Arama sonuçları: *

• Users: burak0756
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Oda için ısıtıcı önerisi

Antalya'da yaşıyorum. Geceleri soğuk oluyor. Klima açsak da tüm ev ısınmıyor. Benim odam salona en uzak olan yer bu yüzden salonda yatıyorum. Ama bıktım sırt ağrısından. Elektrikli ısıtıcı almayı düşünüyorum. Odam 25 30 m² falan sizce odayı ısıtır mı? Önerebileceğiniz başka ısıtma yolu var mı...
  2. B

Babamı ikinci kediye nasıl ikna ederim

Açık lisede okuyorum hep evdeyim neredeyse 2 3 aydır ben evde değilken kardeşim oyun oynatıyordu ilgileniyordu çalışıyor artık bende 2 3 gün sonra biyerde işe başlayacam evde 10 12 saat yalnız kalacak diye bir kedi daha sahiplenmek istiyorum yok diyor süslü benim kızımda üzerine gül koklamamda...
  3. B

Rx 6600 sistem nekadar eder

İşlemci (CPU)AMD Ryzen 5 5600 Ekran Kartı (GPU)Sapphire Pulse RX 6600 RAMXPG Gammix D30 2×8 GB DDR4 3200 MHz SSDCrucial P3 500 GB M.2 NVMe (Okuma 3500 MB/s, Yazma 1900 MB/s) AnakartGigabyte A520 MK V2 KasaBitfenix Apollo AP300 PSUNZXT C550 550W SoğutucuSnowman T6 kule tipi hava soğutucu Monitör...
  4. B

Rtx 4060 sistem nekadar eder

Kingston 16 GB Beast Black EXPO 5600MHz CL36 DDR5 RAM (KF556C36BBE-16TR) DeepCool CG540 mesh 750W 80+ tempered glass ARGB USB 3.0 ATX mid Tower kasa. AMD Wraith Stealth AMD uyumlu hava soğutucu. Goodram 512 GB PX500 NVMe okuma 2000 MB-yazma 1600 MB M.2 SSD (ssdpr-PX500-512-80) Palit GeForce RTX...
  5. B

Aula SC 680 alınır mı?

Şu anki farem kablolu ve ani hareket yaptığımda oyunlarda takılıyor. Etrafa kablo takılmıyor, direkt oyun içinde bir takılma oluyor, çevreyle ilgili sorunum yok. Üç dört kişi AULA SC 680'i önerdi, sizce alınır mı? Yerine bu fiyata alınabilecek daha iyi bir şey var mı?
  6. B

Muhabbet kuşu odada ses varken susmuyor

Benim odamda kalıyor. Bilgisayardan bir şeyler açıp izliyorum bazen açık bırakıp telefonla uğraşıyorum ses olması hoşuma gidiyor. Kuş 1 hafta oldu bizim eve geleli dün sabahta benim odaya koydum. Ne zaman bilgisayardan ses gelse ötmeye başlıyor ses gittiğinde oda duruyor. Kuşun sesinden rahatsız...
  7. B

2 3 haftalık sıkmayacak oyun önerisi

Mobilya taşırken düşürdük ve ayak parmağım kırılmış doktor 2 3 haftaya iyileşir ama üstüne fazla basma dedi bende evde olucam full oyun falan oynarım Normalde rust oynardım ama arkadaşlarım gelemiyorlar cs valo falan demeyin cs zaten oynuyorum haftalık droplar için valorantta çok oynuyodum sıktı
  8. B

150k motosiklet önerisi

A2 ehliyete yazılcam önümüzdeki hafta içerisinde rtr 200 düşünüyorum başlangıç motoru olacak önceden sadece arkadaşımın motorunu sürmüştüm ama vitesli değildi neden karar veremedim onuda söyliyim tvs in yetkili servisi burda varmı yokmu bilmiyorum parça bulabilirmiyim herhani bir sorun olursa ve...
  9. B

