Arama sonuçları: *

1. FlaatBeatbox

2-10k takipçili İnstagram sayfası lazım

bütçem baya kısıtlı o yüzden takipçi sayısı 1.5k ile 15k arası olsa yeter. shitpost önceliğim ama onun dışında çok farklı bir konseptte değilse yine de ilgilenirim.
  2. FlaatBeatbox

Laptop adaptör ısısı

Laptop ile doğal olarak fişe takılı iken oyun oynuyorum ama adaptör resmen el değince yakacak kadar ısınıyor. Hp victus laptopun kendi adaptörü. sadece benim ki mi böyle yoksa başka var mı acaba?
  3. FlaatBeatbox

HP Victus Gaming 16 Fan sorunu

Victus 16 S0063-nt model laptop bulunuyor elimde. Fanlarla ilgili şöyle bir sorunum var: Evet oyunlarda işlemci ve ekran kartı ısınınca fan sesi maximuma ulaşıyor fakat oyundan çıktıktan sonra, hatta ısı değerleri normale düşmesine rağmen fanlar yavaşlamıyor ve soğuk bile olsa son hızda hava...
  4. FlaatBeatbox

Türkçe klavye keycap lazım

uygun fiyata bir red switch klavye aldım fakat türkçe karakterler sonradan basma ve gece göremiyorum ışıklandırmaları olmadığı için. var mı ucuz türkçe keycap
  5. FlaatBeatbox

Laptop 2 farklı ram takmak

arkadaşımda HP Victus 16 laptop var. içerisinde 2x8 5600mhz cl48 ram mevcut. arkadaşım bu ramlerden birini çıkarıp yerine 16gb takacak fakat yeni sipariş ettiği ram ise Team Elite 5200mhz cl42 . bir sorun olur mu? açıkçası ben bir problem olacağını düşünmediğimi söyledim ama yinede fikrinizi...
  6. FlaatBeatbox

S23 ultra 8/256 vs 12/512

agalar s23 ultra alıcam 8/256 42k fiyatı 12/512 48k uygulamalar vs ortalama 100gb kullanıyorum, sisteminde 50-60gb kullandığını varsayarsak 100gb yeter mi bol bol foto ve videoya
  7. FlaatBeatbox

Xbox mı Ps5 mi alınır?

konsol alıcam ve xbox tarafına daha yakınım en büyük sebep gamepass çünkü bilgisayarımda da gamepass kullanıyorum ps5 alıp ps plus ile iki yere para vermeye gerek yok bence zaten god of war spiderman falan umrumda değil sevmiyorum zaten. siz ne yapardınız
  8. FlaatBeatbox

YT deki sistem mi Konsol mu?

Bugün yayınlanan videoki sistem mi yoksa konsol mu. konsol tarafında xbox dan yanayım. nedir fikirleriniz
  9. FlaatBeatbox

4060Tİ MI KONSOL MU?

Agalar Arc a750- i3 12100f bir sistem var fakat onu kardeşime vericem çünkü ikimizinde işleri çok karışıyor. zaten laptopum var r5 7640 ve 4050 li ikisi gpu konusunda hemen hemen aynılar laptop işlemci olarak önde. Ps5 - Xbox SX veya 20-30k bandı bir pc alıcam ama hangisini alsam kararsız...
  10. FlaatBeatbox

Çözüldü✓ HANGİ SİSTEM ? 4070ti super vs rx7900xt

Agalar yeni pc alıcam iki seçenek arasında kaldım 1. seçenek = - ryzen 5 7600x + 4070ti super - ASUS Prime B650M-K 6400MHz DDR5 - Xpg 16gb 5600mhz - Adata 1tb 5000/3200 - VENTO VG07F kasa ve FSP Hydro K PRO Gen5 750W psu - Termalright frozen magic 240mm sıvı soğutucu 2. seçenek = -...
  11. FlaatBeatbox

Setup.exe dosyaları açılmıyor

Arkadaşlar bir plugin indirmem gerekiyor edit programı için fakat ne yaparsam yapayım setup dosyası açılmıyor başka bir setup denedim o da olmadı fakat başka uygulamalrın setupları çalışıyor. yardım lazım acil işim var
  12. FlaatBeatbox

Secure boot ekran gelmiyor

Gigabyte H610m H ddr4 anakartım var. bilgisayar henüz bugün elime ulaştı FIFA23 oynamak için secure boot açmak gerekiyordu açtım fakat bios ayarlarını save and exit yaptıktan sonra ekran gelmedi bir kaç kere kapatıp açtım power supply kapattım bütün fişleri çekip bekledim fakat gelmedi var mı...
Geri