Arama sonuçları: *

• Users: BıgDream
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. BıgDream

Yeni Toplama Kasa İçin Bileşenler uyumlu mu???

Birazcık yapay zeka ve biraz bilgi sahibi insanlardan topladığım bilgilerle hoşuma giden parçaları araştırıp böyle bir sonuca vardım. Asıl bu saatte yazma nedenim ise anakartın şu anda vatan da indirimde olması :D Çok bilgi sahibi olmadığım için acele etmek istemedim ona göre siz değerli...
  2. BıgDream

RYZEN 5 5600 Ana Kartıma uyumlu mu? ?

Şuan olan işlemcim i3 10105f ve ana kartım Asus EX-H510M-V3 Alıcaktım ama önce ana kartıma uyumlu mu? merak ettim çünkü biraz eski sanırsam. Eğer iyi çalıştırmassa bunun yerine fiyat performans güzel bir ana kart önerir misiniz?.
  3. BıgDream

20MB upload alıyorum ama steam'da indirme yaparken hız en fazla 12 oluyor ?

internet testinde hız 20 gösteriyor ama steam'dan bir şey indirmeye çalıştığımda en fazla 12 görüyorum bunun sebebi nedir ?
  4. BıgDream

STEAM ve Epic Games yönetici olarak başlatmadıkça açılmıyor (yardım lütfen)

uzun bi süredir sürekli yönetici olarak başlatmaktan sıkıldım nasıl düzelteceğimi söylermisiniz lütfen
  5. BıgDream

Uygulamaları Yönetici Olarak Çalıştırmadıkça açılmıyor

Bilgisayarımdaki bazı uygulamalar yönetici olarak çalıştırmadıkça açılmıyor steam, epic games vs. ayrıca bunlara geforge experience de eklendi ve o hiç açılmıyor sildim yükledim yine aynı, yönetici olarak çalıştır diyorum 1sn bi ekran gelip gidiyor. lütfen yardım edermisiniz nasıl düzeltirim
  6. BıgDream

Minecraft için server kiralama önerisi (yardım)

Sadece bi arkadaşımla ben minecraft oynayacaktık ama ücretsiz olanlar hiç iyi değil onun yerine sunucu kiralama nasıl bir şey onu merak ettik, daha önce hiç sunucu vs. açmadım bilmiyorum, o yüzden belki burda çözüm bulurum diye buraya yazıyorum. -3,5 mod, shader ve sadece 2 kişi oynayacağız...
  7. BıgDream

Minecraft için server kiralama önerisi (yardım)

Sadece bi arkadaşımla ben minecraft oynayacaktık ama ücretsiz olanlar hiç iyi değil onun yerine sunucu kiralama nasıl bir şey onu merak ettik, daha önce hiç sunucu vs. açmadım bilmiyorum, o yüzden belki burda çözüm bulurum diye buraya yazıyorum. -3,5 mod, shader ve sadece 2 kişi oynayacağız...
  8. BıgDream

REDBULL 24'lü set + buzdolabı 340 tl / GÜVENİLİRMİ ??

instagramda gezerken böyle bir şey gördüm bide bim'le anlaşma gibi bir şey vardı alcam ama güvenilir mi? değilmi önce sormak istedim.
  9. BıgDream

2.EL SATA SSD ALMAK GÜVENİLİRMİ

yeni sata ssd almayı düşünüyorum ama 2.elmi 0 mı alsam diye düşünüyorum.
  10. BıgDream

CALL OF DUTY OYUNLARINA HAKİM OLAN BİRİ LÜTFEN YARDIM EDEBİLİRMİ ?

Eskiden ücretsiz olan sadece battle royale kısmını oynuyordum sonra COD serisi xbox pass'a gelince yüklemek istedim ama birsürü birşeyler var ve toplam 200gb falan ediyor. Hepsini indirmek istemiyorum sadece oynayacağım online kısmı yüklemek istiyorum. Lütfen COD oyunlarına hakim olan biri...
  11. BıgDream

Çözüldü✓ 1000-3000 TL ARASI MOUSE ÖNERİSİ

Çok uygun fiyatlı ve güzel göründüğü için bi süredir RAZER Deathadder Essential kullanıyordum (1000hz) fakat bir süredir eski performansında değil. CS, COD, FORTNITE gibi hızlı oyunlar oynuyorum. Beyaz renk kullanıyorum. Kablolu, kablosuz olması önemli değil. Şuan kullandığım mouse'daki sıkıntı...
Geri