10bin tl telefon önerisi

Babama alıcam 10 bin bütçem var sadece birilerini arıyor akşamlarıda 1 2 saat facebook giriyor okadar
  10. B

Klavye mouse önerisi

Kardeşimin doğum gününde annemle hediye olarak klavye ve mouse almak istiyoruz şu an 200 300 TL'lik ucuz saçma sapan sağlam olmayanlardan kullanıyor. 2500 TL bütçeye ne alabiliriz. Eğer bütçe arttır derseniz biraz beklemem gerekecek almak için. Bu bütçede bir şeyler bulursanız iyi olur şimdiden...
  11. B

Kedimi sahiplendirmelimiyim

Kısır Haziran'da 1 yaşına girecek bir kedim var. Benim taşınmam lazım Alanya'ya babamın yanına. Annem burada çalışıyor bakamaz kediye bende bir süre sonra yanıma alacağım. Ama gün içerisinde evde kimse kalmayacak babamın yanındayken kedimin tek kalmasını istemiyorum arkadaş almak istiyorum 1...
  12. B

Bilgisayarıma MC sunucusu kursam sorun olur mu?

Kardeşimle birlikte oynamak için sunucu kurmak istiyorum kendi bilgisayarıma. Hep açık kalmayacak sadece oynarken açık bırakacağım. Modlu falan değil düz Survival. Bilgisayara bir zararı olur mu?
  13. B

Sistemim nekadar eder

Sapphire RX 6600. Ryzen 5 5600. Snowman T6 Ultra kule tipi soğutucu. Gigabyte A520M k V2 anakart. XPG 2x8GB RAM. BitFenix Apollo kasa. NZXT C550 550W PSU. MLD 500GB M.2 SSD. VP249QGR 144 Hz monitör. Sarftech T60 red switch klavye. Gamenote H2016D kulaklık. Performax Xotran mouse. Ne kadar eder...
  14. B

WhatsApp'ta eski fotoğrafı nasıl indirebilirim?

Aceleyle konuyu açıyorum yazım yanlışı yaparsam kusura bakamayın. Benim için önemli olan bir kediyi gördüm galiba ama fotoğraflarını bir türlü bulamıyorum. WhatsApp'tan anneme atmıştım ama indir simgesi çıkmıyor açmaya çalışınca telefonumda yok falan diyor. Nasıl indirebilirim o fotoğrafı
  15. B

Saçlarımın dökülmesi normalmi

Eylül'de 18'e gireceğim. Elimi saçıma atıp birazcık çekince 4 5 6 tel geliyor. Babamın üstleri neredeyse full kel. Daha 17'yim en çok korktuğum şeylerden biri kel olmak.😢
  16. B

Rust nasıl 1280x960 yapılır

Ekran kartım amd belki ordan ayar yapabilirim diye söylemek istedim köşelerde herzaman siyah barlar oluyor nasıl düzeltrbilirim
  17. B

Rust nasıl 4.3 yapılır

Herhangi bir çözünürlük değiştridiğimde sadece rust ta kenarlarda siyah çizgiler oluyor ekran kartım amd belki ordan ayar yapmam gerekir diye söyledim
  18. B

10 metre ethernet kablosu önerisi

Kendim ugreen cat 6 10 metre kullanıyorum ama aynısını bulamadım önerileriniz için şimdiden teşekkürler
  19. B

Ryzen 5 8400f soğutucu önerisi

max 1500 tl
  20. B

27000 tl hazır sistem önerisi

Merhaba kardeşim başta bilgisayar istiyordu erteleyip durdu ailem. Sonra iPad istedi tamam dediler. Tam isteyecekken izin vermedim 27.000 IPad'e vereceğine bilgisayar alır kendi parasını biriktirip monitörünüde ekler istediği gibi oynar. Çoğunlukla oyun oynayacak ders için kullanacağını...
Geri