Arama sonuçları: *

• Users: alierdems
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Gamepad önerisi (KABLOLU/KABLOSUZ)

bütcem en fazla 1200 tl genel olarak forza oyniycam bu bütceye kablosuz alınabiliyosa önerirseniz sevinirim kablosuz olmasada olur.
  2. A

sahibinden den param güvende ile kulaklık saatım nasıl yolliycam

sahibinden den param güvende ile kulaklık saatım nasıl yolliycam adres falan yazmıyo sadece ptt kodu var napıcam 15 dk ya dışarı çıkmama laazım
  3. A

ekran kartı ve hardisk yokken pc nin çalıştıgının nasıl anlarım

ekran kartı ve hardisk yokken pc nin çalıştıgının nasıl anlarım elimde bir pc var sahibinden den satıcam fakat hala çalışıyomu bilmiyorum sadecce ekran kartı ile hardisk yok
  4. A

power aldım ama istedigim girişler varmı bilmiyorum

power aldım ama istedigim girişler varmı bilmiyorum intel arc 750 aldım bunun için bu psu yu aldım https://www.sinerji.gen.tr/msi-600w-mag-a600dn-80-guc-kaynagi-p-44977 ama bunda 6 lık ve 8 lik ekran kartı girişi varmı bilmiyorukm beni aydınlatabilirmisiniz
  5. A

Çözüldü✓ intel arc 750 aldım fakat powerim yeterli degil ne yapmalıyım

intel arc 750 aldım ama bende bunun 8pin lik girişi sadece 6 pinlik olan var power a takılan uzatma buldum fakat bu ekran kartına yetişmiycek kadar kısa bir kablo napıcam bilmiyorum birde power im 460 wat ekran kartını çalıştırırmı işlemci i5 10400f 24 gb ram 8 + 16 1tb m2 1tm hdd 250gb ssd var...
  6. A

Arama çubuğundan bilgisayarı sıfırlayınca siyah ekran veriyor

Arama çubugundan bilgisayarımı sıfırla diyorum yeniden başlayınca siyah ekran veriyor. Hiç % şu kadar yazısı falan çıkmıyor siyah ekran veriyor. Kendim bir daha resetliyorum açılıyor ama sıfırlama başarısıs oldu diyor. BIOS'u açmaya çalışınca da siyah ekranda kalıyor. Gelişmiş başlangıc...
Geri