Arama sonuçları: *

1. TOLGAARSLAN1

Pioneer deh p 6400r oto teyp nasıldır?

Pioneer'cı arkadaslarımı buraya bekliyorum. Bu cihazı aldım cihaz gerçekten çok hoşuma gitti uzun zamandır Pioneer oto teyp arıyordum bu cihaz sizce nasıldır? Ses kalitesi vs muhteşem diyorlar yardımcı olabilir misiniz? En güzel yanı da animasyonlu olması herhalde :) Pioneer ustaları...
  2. TOLGAARSLAN1

magsafe kablosuz şarj önerisi

arkadaşlar herkese merhabalar iphone 14 pro telefonum ve airpods pro 2. nesil kulaklığım var ilerleyen zamanlarda apple watch serisi saat almayı düşünüyorum bende hem kablo derdinden kurtulmak için magsafe destekli bir şarj ünütesi arıyorum googlede biraz araştırma yaptımda böyle bir alet buldum...
  3. TOLGAARSLAN1

AirPods Pro 2. nesil kulaklık kullanılmadığı halde simge görünüyor

Merhaba, sağ üsteki pil göstergemde AirPods Pro 2. nesil kulaklığımı kullanmadığım halde kutu ve kulaklıkların göstergesini gösteriyor. Normalde göstermiyordu, kulaklıkları kullandıgımda gösteriyordu. Bunun nedeni ne olabilir? Veyahut kullanan ve bu durumu yasayan arkadaşlar var mı? Not ...
  4. TOLGAARSLAN1

Bilgisayar oyundayken kapanıyor

Herkese merhaba, yaklasık 1 aydır yaşadığım bir sorunun çözümünü arıyorum ama maalesef ki bulamadım. Bazı oyunlarda bu sorunu yapıyor bazı oyunlarda maalesef bu sorunla karsılasmadım. Sorun şu ki bilgisayarımı B550 çip setli anakarta geçtikten sonra bu hataları almaya başladım. Oyuna giriyorum...
  5. TOLGAARSLAN1

PC Yüke Girince Sistem Kapanıyor

arkadaslar merhabalar ryzen 7 5800x işlemci ve msi mag mortar b550 anakartım var sistemde işlemcim yük üstünde iken 20 dk nerede ise dayanıyor sonra pc kapatıyor ısı dereceleri normal 60 65 derecelerde gezmekte soğutucu bloğum tam oturuyor bosluk bile yok kontrol ettim bunun sebebi neden olabilir
  6. TOLGAARSLAN1

M2 ssd önerisi olan varmı

merhabalar m2 ssd öneriniz varmıdır 2. el olarak alacağım
  7. TOLGAARSLAN1

Toughpower Grand RGB 750W 80+plus Gold Koruma Seçenekleri

arkadaşlar merhabalar elimde thermaltakenin grand serisi 80+plus güç kaynağı mevcut aklıma takılan soru şu merak ettiğim için soruyorum 2. fotoğrafta paylastıgım koruma seceneklerinde hangisi bu psu da mevcut acaba ? yardımcı olabilirseniz sevinirim cok arastırdım ama bulamadım
  8. TOLGAARSLAN1

Xmp Ram Hatası problemi

Arkadaşlar merhabalar b550cip sete geçtikten sonra bazı problemler yaşamaktayım elimde 2x8 16gb lik argb li ram kitim var yaklasık 1-2 haftadır bilgisayarımı stress testine sokmama ragmen kapanmıyor oyunlarda iken 10 dk içinde ya bilgisayarım kapanıyor yada oyunum donuyor oyundan atıyor herşeyi...
  9. TOLGAARSLAN1

R7 5800X İşlemciyi Soğutamıyorum

Merhaba arkadaşlar. Ryzen 7 5800X işlemcim var ve ben bu işlemciyi B550 çip setli anakarta geçtikten sonra soğutamamaya başladım. B450 çipli anakartta bu sorunu hiç yaşamıyordum. Sıvı soğutmam ise Akasa Venom A20 modeli. Termal macun değiştirmeme rağmen bir türlü soğutamıyorum, normal stok...
  10. TOLGAARSLAN1

MSI B550 MAG Mortar nasıldır?

Herkese merhaba, forumdaşlar, MSI B550 MAG Mortar anakart aldım. Sizce bu anakart nasıl, ASUS TUF'tan daha mı iyidir? Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
  11. TOLGAARSLAN1

Akasa Venom A20 Sıvı Soğutma Alt Braket Kayıp nereden bulabilirim?

Merhaba, Akasa Venom A20 sıvı soğutucum var. Fotoğrafta işaretlediğim alt braketi kayıp. Bu olmadıgından montaj yapamıyorum. Nereden temin edebilirim? Hiçbir yerde temin edemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz acaba?
  12. TOLGAARSLAN1

2500-3500 TL oyuncu mouse önerisi

Arkadaşlar, merhaba. Ben oyuncu mouse istiyorum. Bütçe olarak 2500-3500 arası RGB'li bir oyuncu mouse istiyorum. Şu an almak istediğim fareler bunlar: Razer DeathAdder V2 Pro ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Logitech G PRO X Superlight SteelSeries Rival 5 Razer Basilisk Ultimate V3 Sizin...
  13. TOLGAARSLAN1

AOC 27G2SAE/BK monitör 165Hz'de titriyor

erhaba AOC 27G2SAE/BK monitörde 165 MHz aldiğım zaman videodaki gibi titremeler oluyor bu neden kaynaklı acaba? Sorunu çözülecek bir şey ise garantiye göndermeyeceğim. Yardımcı olabilir misiniz acaba? Videodaki gibi yapıyor.
  14. TOLGAARSLAN1

R7 5800X Suan İndirimde

Arkadaşlar Sizlere Güzel Haberim Var Ben Yararlanmış İken Sizde Yararlanın İstiyorum Yeni Sistem Kurucak Arkadaşlara Veya Sistem Yükseltecek Arkadaşlara Güzel Bi Haber R75800x suan indirimde stoklar Tükenmeden Alırım Derim Am4 Soketim En İyisi Diyebilirim :)...
  15. TOLGAARSLAN1

Sistem Yükseltme Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, şu an aktif olarak kullandığım bir oyuncu bilgisayarım var. Sistem özellikleri: ASUS B450M K anakart. AMD Ryzen 5 3600X. ASUS RX 5700XT 8 GB ekran kartı. 2 adet 120GB SSD. 1 TB hard disk. 8 GB RAM. AOC 27g2sae 27inc 165Hz monitör. Şimdi ben sistemimin ekran kartını...
  16. TOLGAARSLAN1

650 700 TL Arası Alınabilecek Anakart

Merhabalar 650 700 tl gibi bir bütçem var suan ryzen 3600x kullanıyorum işlemci olarak asus b450 m/k modelli anakart kullanmaktayım Yarın Bir Gün Sistemi Yükseltirim Diye Anakartı Değiştirmek İstiyorum Sahsen Önerebileceğiniz Argb özellikli bir gaming anakartı varmıdır acaba micro atx olarak...
Geri