Arama sonuçları: *

• Users: talhabkr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. talhabkr

Asusun değişim raporu ile gönderilen cihaz arızalı çıktı.

2 hafta önce THH'den açtığım talep sonucu satıcı beni aradı ve eski cihazıma Asus Tuf Fa507nu modelini gönderin değişimini yapalım dediler ve geçen hafta cuma günü Asus Tuf fa607nug modelini bana gönderdiler. Cihazı ilk açtığımda yine tekte açılmadı 2. deneyişimde açıldı ben normaldir sıfır...
  2. talhabkr

Asus laptopumun açılmama sorunu.

Asus Tuf A16 F607NUG cihazım dünden beri zorla açılıyor. Güç tuşuna bastığımda klavye yanıyor fanlar dönmüyor ekran gelmiyor güç tuşuna basılı tutup kapatım tekrar açıyorum birkaç kere öyle açılıyor, böyle bir şey yaşayıp çözen varsa yardımcı olabilir mi cihaz daha 1 haftalık.
  3. talhabkr

Wraith'ten aldığım ürün 2 gündür kargoya verilmiyor.

salı sabahı mouse ve klavye aldım ama hala kargoya verilmedi soruyorum verilecek mi diye 18.00'a kadar diyorlar ama hiç değişiklik yok sebebi nedir?
  4. talhabkr

8GB DDR5 5600MHz laptop ramı kaça satılır?

sahibindene ve letgoya ilk önce 2500tlye koydum daha sonra 2000tlye düşürdüm favori ekleyenler var 200 görüntülemesi var ama arayan soran yok fazla mı fiyat çekmişim https://www.hepsiburada.com/samsung-8gb-ddr5-5600mhz-notebook-ram-value-m425r1gb4bb0-cwm-p-HBCV00007D06H6?magaza=OFISGRUP ürün...
  5. talhabkr

WRAİTH mouselerden hangisini almalıyım

Her gün düzenli ve ciddi şekilde CS oynuyorum ve kullandığım mouse’un artık yetersiz kaldığını hissediyorum. Şu an G203 ve G305 kullanıyorum; ayrıca speed mousepad ile oynuyorum. Özellikle hızlı dönmem gereken anlarda mouse kontrolü/tepkisi bana yetersiz geliyor. Bu yüzden yeni bir mouse almak...
  6. talhabkr

Kullandığım SSD iyi mi?

ASUS TUF FA607NUG model bir laptop aldım. İçinde Micron marka SSD geliyor. Daha önce kullandığım ASUS laptopumda WD SN740 vardı ve hem performans hem de stabilite olarak çok memnundum (DRAM vs. her şey mevcuttu). Bu yeni Micron SSD’nin tam modelini ve DRAM’li mi DRAM’siz mi olduğunu net...
  7. talhabkr

Elektirikli Süpürge önerisi.

Anneme hediye almak istiyorum bütçem 20 25 civarı. Bu bütçede alınabilecek elektirikli süpürgeler nelerdir Dyson alınır mı?
  8. talhabkr

Paramı ödemeyen şirkete ne yapabilirim.

4 yıldır her yaz çalıştığım şirket bidahaki sene gelmeyeceğimi duyunca 3 aylık maaşımı yatırmadı yazın ortasından beri para bekliyorum sürekli arıyorum çoluğunu çocuğunu arıyorum “para toparlayamadım kimseye atamadım, hacım diğer ay ödeyeceğim, hacım sabahleyin muhasebeciyle konuştum halledecez...
  9. talhabkr

Asus Tuf F16 ghosting test yapan var mı?

Yakında ASUS TUF F16 2025 (FX608) cihaza geçeceğim. Bu laptopun paneli hakkında internette hiç bir bilgi veya test sonucu bulamadım. Sadece panelin 3 ms GtG tepki süresi olduğu yazıyor ama ghosting testi yapan kimse yok. Forumlarda bu laptopu kullanan varsa ekranıyla ilgili paylaşımı yapabilir mi?
  10. talhabkr

MFG, DLSS gibi teklonojiler gerçekten işe yarar mı?

