Arama sonuçları: *

• Users: Tokatchi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Tokatchi

Steam Açılış Ekranında kalıyor.

Steam bu ekranda kalıyor zaten steam appcache ve package dosyalarını silmeden açılmıyodu
  2. Tokatchi

Yardım Resident Evil 4 Remake Save Sorunu

Ben Resident Evil 4 Remake i oynadğımı steam hesabından oynuyodum şuan o hesaba giremediğim için paylaşımlı hesap aldım ama save dosyalarını nası atıcam bilmiyorum
  3. Tokatchi

Yardım Resident Evil Requiem açılırken hata veriyor

Oyuna girerken bu hatayı veriyor açılmıyor.
  4. Tokatchi

Instagram İnstagram açtığım hesaplar kapatılıyor

Yaklaşık bir hafta önce kendime bir yan hesap açtım ve birkaç saat sonra hem ana hem de yeni açtığım hesap kapatıldı. Sonra ana hesap olarak yeni bir hesap açtım o da bugün kapatıldı. Neden oluyor?
  5. Tokatchi

Vatan bilgisayar kutusu açılmış telefon iade alıyormu?

Vatan bilgisayardan telefon aldık telefonu beğenmedik kutusu açıldı diğer önceki telefondaki dosyaları falanda aktardık iade alırlarmı 1 gün oldu ?
  6. Tokatchi

Steelseries prime skatezi nerden bulabilirim

Uzun süredir steelseries prime kullanıyorum skatezleri çıktı iyice nerden bulabilirim yenisini
  7. Tokatchi

İsnagramda açık hesapları takip ederken istek atıyor ama karsiya istek gelmiyor

İsnagramda açık hesapları takip ederken istek atıyor ama karşı tarafa istek gelmiyor
  8. Tokatchi

Instagram bu reels videosu görüntülenemiyor hatası veriyor

[H3 id='Instagram+bu+reels+videosu+grntlenemiyor+hatas+veriyor+arkadalarm+bana+dm+den+reels+videosu+atyor+onlarda+alyor+ama+bende+bu+hatay+veriyor']Instagram bu reels videosu görüntülenemiyor hatası veriyor arkadaşlarım bana dm den reels videosu atıyor onlarda açılıyor ama bende bu hatayı...
  9. Tokatchi

Instagram bu reels videosu görüntülenemiyor

Arkadaşlarım bana reels videosu attığında bazen bu reels videosu görüntülemiyor hatası alıyorum çözümleri nelerdir acaba?
  10. Tokatchi

Instagram bu reels videosu görüntülenemiyor

Arkadaşlarlarim bana dm den reels atarken şu uyarıyı alıyorum çözümleri nelerdir acaba ?
  11. Tokatchi

Google da görsellerde araçlar kısmı çalışmıyor

Google da misal araba yazdım görsellere tıkladım araçlara tıkladım oradaki Boyut Renk Kullanım Hakları Tür gibi seçenekler çalışmıyor nasıl düzeltilir
  12. Tokatchi

Havit TW970 / Qcy HT10 Ailybuds Pro+ hangisi alınır

Bluetoothlu bir kulaklık alıcam hangisi almalıyım sizce hem oynarım hem günlük kullanım müzik falan https://www.hepsiburada.com/havit-tw970-tws-rgb-gaming-bluetooth-kulaklik-p-HBCV00006L77RK...
  13. Tokatchi

Bilgisayar dan Fotoğraf Görüntüleyici gitti

İndirdiğim resimlere kendi fotoğraflarıma bakamıyorum fotoğraf görüntüleyici gitti
  14. Tokatchi

Telefonda internetim var ama kullanamıyorum

Telefonda internetim var ama oyunlara giremiyorum google da bağlantı yok hatası falan veriyor 1 saat önce böyle deildi
  15. Tokatchi

Poco x6 pro game turbo bozuldu

Game turbo da üstte performans yazan yer wildboost oldu oyunlara girince otomatik açılıyor ve kapatınca kendiliğinden geri açılıyor nasıl düzelticem yardım edin
  16. Tokatchi

Poco X6 Pro game turbo wildboost oldu

Poco x6 pro kullanıyorum. Game Turbo wildboost a döndü ve her oyuna girdiğimde otomatik açılıyor ve hiçbi şekilde kapanmıyor . eski halina nasıl çevircem bunu
  17. Tokatchi

Bilgisayarımdan ses gelmiyor

oyun oynuyordum birdem monitör hdmı no signal dedi ve ekran gitti biraz bekledim açılmadı. yeniden başlattım biosa falan attı sonra açtım tekrar. ses yok nasıl düzelticem?
  18. Tokatchi

Steelseries prime mouse orta topu düzgün çalışmıyor

Steelseries prime mouse orta topu aşağı indirirken düzgünce inmiyor aşağı yukarı rastgele iniyor. Ve bazen oyun oynarken orta top yüzünden rastgele silah değişiyor. Bi çözümü varmı?
  19. Tokatchi

%80 klavye önerisi lazım

%60 önerceğiniz klavye varmı ? Orta Ucuz fiyatlı olursa iyi olur
  20. Tokatchi

Gaming Klavye önerisi

Ortalama bi gaming klavye önerisi lazım pahalı olmadan
Geri