Arama sonuçları: *

• Users: johnmurphy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

Yeni sistem aldım boşluğa düştüm

Arkadaşlar şu zamana kadar çok fazla eski sistem kullandım. Kasarak çok oyun oynadım,oynayamadım. 2 hafta önce bı sistem aldım 4060ti ve i5 12400f çok şükür. The last of us oyununu bitirdim sistemde. Ya. Başına oturdugumda o kadar boşlukta hissediyorum ki Sistemle her şeyi yapabilirim ama içimde...
  2. J

Hazır sistem aldım yorumlarinizi bekliyorum

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar sonunda istediğim sisteme kavuştum :)))))
  3. J

Hangi hazır sistemi almalıyım

Maaş günü geldi çattı iki seçenek var önümde siz karar verin arkadaşlar. Yorumlarınızı bekliyorum.
  4. J

Hazır sistem son karar

Arkadaşlar sizden son önerilerinizi bekliyorum İşlemci tercihi: darboğaz yapmayacak sistemi iyi doyuracak AMD işlemci Ekran kartı: rtx 4060 veya 406ti Anakart: çok anlamıyorum sistemle uyumlu olsa yeter Ram: 32gb olsa iyi olur ama 16da kafi tercihim 3600mhz belki ddr5 SSD: en az 1tb M2...
  5. J

Hazır sistem hangisini almalıyım

Arkadaşlar merhaba. Bir sistem almayı düşünüyorum ekran kartı 4060 olacak. İşlemci i5 12400f ile ryzen 5 5600 arasında kaldım ramler. 32gb olacak 1tb SSD bu iki sistemden hangisi daha mantıklı yorumlarınızı bekliyorum.tesekkurler
  6. J

Rtx 4060 ti ve ryzen 5 5600 darboğaz

Darboğaz yapar mı arkadaşlar?
  7. J

Yılbaşından sonra sistemlerin zam durumu nasıl olur?

Maalesef ki yılbaşından sonra sistem almak zorunda kaldım şuan 3060 ve ryzen 5 5500lü sistemi ozellestirip 21500e alabiliyorum. Bütçem 23k bu fiyata 2024un başında istediğim sistemi alabilir miyim sizce? Teşekkürler...
  8. J

Bursa çevresinde voleybol sahası

Arkadaşlar Bursa'nın neresinde açık voleybol sahası var Osmangazi çevresinde yada başka bir yerde?
  9. J

voleybol topu önerisi

Decathlondan yada başka bir mağazadan arkadaşımla voleybol topu alacağız. Benim biraz temelim ve smaçör geçmişim var. Arkadaşım pasör oynamak istiyor çokta hevesli. 200tlyi aşmayacak şekilde güzel önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. şuanlık orta seviye bir top bakıyoruz çünkü arkadaşımın eli...
  10. J

Decathlon fiyatları internetle aynı mı?

Arkadaşlar Bursa'da oturuyorum voleybol topu almak istiyorum ama decathlon mağazasında internet fiyatıyla aynı mı fiyatlar? Bilgi verir misiniz acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
  11. J

Yine gözümüz yükseklerde :(

Arkadaşlar bir kız meselesiyle karşınızdayım :D Lise sayısal 3. sınıfım hoşlandığım bir kız vardı 10. sınıfta ama hiç ikimizi yan yana getiremiyordum( mecazi anlamda). SAnki farklı dünyaların insanlarıydık. Sınavlar başlayınca onu tekrar görme fırsatım oldu. Tam pandemi döneminde kendime" o sana...
  12. J

Ortaöğretim Başarı puanı farkı

Çok üzücü arkadaşlar. :(
  13. J

Hesap satışları hakkında bilgi

Arkadaşlar bu konuda pek bilgim yok o yüzden sorma gereği duydum. Bu sene 11. sınıfım üniversiteye hazırlanmaya başladım. Dolayısıyla oyun oynamayı vs. bırakma kararı aldım. Oyun hesabımı (lol) satarak test kitabı almak istiyorum ama nasıl yapabilirim nerede satabilirim yada neresi güvenli...
  14. J

Bursa Tüyap Kitap Fuarı açılacak mı?

Arkadaşlar internet üzerinden araştırdığımda 13 Mart açılış tarihi yazıyor ama ertelenme yada iptal edilme ihtimali nedir sizce? Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Edit: Normalleşme süreci başladığı için açılma ihtimali var mıdır?
  15. J

BKM kitap deneyimim ve hayal kırıklığım

Bundan yaklaşık 1 hafta önce BKM kitaptan the 100 serisini sipariş verdim. Ürünün tedarik süresi vs. 1 hafta sürdü. Hızlı elime ulaştığını söyleyemeyeceğim. Sipariş verdiğim kitapların ayraçlı olduğunu bilerek sipariş verdim. Fakat elime ayraç olmadan geldi. 4 kitabın hiçbirinde ayraç yoktu. Çok...
  16. J

Bkm kitap kaç günde getirir?

Bkm kitaptan 4 kitap sipariş verdim 4 gündür sipraişiniz hazırlanıyor yazıyordu bugün tedarik siparişi verildi yazıyor.1 ayı bulacak sanırım elime ulaşması ptt kargo getiriyor. Sizce ne kadar sürede gelir?
  17. J

2022 YKS sınav korkusu

2022de YKS'ye gireceğim amacım ilk 50k en kötü Uludağ üniversitesi bilgisayar mühendisliği şuanda Bursa Ahmet Erdem Anadolu lisesindeyim 2.4lük yüzdelik dilimle girmiştim fakat liseye geçince dersleri konusunda bir afalladım şuan obp 80 11 ve 12de yüksek olursa 90a çekerim diye düşünüyorum şuan...
  18. J

Kitapların arkasında yazan fiyat farklı

Arkadaşlar daha önce bu konu hakkında babamla konuştuk fakat daha yeni bir kitap alışverişi daha yaptım. Daha önce aldığım bir kitabin arkasında 7tl yazmasına rağmen kitabı 13tlye almışız internetten babam 7tllik kitaba 13tl verdik falan demişti şimdide the 100 serisini aldım 82tlye ( daha...
  19. J

playstation 4 pro versiyonu nasıl anlarım?

İnternetten alacağım ps4 pro'nun kırılabilir versiyon olup olmadığını nasıl anlarım yada nerden bulabilirim bigilendirirseniz sevinirim.
  20. J

Sıfır ps4 pro firmware kaç olarak gelir?

Uzun araştırmalarım sonucunda ps4 için alacağım oyunların paramın yettiği kadarını 2. el kutulu şeklinde diğer alamadıklarımı her ne kadar yapmak istemesemde cihazı kırdırtarak almayı planlıyorum. :( Tabi cihazı kırdırtmak hem cihaza kötü etkileri hemde etik olmamasından dolayı istemesemde oyun...
Geri