Arama sonuçları: *

• Users: Erdal35
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

FitGirl güvenli midir?

Alacağım oyunu denemek istiyorum. FitGirl güvenli midir? 1692742814 Böyle bise gözüküo rahatsız edici.
  2. E

Masaüstündeki oyun kısayollarının simgesi gözükmüyor

Şu şekilde gözüküyorlar. Çözümü var mıdır? (Steam-Epic-Microsoft)
  3. E

Göz altı morarması geçer mi?

Yaz başladığından beri uyku düzenim yok diyebilirim ve aşırı şekilde bilgisayar kullanıyorum (45 günde +250saat) , gözlerimin altı mosmor oldu. 1 haftadır filan uykuyu düzene oturttum ama 1 gram değişme yok. Bu morluklar geçer mi? Geçerse zamanla mı geçer yoksa krem vs. kullanmam gerekir mi?
  4. E

Gateron brown vs RK Royale brown switch

Gateron switchleri kaliteli olarak biliyorum. Acaba RK Royale'nin switchleri Gateron'a göre nasıldır? Gateron için +200 vermeye değer mi?
  5. E

Excalibur g770 9300h 1650 kaç TL'ye gider

Özellikler: İşlemci: İ5 9300h Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1650 Ram:8gb ssd: 480gb sata Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. Ama çok aktif kullanmadım. Sizce kaç TL ye satmam gerekiyor?
  6. E

200TL Futbol Topu Önerisi

Kardeşim mahalleden aldığı toplar çabuk patlıyor diye üzülüyor. Ben de doğum günü hediyesi olarak futbol topu almayı düşünüyorum. 200TL ye ne alabilirim
  7. E

Valorant bedava hesap sorun çıkarır mı

Valorant oynuyordum takımdan birisiyle iyi anlaştık sonra ekledi filan 1 2 el attık, hesabı atayım mi dedi. At dedim adam cidden attı hesabı. Sonradan çalıntı çıkıp başıma iş açabilir mi?
  8. E

4000TL bütçede monitör önerisi

İyi forumlar 4000TL civarı bütçem var. 1080p, +144Hz, IPS panel monitör arıyorum öneriniz var mı?
  9. E

600-700 TL Bütçede Rekabetçi Oyun İçin Kulaklık Önerisi

Max 750 TL bütçem var. Genellikle rekabetçi oyun oynamak için önerebileceğiniz kafa üstü kulaklık var mıdır?
  10. E

Xbox Game Pass oyun önerisi

Xbox Game Pass için oyun öneriniz var mı
Geri