RTX 4050 laptopa sahibim ve cihazımın 4060 veya 5050 asus laptopla değişimi yapılacak RTX 4050 ile dlss ve frame generation teklonojilerinde pek haz alamadım fpsimi arttırsa bile oyunda kasma hissiyatı vardı ayrıca oynayış sırasında grafikler bozuluyordu ghostingler oluyordu 5xxx seriside böyle...
  11. talhabkr

8GB DDR 5 4800MHz laptop rami kaça satılır

Elimde samsung marka bu ram var ve ikinci elde 2500 ile 6000 arası bir fiyat var bunun gideri nedir hızlı satmam gerekmiyor.
  12. talhabkr

Cihazım değişime gidiyor hangi cihaz ile değiştirmeliyim.

cihazım bazı sorunlarından ötürü thh kapsamında değişimi yapılacak ve attıkları link üzerinden bir cihazla değiştirmem gerekiyor sadece 70 bin liranın altındakilerle değişim yapabiliyorum hangisi en iyisi sizce https://www.gpnteknoloji.com/kategori/notebook?marka=asus
  13. talhabkr

DLSS açınca fps düşüyor

RDR 2,The Witcher 3, Spider-Man, Hogwarts Legacy özellikle GTA 5'te DLSS açınca fpsim artmıyor aksine düşürüyor her modunda bu şekilde ister quality olsun ister performans olsun grafikleri çamur etmekten ve oyunu 100 fps olsa bile 30 fps gibi hissetmeme neden oluyor anlık olarak GTA 5 oynuyorum...
  14. talhabkr

Epic Games’ten GTA 5 aldım ama para ödemedim?

1 saat önce epic gamesten gta 5 aldım indirdim açtım oynuyordum bi baktım iş bankasından ödediğim ücret çekilmemiş ama oyun hala açılıp kapanıyor rockstara giriş yapıyorum giriyor bişey olur mu
  15. talhabkr

Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı nasıl çalışıyor?

Hem Nvidia kartımı hem de AMD grafik birimini DDU ile silip temiz bir kurulum yapmak istediğimde, yeniden başlatmasam bile Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı sayesinde ekran yine geliyor. Bunun mantığı nedir ve nasıl çalışıyor? Masaüstünde böyle bir durum var mı? Ekran kartı takmasak ve...
  16. talhabkr

CS 2 başlatma seçenekleri kod önerisi

cs 2 de kullandığınız işe yarayan kodlar var ise paylaşabilir misiniz
  17. talhabkr

Al-Sat yapmak istiyorum ne yapabilirim

Üni okuyorum ve ek bir kazanç elde etmek istiyorum bu işe 25 30 bin tl kadar bütçe ayırabilirim sizce al sat bana kazanç sağlar mı? Bu işe başlarsam nasıl başlamalıyım devamında ne yapmalıyım?
  18. talhabkr

Al-Sat yapmak istiyorum ne yapabilirim

Üni okuyorum ve ek bir kazanç elde etmek istiyorum bu işe 25 30 bin tl kadar bütçe ayırabilirim sizce al sat bana kazanç sağlar mı? Bu işe başlarsam nasıl başlamalıyım nasıl yapmalıyım
  19. talhabkr

Laptop başında sigara içmek laptopun içine zarar verir mi

laptop başında günde 10 dal sigara içiyorum bazen 15 bile oluyor laptopa zarar verir mi fanları tıkar mı anakartı kirletir mi
  20. talhabkr

CS 2'de Seçkin Harita Seçme Bölümünde Oyundan Atıyor.

Merhaba son 1 haftadır CS de birtakım problemler var ve en önemli problem seçkine girdiğimde harita seçme ekranında oyundan atması veya menüye atması sorun bu kadar olmakla kalmıyor eğer tüm takım aynı gruptaysak onlarıda oyundan atıyor ve harita seçemiyoruz. bir diğer sorun da maçtayken bi...
Geri