Arama sonuçları: *

• Users: Eforotti
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Eforotti

Samsung Galaxy Watch 4 40mm ile Samsung Galaxy Watch 46mm takas edilir mi?

Merhaba. Babamın yakın arkadaşı bana benim Watch 4'ü ile onun Watch clasic 46Mm'yi takas teklif etti. Benim saatim bileğime küçük duruyordu biraz yapılı biriyim. Ama onun saatinin özelliği sanırım daha az. Fakat fiyatı uçuk. Sizce ne yapmalıyım? ( Takas kafa kafaya)...
  2. Eforotti

2400TL'ye kadar oyuncu kulaklığı önerisi

Arctis Nova 1 kullanıyorum. Sesi çok patlak vermeye başladı. Daha çok ses kasılanan FPS oyunları ve wuthering waves, Genshin Impact gibi ortam sesinin ön plana çıktığı oyunlar oynuyorum. Mikrofonla pek işim yok. Sadece Discord'da arkadaşlarla sohbet muhabbet ve arkadaşımın kanalına videolar...
  3. Eforotti

Fotoğraf işiyle uğraşanlar lütfen yardım edebilir mi?

Resim hocası fotoğraftaki özel teknikleri kullanarak birden 21 tane bir konu hakkında fotoğraf istedi. Derslerim aşırı yoğun, çok büyük bir proje işiyle uğrasıyorum ve çalışıyorum. O yüzden sadece 2 yane çekebildim. Haftaya pazartesi not verilecek. Lütfen bana yardım edebilir misiniz?
  4. Eforotti

Yanlışıkla Connect Game'den hesap oluşturmadan alışveriş yaptım.

Connect Game'den mouse aldım fakat hesap oluşturmadan aldığımı fark ettim sıkıntı olur mu?
  5. Eforotti

Glorious Model O double Click yapar mı?

Razer Viper Mini kullanıyorum fakat elime küçük gelmeye başladığı için değiştirmek istiyorum. Elim 20 cm claw grip tutuş şeklim aklımda 2. el temiz. Glorious Model O var fakat switchlerinden dolayı double Click yapar mı? Daha çok Valorant ve CS gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum. Bütçe 1500 TL
  6. Eforotti

bilgisayarımı kullanamıyorum!!

bilgisayarım anlamadığım şekilde her şeyi değişti çoğu uygulamam yok çoğu uygulamada oturumlar kapatılmış ve kullanamıyorum ne yapmam gerek?
  7. Eforotti

2. El Glorious Model O wireless vs sıfır darmoshark m3 wireless

Razer viper mini kullanıyorum ve elime çok küçük geldiği için değiştirmek istiyorum daha çok valorant ve cs gibi fps oyunları oynuyorum. Claw grip tutuş şeklim var. Elim 20 cm. Aklımda temiz 2. El model o wireless ve darmoshark m3 wireless var hangisini tercih etmeliyim?
  8. Eforotti

Beats studio 3 hepsiburada da 930 lira!

Merhabalar öylesine beats studio 3'e bakarken hepsiburada'da yurt dışı üzerinden 930 lira sizce orijinal midir? https://www.hepsiburada.com/habby-beats-studio3-bluetooth-kablosuz-kulak-st-kulaklik---mat-siyah-yurt-diindan-p-HBCV00004LR9LG?magaza=Habby&url_src=and-product-detail
  9. Eforotti

Skatez değiştirmek mantıklı mı?

Razer Viper Mini kullanıyorum. Klasik Viper Mini skatez sorunu var. Wraith mağazasında Razer Viper Mini için skatez buldum. Fakat skatez değiştirmek kolay mıdır? En ufak hatam olursa rahatsız eder mi?
  10. Eforotti

Kablosuz mouse önerisisi

Razer viper mini kullanıyorum elime bira küçük gelmeye başladı önerebileceğiniz 1.500 TL'ye mouse önerebilir misiniz? Daha çok valorant ve cs gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum. Maksimum 65 gram olursa sevinirim. Aklımda bu mouse var: https://wraithesports.com/products/darmoshark-m3-wireless-mouse
  11. Eforotti

Nespresso pixie kahve makine alınır mı?

Kahve makinesi almayı düşünüyorum aklımda nespresso pixie var sizce alınır mı?
  12. Eforotti

Klasse logteng vs whrait blade x

Mousepad almayı düşünüyorum aklımda wraith blade x ve klasse longteng var sizce hangisi daha iyidir? Balde x daha mantıklı geliyor ama dikişsiz olduğu için köşelerde ve kenarlardal açılma yapar mı?
  13. Eforotti

Wraith blade Y vs steelseries qck edge

Yeni mousepad almak istiyorum aklımda wraith blade y ve steelseries qck edge var sizce hangisi daha iyi. Daha çok valorant ve cs gibi oyunlar oynuyorum. 1693676985 Wraith blade y kontrolü oynadığım oyunlar için kötü mü olur?
  14. Eforotti

Saçlarım aşırı düz ve aşırı ince telli

Saçlarım aşırı düz ve ince telli. Güzelce kurutmadığım sürece çok hacimli olmuyor. Güzelce kurutsam da hacmi çok uzun süre kalmıyor saçlarım ne yapmam gerekir? Saç spreyi kullanmaya başladım ama bazen saçım hiç şekil almıyor.
  15. Eforotti

Stronger with you vs Stronger With You intelsly

Aslında intelsy olanı alacaktım ama 20 yaş altına uyar mı bilemedim sizce hangisini almalıyım?
  16. Eforotti

Sıfır Samsung galaxy a34 vs 2. El xiaomi 13 lite.

Yeni bir telefon almayı düşünüyorum kullandığım telefon eskimeye ve sorun çıkarmaya başladı. Aklımda sıfır Samsung galaxy a34 ve 2. El xiaomi 13 lite var sizce hangisi alınır? Arada oyun oynarım, ekranı iyi olsun, işlemcisi iyi olsun günlük ihtiyaçlarımı karşılasın yeter.
  17. Eforotti

Oni phantom vs asilnphantom

Normalde phantom almayı düşünmüyordum fakat 4 tane vandalım var ama phantom'da battle pass hariç desenim yok bu gün mağazama oni phantom geldi ama sesi olmaması beni biraz düşündürdü sizce asil phantom mu oni phantom mu? Benim aklımdan oni geçiyor ama dediğim gibi sesi olmaması biraz kafama takıldı.
  18. Eforotti

Oni phantom alınır mı?

4 tane vandal desenim var fakat phantomda sadece battlepass var ve bu gün mağazama oni phatom geldi sizce alınır mı?
  19. Eforotti

Sizce bu parfümlerden hangisi alınır?

İki tane parfüm almayı düşünüyorum sizce hangi ikisini almalıyım? Versace eros EDP Versace Eros flame Versace dylan blue Giorgio armani acqua di gio. Ysl y EDP
  20. Eforotti

Saçlarım aşırı düz ve aşırı ince telli.

Saçlarım aşırı düz ve ince telli. Güzelce kurutmadığım sürece çok hacimli olmuyor. Güzelce kurutsamda hacmi çok uzun süre kalmıyor saçlarım orta-uzun ne yapmam gerekir. 1689858144 Saçlarım kulağımın hizasına biraz geçiyor
Geri