Arama sonuçları: *

• Users: erdo32
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Atatürk olimpiyat stadyumına nasıl gidilir ?

Arkadaşlar atatürk olimpiyat stadyumına super kupa derbisi için gidecegim. 1. Esenyurttan toplu taşıma ile stadyuma nasıl gidilir ? 2. Biletim e-bilet herhangi bir fiziki bilet çıktı falan almama gerek var mı çünkü üzerinde Qr türü bir doğrulama barkotu yok. İlk defa gidecegim için gişeden nasıl...
  2. E

Garuda yükleme ekranında siyah ekran veriyor.

Herkese iyi günler arkadaşlar Windows'tan Linux Garuda'ya geçmeye çalışıyorum ama USB'den bilgisayarı başlatınca sistem siyah errana düşüyor ve reset atmadıkça tepkisiz kalıyor öyle. Rufus ile yazdırdıgımda dd formatında yazıyor ve USB remen görğnmez oluyor Aygıt Yöneticisi'nden veya Rufus'tan...
  3. E

Öneri Honda f5 kasa alınır mı ?

Arkadaşlar 2018 honda civic f5 dizel otomatik alınır mı ? Kronik sorunları var mi ? Baktım ilanda 3 5 tane var onlarda hem boyalı değişenli boya değişen cidden önemli mi ? Satacak olsam çok ezerler mi ileride değişenli diye çünkü benim için görünüşü önemli göçük çürük birleştirme yoksa bence...
  4. E

Cs 2 de mikrofon sorunu

Arkadaşlar CS 2 de micrafondan karşıya ses gitmiyor Windows'tan gisli mikrofın ayarlarını açtın oyundan veya ses ayarlarından varsayılan da yaptım mikrofonun kendisini de seçtim CS 2'yi Steam'den doğrulattım yani bu çözüm yollarını denedim. Başka çözüm yolu bilen veya sorunu bilen varsa yardımcı...
  5. E

İnternet hızı sürekli düşüyor.

Arkadaşlar yaklaşık 2-3 ay önce Türk Telekom'dan internet aboneligi yeniledik (neden başka firma değil diye soracaklar için şehrimizde en stabil hizı normal sartlarda gene Türk Telekom sağlıyor ve abonelik işlerine ben bakmıyorum insiyatifim dışında gerçekleşen bir durum).neyse yeniledik derken...
  6. E

Fm 24 yeni kariyer mi yoksa fm 23 kariyer dosyası devamı mı avantajlı ?

Arkadaşlar fm 23 oynuyordum oyun çok buglu 3 4 sene ikerledim zevki kaçtı ne transfer yapılıyor doğru dürüst ne oyuncuların piyase değerleri dengeli şampiyonlar ligi sampiyonu senede 30 asıst gol katkısı sunan oyuncuya 5 m dolar veriyorlar piyasa değeri 17 18 falan. Neyse uzatmayacagım fm...
  7. E

Hawk Fab 6 alınır mı?

Arkadaşlar, https://www.hepsiburada.com/hawk-gaming-chair-fab-v6-oyuncu-koltugu-p-HBCV0000318E39?magaza=Hawk Gaming Chair&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.56.2 Bu koltugu alacagım da, fiyatı 6000 civarı. Bundan kaliteli başka bir...
  8. E

Fm 23 gözlemci bugu.

Arkadaşlar FM 23 de bir oyuncu veya bir takımin atıyorum milanın u 19 kadrosunun hepsini gözlemleyecegim. Oyuncuyu veya oyuncuları şeçiyorum gözlemle diyorum. Oyuncu gözlemleniyor diyor aradan 3 4 ay geçiyor rapor gelmiyor. Gidip bakıyırum oyuncuyu sözde XX gözlemci gözlemlemiş ama a b C diye...
  9. E

Yardım Fm 23 hata va bugları nasıl çözülür?

Fm 23 e yeni başladım kafama göre işte yabancı kuralı kaldırdım. Başladım ilk sezonu henüz yeni bitirmiş durumdayım. İlk olarak bosman kuralı ile birini transfer etmek istiyorum. Oyuncu ile görüş dersin görüşürsürsün. Diyorum görüşüyorumda ama mesela kafama fiyat uymadı veya bir yerden para...
  10. E

Sistem darboğaz mı yaşıyor ?

