Arama sonuçları: *

• Users: Xtonala
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Xtonala

15-20k arası Tablet önerisi

Başlıkta okuduğunuz gibi tablete ihtiyacım var yks hazırlanacağım aklımda Samsung S9+ fe ve Huawei Matepad 11.5s papermate modeli var yanlarında kalem hediye gelmesi çok iyi olur yoksada mecbur alicam şimdiden teşekkürler
  2. Xtonala

30k sistem topluyorum yardım

Başlıkta okuduğunuz gibi bitane buldum ama emin olamadım sizinde fikirlerinizi varsa önerilerinizi beklerim şimdiden teşekkürler
  3. Xtonala

Max 20k ya LTE Tablet Önerisi

Başlıkta dediğim gibi maksimum 20k bütçem var sim kart girişi olması şart o yüzden çok az seçenek var ipad 10. nesil çok içime sindi sizinde yorumunuzu merak ettim şimdiden teşekkürler
  4. Xtonala

1000 TL ye kulak üstü kulaklık

Başlıkta gördüğünüz gibi maks 300 TL arttırabilirim Bu modeli buldum bu iyi midir :, https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-havit-h655bt-hybird-anc-kulak-ustu-fiyati,322966169.html
  5. Xtonala

1000-1200 arası mouse önerisi

Dediğim gibi kullandığım mouse a su döküldü çalışmıyor yeni bir tane almak lazım şimdiden teşekkürler
  6. Xtonala

30-40 bütçeyle Monitör dahil sistem önerisi

Başlıkta dediğim gibi bütçe 30-40 arası geçmesin monitör dahil olucak valo oynicakmış arkım yani min 1ms 144hz olması lazım şimdiden teşekkürler
  7. Xtonala

Turknet Zam yaptı Neye Gecmeliyim

Turknet 300 den 400 TL ye zam yapıcak şuan 50mb kullaniyom 300 TL ye en hızlı ne kullanabilirim şimdiden teşekkürler
  8. Xtonala

16k ya Hazır sistem Toplama

beyler başlıkta gördüğünüz gibi ark pc alıcak ama 16 maks limit en iyi ne bulabiliriz ilk pc si olucak cok heyecanlı kazıklanmak da istemiyo Marka takıntısı yok
  9. Xtonala

Arkadaşlarım için PC Toplucaz

11 bütçe vardır daha üstü olamaz en iyi ne toplayabiliriz şimdiden teşekkürler
  10. Xtonala

Bu Bilgisayarı şuan kaça alınır

Beyler arkadaşıma PC alıcaz 3 aylık tatilde kendime PC almıştım aynısını şuan kaça toplarım Hepsine toplam 17k vermiştim
  11. Xtonala

16K YA Hazır sistem önerisi

beyler başlıkta gördüğünüz gibi ark pc alıcak ama 16 maks limit en iyi ne bulabiliriz ilk pc si olucak cok heyecanlı kazıklanmak da istemiyo
  12. Xtonala

mc çöküyo bi yardım edermisiniz sürüm 1.8.9

- The game crashed whilst unexpected error Error: java.lang.UnsatisfiedLinkError: org.lwjgl.openal.AL10.nalGetSourcei(II)I diyoı nedir sorun anlayan --- Minecraft Crash Report ---- // Shall we play a game? Time: 06.12.2023 18:35 Description: Unexpected error...
  13. Xtonala

Armoury Crate nedir ?

Tam olarak ne bu Asusun muş galiba kullanim mi
  14. Xtonala

Soba ile Zurna dürüm farkı

Başlık da görüldüğü gibi ikisinin farkı nedir?
  15. Xtonala

Rx 6750 xt hangi driver

Yazdım gibi en iyi stabil çalışan hangisi
  16. Xtonala

yeni başladım hata varmı bi bakabilirmisiniz

user_input() : bölümü doğru ama böyle bişi diyor
  17. Xtonala

yazılıma yeni başladım bi bakar mısınız

Yazdıklarım doğru mu doğruysa neden bu hatayı alıyorum
  18. Xtonala

E devlet nakil başvurum silindi

arkadaşlar E devlet başvuru yapmıştım nakil için cuma sonuclar acıklanıcaktı cuma saat gece 12 den sonra başvurum yok oldu başvuruyu silmedim kendi kendine silindi ailem de silmemiş yardımcı olabilecek varmı 1694249555 yardım edebilecek varmı lütfen
  19. Xtonala

10-15 arası laptop önerir misiniz

Kuzenim günlük kullanım için istiyor slayt için filan ne önerirsiniz
  20. Xtonala

10-15K ARASI Laptop Önerisi

Arkadaşım kullanıcak hiç oyun oynamaz slayt proje filan günlük kullanım için istiyor hafif olması önemli üni öğrencisi Yardımcı olursanız sevinirim Şimdiden teşekkürler
Geri