Arama sonuçları: *

• Users: Erden419
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Vpn açık olup olmadığını öğrenme

vpn açık olup olmadığını öğrenmek istiyorum goodbyedpi kullanıyordum sildi fakat açık mı kaldı kalmadı hakkında bir fikrim yok bunu nasıl öğrenebilirim
  2. E

Lastik site önerisi

Arabaya kış lastiği alıncak bunun için hangi siteyi önerirsiniz geçen sene trendyoldan aldım
  3. E

10 aylık çalışan işten atılırsa tazminat alır mı

iş yerimdeki bölümü kapatacaklar yaklaşık 10 -11 aydan beri çalışıyor tazminat veya herhangi bir şey ödeniyor mu
  4. E

10.000tl ye telefon önerisi

anneme telefon alıcam 10.000tl bütçe ayarladım ne almam uygun olur
  5. E

ps4 fat kasa ne kadar eder

ps4 fat kasa var 2 kol ile beraber 10 tane de oyun var plus oyunları hariç onlarla beraber 40 falan ortalama ne kadar eder satmayı düşünüyorumda
  6. E

bel ağrısına çözüm yolları

bel ağrısı için ne yapılmalı sürekli olarak devam ediyor ne yapmam lazım veya ağrıyı nasıl dindirebilirim bi arakadaşım spora başla ve deadlift yap dedi
  7. E

bilgisayar güncelleme

anakart sürüm güncellemesi işlmeci güncellemesi vs şeyler güncellemek için hangi uygulamaları indirmeleyim yüklü olarak geforce var
  8. E

gta 5 fps drop sorunu

normal şekilde 180 fps alıyorum oyunu yüksek ayarlarda açtım ani şekilde fps drop giryor ayarları düşürdüm olmadı directx 11 den 10 a geçiş yaptım gene olmadı çözümü nedir
  9. E

xbox game pass için oyun önerisi

xbox game pass için hikayeli veya güzel oyun öneriniz var mı (bf serisini bitirdim)
  10. E

gta 5 steam key nereden alınır

gta 5 alıcam fakat key falan almayı düşünüyorum bildiğiniz güvenilir site var mı
  11. E

10 parmak klavye nasıl öğrenilir

millet 10 parmak klavye nasıl kullanılır bi bilgisi olan veya site önerisi alabilri miyim
  12. E

masa altı led veya ışık

beyler masa altına küçük ampul veya led tarzında kalemn büyüklüğünde bir şey istiyorum pilli olursa çok iyi olur
  13. E

incehesap kargo süresi

beyler cumartesi saat 18.20 hazır sistem aldım ortalam kaç güne sistemi getirirler
  14. E

pc başlangıç için yapılması gerekenler

beyler ilk defa masaüstü bilgisayar aldım windows nasıl kurucam ne gibi programlar yüklemem lazım neler yapmam gerekiyor
  15. E

üniversite açıköğretimde sınav

üniversite açıköğretimde sınavlar nasıl oluyor online üzerinden mi yoksa herhangi bir merkeze gidip sınav mı olunuyor
Geri