İyi günler arkadaşlar sistemim şu ; AMD Ryzen 5 7600 MPK 3.80GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 İşlemci MSI Pro B650M-A Wifi AM5 DDR5 6400 Mhz Hdmi DP M.2 Matx Anakart MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G V1 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı Kingston Fury Beast 16GB 5600MHz CL36 DDR5 Ram...
  11. E

Bilgisayar ilk açıldıgında monitöre görüntü bozuk geliyor

Arkadaşlar dünden önceki gün bilgisayarda işlerimi bitirdim. Kapattım. Dün bilgisayarı açtıgımda ekran bozuk bozuk geldi sarı mavi çizgiler falan vardı. Sonra reset attım açtım gene aynı kablo mu yerine oturmadı falan derken çıkarıp tekrar takacaktım biraz çıkarmak için kaboloyu oynattım ekran...
  12. E

Klavye tavsiyesi istiyorum

klavye tavsiye eder misiniz bütçem 500 600 tl
  13. E

500 tl bütçe klavye tavsiye eder misiniz.

Arkadaşlar bu CS 2 lag sorunu beni çıldırtı CS oynayanlar bilir meseleyi zaten. Sinirden 2 ayda 2 klavye 1 fare kırdım. Sonuç klavyeyi kırdım. 😀 klavyeye ihtiyacım var bütçem 500 klavye rekabetçi oyunlarda bir avantaj sağlıyor mu bilmiyorum. Tavsiyeleriniz neler ben şunu; Rampage KB-R74...
  14. E

Cs 2 imput lag var..

Arkadaşlar cs 2 de imput lag var yada benim pcde bir sorun var. Sistem: ryzen5 7600 Amd rx6800 ve 32 ram 5200hz sanırım. 350 fps falan alıyorum. Arada drop yiyorum sanırım bilmiyorum lakin ping 80 üstü olmuyor. Cs go da silver 3'düm ölüm maçında genelde ilk 3 den düşmezdim. Rekabetçi de her maç...
  15. E

steam hesabım çalındı.

Arkadaşlar yaklaşık 2 3 gün önce Steam hesabım çalındı. Hesabın sifresini değiştirmemişler lakin hesaptan bakiyeyi bana değersiz bir eşya satarak çekmişler. Steam desteğe her gün yazıyorum. Geri dönüş alamadım. Neyse mesele oda değil olan olmuş lakin sanki hala hesabımda geziyor birileri mesele...
  16. E

Steam hasabım çalınmış. Ve bakiye boşaltılmış.

Arkadaşlar Steam hesabım çalınmış ve hesap bakiyesi 3 kuruşluk bir şeyi ben almışım gibi gösterip çalınmış. Steam desteğe yazdım ama daha cevap gelmedi. Bakiyemi geri kurtarabilir miyim? Nasıl çalındı anlamadım. Gerçi bütün hesaplarım çalındı. Bilmediğim linke tıklamam. Sosyal medya hesaplarım...
  17. E

Ücretsiz fm 23 editörü yok mu?

Fm 23 lig kuralları düzrnlemek için ücretsiz editör yok mu ?
  18. E

Cs go performans sorunu

Arkadaşlar benim Ryzen 5 7600 işlemcim Rx6800 ekran kartım ve 32 ram bilgisayarım var. Ama csgo'da 300 400 fps arası alıyorum bu sisteme sanki 450 500 fps olması lazım gibi geliyor. Ve bazen karekterler çok geç yükleniyor( örnegin ölüm maçında afk bir oyuncu var 20 sanıyede yükleniyor yada...
  19. E

R5 7600 RX 6800 sistem yeterli performans vermiyor

Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce AMD Ryzen 5 7600 ve RX6800 ekran kartlı bir sistem aldım. Genel anlamda memnunum bilgisayardan ama son zamanlarda dikkat ettim sistem ilk açılıp CS girdiğimde sistem 5 dk falan kendine gelemiyor ve oyunda 30 40 FPS veriyor sonra 300 350 arası geziyor. Ben 32 RAM...
  20. E

Fm 23 editör alınabilen bir şey mi ?

Arkadaşlar fm 2023 editor sadece steam veya epic den alınan bir şey mi 90 tl miş. Korsanı yok mu ? Sanki ben fm 20 editorü almadan bir yerden indirmiştim bedava.
Geri