Arama sonuçları: *

• Users: ber148
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

MSI272QP QD-OLED X50

Merhaba, Başlıktaki monitör stokta yok hiç bir yerde gelmiycek mi bilgisi olan varmı muadili olan asus bir monitör var daha üst teknoloji ama güvenemiyorum çok.
  2. B

SİYAH EKRAN MONİTÖR TUŞU AÇIKKEN BİLGİSAYAR AÇILMIYOR

Merhabalar, Bilgisayarımı bugün resetledikten sonra siyah ekranda kaldı ve vga ışığının anakartta yandığını gördüm çok garipki bilgisayar kapalıyken monitör açık değilse bilgisayarı açabiliyorum monitörün düğmesi açık ise bilgisayarı açamıyorum bunun ile ilgili yardımlarınızı rica ederim
  3. B

Çözüldü✓ RAM BOYUTLARI YARDIM LAZIM

Merhabalar, Bugün bir ram alacağım şuanda kullanmakta olduğum corsair vengeance lpx ramlerimi corsair vengeance rt ile değiştirmek üzereyim ama sıvı soğutma montajından dolayı ramlerim sıfıra sıfır boyut farkı varmı bunu öğrenmem lazım yardım ederseniz cok sevinirim
  4. B

Çözüldü✓ VGN ATK 68 ALINIR MI ?

Merhabalar, VGN ATK 68 alınır mı yorumlarınızı belirtir misiniz avantajları nedir yerine önerdiğiniz bir şey varmı şuanda kullandığım klavye asus rog strix flare 2
  5. B

Çözüldü✓ ACİL 29.000 TL BÜTÇE LAPTOP ÖNERİSİ

Merhabalar 29,000 TL Bütçem var monsternotebook mu almalıyım önerilerinizi rica ederim
  6. B

Çözüldü✓ EKRAN KARTI PCI FARKI

Merhabalar ekran kartım 4.0 destekliyor ana kartım 3.0 destekliyor sorun yaratır mı 4070 kullanıyorum bayadır takılı ama performans kaybım varmıdır sizce ?
  7. B

Çözüldü✓ G PRO X2 SUPERLIGHT NE ZAMAN CIKAR

Amerikada satışta olan bu ürün ne zaman Türkiye pazarına girer ve tahmini fiyat beklentiniz nedir ?
  8. B

Çözüldü✓ RTX4070 veya RTX4070 Tİ R5 5600x ile 240 hz monitörde 1080 p de darboğaz olurmu

R5 5600x işlemcimi 1080P 240 Hz monitörde kullanıyorum Rtx 4070 veya 4060 Tİ düşünüyorum bunlar yerine Rtx 3070 Ti mı almalıyım bütçem var darboğazdan dolayı kafam karışık
  9. B

Çözüldü✓ RTX 3070 Tİ önerisi indirimli vs. bütçe 20.000

Merhabalar, Rtx 3070 Ti arıyorum tercihim MSI,ASUS belki GIGABAYTE indirimde olan bir yer var mı yada beklemeli miyim indirime girer mi yakın zamanda ya da kasım ayında yardımcı olursanız çok sevinirim,iyi forumlar
Geri