olur nasıl yapabilirim
  15. Şüpeli anime kızı

Satıcılar AZOTH kalvyesindeki ekipmanları alıp ayrı satıyormu

içinden çıkan yağdır switchdir falan alıp yüksek fiyata satabilirlermi alıcamda klavyeyi almak istiyorum ama malum türkiye burası yurtdışdanmı alayım hangisi daha güvenilir
  16. Şüpeli anime kızı

Logitech G512 ile steelseries apex mini pro takaslanırmı

G512 var elimde çok büyük satmak isityorum ama alan yok %60 kalvye rgb red switch vs bildiginiz kalvye varmı
  17. Şüpeli anime kızı

Pc eğer açılıp hemen kapanıyor ise bunların yap

1- ramleri sök tak ya (genelde fazla işe yaramaz) 2-bios pilini değiştir ( işe yarama olsalığı yüksektir ) 3- pc power kablosunu çek tuşa 10 saniye basılı tut (bu sadece enerji elektirik kalmamısı sağlar fazla bi yararı yoktur) 4- pc sala eğer vida yada başka bir şey düştü ise daha önceden pc...
  18. Şüpeli anime kızı

Yurt dışından Nasıl güvenli şekilde Ürün getirlir

Hocam bi tanıdık Telefon getirecek kutuda valize getirse sıkıntı çıakrmı uçak ile gelcek havalimanında çıkışta sorarlarmı aramada telefonu alırlarmı
  19. Şüpeli anime kızı

Gamepower Vidi 80 aldım pişman olurmuyum

Yeni aldım sizce güzelmi yoksa başka monitör bakmalıyımıyım
Geri