Arama sonuçları: *

• Users: Scooter
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Scooter

Yardım Iphone 16e vs Iphone 15 hangisi mantikli?

iphonelar hakkinda pek bilgim yok 40 50k bandinda butcem var 15 ve 16e modelini gordum dinamic island falan varmis 15te sizce hangisi anlayanlar yardimci olursa sevinirim (duzenleme pil omru hizli sarj ve kamera daha cok onemli benim icin)
  2. Scooter

Yardım EKRAN KARTI YÜKSELTMEK İSTİYORUM

amd ryzen 5 3600 işlemcim ve b450m anakartım var şuanda gtx 1660 kullanıyorum ama yükseltmek istiyorum genelde fivem gibi oyunalr oynadıgım ıcın yuksek vram benim için daha önemli bu yüzden rtx 3060 veya 6700xt düşündüm 12gb sizin göüşünüz nedir acil öneri belirli bütçem yok
  3. Scooter

38K BUTCE GAMING LAPTOP

arkadaslar acilinden 38k butceyle gaming laptop ariyorum en iyi ne alabilirim sadwce laptop onerileri
  4. Scooter

Yardım CORSAIR PSU KASAMA UYARMI

Msi mag force 100m kasaya sahibim yeni corsair bir psu bakıyorum kasaya olurmu Corsair 750W RMe Serisi RM750e 80+ Gold Tam Modüler ATX 3.0 GEN5 Güç Kaynağı
  5. Scooter

BAŞLANGIÇ İÇİN 125CC

merhabalar 16 yasindayim ehliyeti yeni alacağım, aklimda birkac model var Rks newlight pro, kanuni mati125, arora cappucino başlangıç için parçası ucuz olmasına önem veriyorum şuan aklımda en net cappucino var sizce newlight pro benim için ağır gelirmi motoru kontrol edebilirmiyim ayrica mati...
  6. Scooter

MOLEX TO 8 PIN KABLO 200W KALDIRIRMI

psudan ekran kartina giden guc kablom yandigi icin 8 pin donusturucu bakiyorum ancak ekran kartim 3060ti 200w cekiyor resmi site verilerine gore bazi kaynaklar donusturucu kablolarin max 120w verecegini yazmis dogrumudur alsam 200w kaldirabilirmi
  7. Scooter

Yardım CAPPUCCİNO VS MATI 125

baslikta oldugu gibi sorum hocalarim gonlum biraz daha honda spacy gibi uzun motorlardan yana hangisi bilmiyorum baska onerileriniz varmı parcasi kolay ulasilabilen sikinti çıkarmayacak 125lik munkunse ikinci el 50-60bin civari bakiyorum
  8. Scooter

PC OYUNDA SIYAH EKRAN

selamlar sorunum 3 gun once basladi oyun oynarken birden siyah ekran oldu ve ses takilmasi yasadim pcyi yeniden baslattim bir sure oynadim ve yine aynisi oldu artik sıksık siyah ekran alıyorum ramleri ve ekran kartini sokup taktim driver silip yukledim ise yaramadi hala siyah ekran yiyorum ve...
  9. Scooter

PC Siyah Ekran Sorunu ve Çözüm Önerileri

arkadaslar pc acildiktan bir sure sonra ekran gidiyor monitorde no signal uyarisi cikiyor ama pc calismaya devam ediyor acil yardim edebilirmisiniz 3060ti ekran karti
  10. Scooter

1.5K KABLOSUX mouse ONERISI

1.5kya kablosuz mouse bakıyorum suan aktif kullandığım steel series wireless 3ten memnun degilim gerek pil gerek orta tekerinjn kronik bozulmasi pek memnun değilim şarjlı modeller gordum gerektiginde kabli takabildigimiz onların soketinde zamanla bozulma olurmu yardım edin lutfen
  11. Scooter

XDRIVE MAĞAZALARI

Merhabalar bir sorum olacaktı xdrive mağazada elden satış yapıyormu yoksa ödemeyi alıp daha sknra kargoyla adresemi teslim ediyor?
  12. Scooter

AFTER EFFECTS CC PACK

instagramda illa önünüze futbol editleri çıkmıştır elinde onlara benzeyen güzel cc pack olan varsa rica etsem paylaşabilirmi
  13. Scooter

Yardım XDRIVE VS HAWK OYUNCU KOLTUGU

Merhablar oyuncu koltugu bakiyorum ve piyasada onerilen gordugum 4 tane koltuk oldu xdrive anka xdrive 15li hawk future ve hawk fab4, boy 177 kilo 65 sizce hangi modeli tercih etmeliyim terletmemesi adına kumaş almak istiyorum ancak uzun vadede leke ve koku yaparmı
  14. Scooter

OYUNCU KOLTUĞU ÖNERİSİ

aşırı pahalı olmayan max 10k civari oyuncu koltuğu arıyorum rahat ve uzu n ömürlü olması iyi olur önerilerinizi beklerim deridense kumaş koltuklar yazın için daha rahat olur diye düşünüyorum ancak yırtılma kolay kirlenme sorunuunuda beraber getirirmi hangisini tercihg etmeliyim
  15. Scooter

Yardım HONDA SPACY ALPHA Alınır mı?

Başlıkta yazdığı gibi dostlar activa pahalı dio da hoşuma gitmediği için spacy modeline yöneldim sizce Alınır mı? ki piyasadaki çoğu spacy kurye motoru sorun çıkarırmı ilk tecrube icin parca fiyatlari uygunmudur
  16. Scooter

Yardım HONDA ACTIVA 125 VS ACTIVA S VS DIO

Selamün Aleyküm 125lik scooter bakıyorum ama piyasaya uzağım hangi marka iyidir hangi marka kroniktir hangi markanin parcasi bulunur bulunmaz bilmiyorum mondial 125 strada modelini gördüm 70-80k bandında sizce nasıl motor alınır mı? veya başka öneriniz varmı Not : başlangıç için bakıyorum
  17. Scooter

Yardım SIYAH EKRAN SORUNU AYRDIM

Nvidia rtx3060ti kullanicisiyim dunden itibaren bir sorunum başladı pcyi açıyorum hersey normalken bir kaç dakika sonraveya herhangi bir uygulama veya oyun açınca ekran gidiyor monitor no signal uyarisi verip uyku moduna geciyor ancak pc calismaya devam ediyor ekran gittigi anda windows hata...
  18. Scooter

FORMA SAÇ KURUTMA MAKINESIYLE KURUTULURMU

Merhabalar bir kac saat omce formami yikadim ancak acilen kurutmam gerekiyor formanin etiketinde kurutma makinesine atilmamasi gerektiği yaziyor sac kurutma makinesiyle uzaktan en dusuk derecede vursam zarar gorurmu veya direkt soğuk kademede, nasil hizlica kurulabilirim futbol formasini
  19. Scooter

Yardım MSI MAG 325CQRXF Alınır mı?

MSI 31.5" MAG 325CQRXF 2560x1440 (WQHD) 16:9 alınirmı cok acil rtx 3060ti i5 12400f sistemim var 32 inch icin pikseller irimi gelir 2k
  20. Scooter

Yardım Monitor hangisini tercih etmeliyim

https://www.hepsiburada.com/msi-g274qpx-27-1ms-gtg-240hz-g-sync-rapid-ips-wqhd-gaming-oyuncu-monitr-p-HBCV00004YLFCN?magaza=%c4%b0nce+hesap&url_src=and-product-detail https://www.hepsiburada.com/msi-optix-mag272cqr-27-165hz-1ms-hdmi-display-freesync-wqhd-curved-oyuncu-monitor-p-HBV00000S3L7E Bu...
Geri