Arama sonuçları: *

1. CCxCreative

FurMark Test Sonuçlarım Nasıl?

Herhangi Bir Sıkınıt Varmı ? (Asus Tuf Gaming Rtx 3080 Kullanıyorum.)
  2. CCxCreative

Ssd okuma yazma hızı normal mi?

Bir Sorun Var Mı?
  3. CCxCreative

Steam İndirme Hızı 100kb'e düşüyor.

3 mb hızla indiriyorum normal şartlarda 10-15 dk sonra 100kb'e düşüyor. Uzun zamandır Bu Sorun Var Çoğu Şeyi Yaptım Ama Sonuç Alamadım -İndirme bölgesi değiştirdim. -Önbelleği Temizledim. Ama Bir Sonuç Alamadım Ne Yapabilirim? Teşekkürler🙏
  4. CCxCreative

35-40-45 Bin TL Pc Öneri

35-40-45 Bin TL Toplama F/P öneri arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Önceliğim Nvidia ve Ryzen Teşekkürler
  5. CCxCreative

Yardım FM24 Maç Öncesi Kadro Seçimi Bug

Maç Öncesi Kadro Seçiminde Böyle Bir Bug Oluyor Bunu Nasıl Düzeltebilirim?(Sağ Taraftaki Oyuncular Buga Giriyor.)
  6. CCxCreative

Öneri Minecraft Ne Zaman İndirime Girer?

Geçen İndirimlerde Malesef Alamadım Şimdide 500 TL Vermek İstemiyorum. Tahmini Bir Sonraki İndirim Ne Zaman Olur?
  7. CCxCreative

Steam hadi kart ile alışveriş yapamıyorum neden?

hadi kartımda alacağım oyun fiyatının neredeyse 2 katı para var ancak işlem yaptıktan sonra para kesiliyor 15-20 saniye sonra iade ediliyor nedeni ne olabilir şimdiden teşekkürler.
  8. CCxCreative

İndirimde Krampon Arıyorum.

Halı Sahada Kullanmak İçin Dişli Krampon Arıyorum.Bütçem 1600 1800 Civarı Nike Önceliğim iyi bi indirm varsa bütçe artabilir puma adidas vs olabilir. Şimdiden teşekkürler.
  9. CCxCreative

Yardım 2 Adet Flash Bellek Öneri

2 Farkşı Flash Bellek Alacağım. 1. Bellek Minimum 128 gb Olsun Hızı Çok Önemli Değil Ama Çok Yavaşta Olmasın :) (Duruma göre 64 Olabilir) 2. Bellek Hafızasının Fazla Olmasına Gerek Yok Annem İçin Müzik Atacağım İçine. (F/P Olursa İyi Olur.)
  10. CCxCreative

Bu Nedir Yüzde 95 cpu kullanıyo

virüs olabilir mi
  11. CCxCreative

Fps Drop Yiyorum Nedeni Ne Olabilir?

Bugün Valorant Oynarken Fps drop yedim ve oyundan çıktım. Daha sonra Oyunda Kasma ve Donma Sorunu Yaşamay Başladım. Msı afterborne indirdim ve işlemci kullanım oranı arada yüzde 0 a dşüyor ortalama yüzde 40 larda dolaşıyor nedeni ne olabilir ve ne yapabilirim. Rtx 3080 R5 7500F ikilim...
  12. CCxCreative

Epic Games Yaz İndirimleri Ne Zaman Başlıyor?

Uygun Fiyata Oyun Alacağım. Steam Yaz İndirimlerine Baktım 4-5 Tane Oyun Satın Aldım. Ama Epicteki İndirimleride Merak Ediyorum Bu Kampanya Ne Zaman Başlıyor?
  13. CCxCreative

Yardım 20-25 bin arası gündelik kullanım ve hafif oyun için laptop önerisi

Gündelik işler için kullanacağım. Ders film vb. Arada hafif büyüklükte oyunlar oynarım. Minecraft vb.
  14. CCxCreative

Yardım Bu Ölü Piksel Midir?

Fotoğraftaki Siyah Şey Ölü Piksel Midir? Öyleyse Garantiye Göndermelimiyim? Göndermezsem Bir Sıkıntı Çılarır Mı?
  15. CCxCreative

steam İnternet Hızım Neden Düşüyor

ne yapmalıyım
  16. CCxCreative

Pes 2020 Lite Tam Sürüm Yapma

steam kütüphanemde pes 2020 lite bulunmakta youtubeda bunu normal sürüme çevirmek için gereken dosya linkleri çalışmadı.bu dosyalara nereden ulaşabilirim
  17. CCxCreative

Yardım Oyuncu Koltuğu Önerisi

Bütçe 6 Her Türlü Öneriye Açığım. Birazcık Bütçeyi Aşabilirim.
  18. CCxCreative

Çözüldü✓ Sistemim İçin Masa Arıyorum.

Her Türlü Öneriye Açığım. Bütçem Belli Değil Ama Uçuk Fiyatlar Olmasın. Ailemin Ekonomisini Zorlamak İstemiyorum.
  19. CCxCreative

Bu Sistem Alınır Mı?

Asus Tuf Rtx 3080 10gb OC edition Ryzen 5 7500F Asus B620M 32 Gb Ram DDR5 CL46 1 Tb m.2 Ssd kingstone Dragos Vortex V-240 sıvı soğutma Kasanın Markasını Bilmiyorum Fotoğrafını Atacağım. Monitör Rampage 27 inç 165 Hz 2 K curved. Orjinal Win 10 Ve Haftaya Markasını bilmiyorum ama red switch rgb...
  20. CCxCreative

Böyle Bir Sistemi Ne Kadara Bulabilirim?

4060 Ti Ryzen 5 7500F Biostar B650M ? 260 veya 360 mm sıvı soğutucu (ya dijital ekranlı yada rgb) ? 2 Tb M2 Ssd ? 32 Gb Rgb Ram ? Psu Akvaryym Kasa
Geri