Başlıkta okuduğunuz gibi tablete ihtiyacım var yks hazırlanacağım aklımda Samsung S9+ fe ve Huawei Matepad 11.5s papermate modeli var yanlarında kalem hediye gelmesi çok iyi olur yoksada mecbur alicam şimdiden teşekkürler
Başlıkta dediğim gibi maksimum 20k bütçem var sim kart girişi olması şart o yüzden çok az seçenek var ipad 10. nesil çok içime sindi sizinde yorumunuzu merak ettim şimdiden teşekkürler
Başlıkta gördüğünüz gibi maks 300 TL arttırabilirim
Bu modeli buldum bu iyi midir :,
https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-havit-h655bt-hybird-anc-kulak-ustu-fiyati,322966169.html
beyler başlıkta gördüğünüz gibi ark pc alıcak ama 16 maks limit en iyi ne bulabiliriz ilk pc si olucak cok heyecanlı kazıklanmak da istemiyo
Marka takıntısı yok
arkadaşlar E devlet başvuru yapmıştım nakil için cuma sonuclar acıklanıcaktı cuma saat gece 12 den sonra başvurum yok oldu başvuruyu silmedim kendi kendine silindi ailem de silmemiş yardımcı olabilecek varmı
1694249555
yardım edebilecek varmı lütfen
Arkadaşım kullanıcak hiç oyun oynamaz slayt proje filan günlük kullanım için istiyor hafif olması önemli üni öğrencisi Yardımcı olursanız sevinirim Şimdiden teşekkürler