Arama sonuçları: *

• Users: wylly
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Madlions Mad 60 he / Akko Fun 60 Max Modelleri arasından hangisi iyidir?

1 haftadır mekanik klavye arayışındayım. 2500tl bütçem var. Madlions mad 60 he ile akko fun 60 max modelleri arasında kaldım. Malzeme kalitesi, switch kalitesi, yazdığı özellikleri karşılayabilmesi açısından vssessiz olması açısından hangisini önerirsiniz?
  2. W

LAPTOP EKRAN KARTINI KULLANMIYOR

Merhaba. 2 yıldır bende rtx 3050li laptop var ve meğerse 2 yıldır minecraft oynarken işlemcinin ekran kartini kullanarak oynuyormuşum. Bunu shader kurmaya çalışırken farkettim. Düzelttim sonrasında. Fakat problem şu diğer oyunlarda da böylemiydi acaba diye içime kuşku düştü ve denemeye başladım...
  3. W

TRENDYOL SAHTE OLMA İHTİMALİ

Merhaba arkadaşlar. İnternetten bir saat beğendim ve Casio'nun resmi satıcısına göre daha ucuza sattıkları için trendyoldan almaya karar verdim. Satıcı da Trendyol. Casio saatler Türkiye'de Ersa Saat distüribütörü. Bu saatin çakma olma ihtimali var mı? Youtube'da bu saatin fazla çakma olduğu...
  4. W

Ssd Portunun pinleri yamuldu

Merhaba arkadaşlar. Bende Dell G15 5510 laptop var. Dün ssd aldım ve takmak içjn arkasını açtım. Eski ssd yi çıkartırken ssd portundan 3 tane pin havaya kalktı. Allah'tan 2 tane ssd yeri vardı da diğerine takabildim. Ssd portu bozuldu mu bilmiyorum ama ssd girmedi oraya. Sorum şu ileride başka...
  5. W

KLAVYE TUŞ SÖKÜCÜ Lazım

Arkadaşlar merhaba. Elinde mekanik klavye tuş sökücü olan var mı? Internette 40 tl ye buldum ancak yarın lazım. Elinde olan varsa bana satabilir. Ya da elinde fazla olan hediye etmek isteyen olursa çok makbule geçer. Teşekkurler. (İstanbul içi olması lazım)
Geri