Arama sonuçları: *

• Users: talhabkr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. talhabkr

Kusurlu ürün değişimi nasıl talep ederim?

Asus tuf a15 fa507nu-lp157 cihazı 08.08.2024 tarihinde aldım ve temmuz 2025’te anakart arızası touchpad, klavye arızası sebebiyle servise gönderdim cihazın garanti kapsamında anakart klavye touchpad değişimi yapıldı temmuzun sonuna doğru cihazı teslim aldım aradan kısa bir zaman geçti ve anakart...
  2. talhabkr

Cs pazarına ne oldu??

Geçen hafta oyun almak için sattığım skinler bugün 5 10 katından satılıyor neler oluyor
  3. talhabkr

İstanbul İçi Asus Yetkili Servis Önerisi

27 haziranda cihazım touchpad arızasından dolayı yetkili servise gitti 15 gün sonra anakart touchpad değişmiş olarak geri geldi ve o günden beridir bsod hataları alıyorum yazılımsal olarak her şeyi denedim fakat çözülmedi tekrardan servise göndereceğim ama hangi servise göndereceğimi bilmiyorum...
  4. talhabkr

PC sürekli BSOD hataları veriyor

laptopum son zamanlarda sürekli hata vermeye başladı asusa ve microsoft desteğe sorduğumda driver kaynaklı olduğunu söylediler nvidia sürücüsünü 555.86 sürümüne düşürdüm ddu ile kaç kere kaldırdılar tekrar yüklettirdiler format attım düzelmedi bios güncelledim chipseti sildim geri yükledim...
  5. talhabkr

Laptopumda MX-4 mü PTM 7950mi kullanmalıyım?

Asus tuf a15 FA507NU modelini kullanmaktayım cihazım 1 2 ay öncesine kadar yük altında 75-85 derece arasında geziyordu 85in üstüne çıkmıyordu şuan yine aynı değerler fakat bu sefer fan hızım yüksek, neredeyse 2000rpm daha fazla çalışıyor. Termal macunu hiç değiştirmedim 1.5yıl oldu, Donanım...
  6. talhabkr

Mavi Ekran 0x0000003B ve 0x0000001E BSOD Hatası

Bilgisayarımda son zamanlarda sık sık mavi ekran (BSOD) hataları almaya başladım. Genelde 0x0000003B (SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION) ve 0x0000001E (KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED) kodları çıkıyor. Bu hatalar bazen bilgisayarı açarken, bazen de kullanım sırasında rastgele ortaya çıkıyor. Donanım...
  7. talhabkr

Windows 11'de karşılaştığım ve çözülmeyen hata

Cihazımı asus teknik servise göndermiştim cihazın anakart klavye touchpadini değiştirip bana geri geldi ve formatlanmış windows 11 lisanslı bir şekilde kurulmuştu daha sonra ben cihazı kullanırken birkaç hata ile karşılaşmaya başladım cihaz kendii kendine donuyor restart atıyordu windows update...
  8. talhabkr

NetSpeed FiveM, MTA Sa, TrucksMP, internet problemi

NetSpeed kullanıyorum ve fivemde mtada trucks mp de sunuculara girerken çok büyük problem yaşıyorum sunuculara girmek için indirilmesi gereken dosyalar aşırı yavaş iniyor hızım 40 50mbps arası steamde oyun indirirken 40mbpslere kadar çıkıyor ama mta fivem ve truck mpde sunuculara girerken...
  9. talhabkr

Fivem kurulurken internet hızı 0.0mb ye düşüyor

ilk başta normal bir şekilde 5 - 6 mb s hızla devam ediyor bi anda 0 a düşüyor netspeed kullanıyorum müşteri hizmetleri bir sorun olmadığını söyledi internet hızım 40 a 13
  10. talhabkr

Asus Tuf A15 touchpad sapıtıyor

Normal bir şekilde touchpadı kullanırken çalışan touchpad birden sapıtmaya düzgün çalışmamaya başladı tocuchpadı yataydan 3 e ayırırsak alt ve üst kısmı sorunsuz çalışırken orta kısmında takılmalar yaşıyorum. Garanti kapsamına girer mi?
  11. talhabkr

Katlanır masa önerisi

Odamda masa var fakat ekstra olarak masa almak istiyorum 100cm altı olmayan katlanır masa önerilerinizi bekliyorum
  12. talhabkr

Teşhir garantili monitör alınır mı?

https://www.pazarama.com/msi-g2412f-238-1-ms-full-hd-ips-180-hz-oyuncu-monitoru-p-G2412F?magaza=satech&utm_source=price_comp&utm_medium=Akakce_cpc&utm_campaign=Akakce-fiyat-karsilastirma&v=1.37 bu monitörü alacağım 24 ay garanti yazıyor teşhir ürün sıfırı 5800 olmuş alınır mı
  13. talhabkr

Laptopumu 27.500tlye satmalı mıyım

Laptopumu satıp masaüstü toplamayı düşünüyrum asus tuf a15 2023 modeli imzada özellikleri mevcut 27500 e yarın almak isteyen var
  14. talhabkr

16bin TL bütçeye Samsung tavsiyesi

16bin tl bütçem var samsung almayı düşünüyorum ikinci el olur 16 bin TL'ye s21 mi s22 mi s21 fe mi a54 a53 a55 ne almalıyım almalıyım
  15. talhabkr

İkinci el monitör alınır mı

Tek tek sistem toplamaya başladım 2. el r5 5600 rtx 3060ti aldım anakart kasa ram psu m.2 sıfır aldım fakat bir monitör kaldı düzgün monitörler 4000tl nin üstünde satılıyor ikinci el olarak alsam 2500 2000 e kadar bulunabiliyor sizce sıfır mı ikinci el mi almalıyım.
  16. talhabkr

A Serisi mi B Serisi mi anakart almalıyım.

İkinci el İşlemci ve ekran kartı alacağım işlemciyi r5 5600 2700tlye stok soğutucuyla beraber alacağım anakartı ise sıfır alacağım fakat a serisi ile b serisinin arasında fiyat farkı var, a model anakartla overclock yapılmıyor bende overclocktan falan anlamam stock soğutucu kullanacağım zaten...
  17. talhabkr

EA App in yüklenmesi neden uzun sürüyor

Steam üzerinden bf 1 aldım indirdim oyunu açtım ea app kuruluma başladı ama 2 buçuk saattir bitmedi internet kullanmmıyor ne indiriyorda bu kadar uzun sürüyor 80gb oyunu 1 saate indirdim
  18. talhabkr

Çözüldü✓ NetSpeed TruckersMP Sunuculara bağlanma sorunu, hız - ping sorunu çözümü.

Merhaba arkadaşlar. Ben Netspeed kullanıyorum ve son birkaç haftadır hız sorunu ping sorunu ve TruckerMP'ye genellikle sunucular doluyken giriş yapamıyordum ve sunucudan atılıyordum bugün müşteri hizmetlerinin desteğiyle modem arayüzü üzerinden birkaç ayarı değiştirerek nasıl bu sorunları...
  19. talhabkr

Bu ikinci el anakart+işlemci+ram alınır mı

sistem toplayacağım ve ekran kartı işlemci anakart ram ikinci el olarak alacağım bu anakart alınır mı ve alınırsa hangi ekran kartını almalıyım işlemciyi daha sonra upgrade edeceğim bu şuanlık bana yeterli
  20. talhabkr

20Bin TL bütçeye sistem tavsiyesi. Bu sistem alınır mı

19bin TL'ye bu sistem alınır mı bana max 20k pc + max 5k monitör olacak şekilde ne önerebilirsiniz
Geri