Arama sonuçları: *

1. R

PC Anlık 1 Fps Olup Düzeliyor

Merhaba yaklaşık 2-3 aydır oyunlarda birkaç saatte bir anlık drop giriyor bir an fps 1-2'lere düşüyor hemen düzeliyor. Genelde Cs2 Valorant gibi oyunlar oynuyorum pc'yi çok ağır yüke sokmayan oyunlar ve pc serin çalışıyor ısıyla alakalı değil. Bir kere de Chrome'dayken başıma geldi. Napabilirim...
  2. R

Oyun oynarken 2-3 saniye ses ve görüntü ağırlaşıp drop giriyor.

Selamlar yaklaşık 8 aydır kullandığım notebook'ta son 10-15 gündür drop problemi başladı ara ara oyundayken görüntü ve ses 2-3 saniye ağırlaşıp drop giriyor. Driverlar güncel win 11 kullanıyorum donanım: 5600h+rtx3050 16gb ram. Cihazın ısısında da çok ekstra bir durum yok her zamanki...
  3. R

Lenovo IdeaPad Gaming 3 çok ısınıyor

Selamlar 8 aydır Lenovo İdeapad Gaming 3(Ryzen 5 5600H+Rtx3050) kullaniyorum son zamanlarda 99 derecelerde dolanıyor diye stok macunu ptm7950 termal pad ile degistirdim stok macun kurumuştu fakat macun değiştikten sonra ısıda hiçbir farklılık olmadı. Isınmanın sebebi ne olabilir naptıysam...
  4. R

Eski Notebook Sürekli Kendini Resetliyor

Selamlar elimde eski model bir Lenovo notebook var (Lenovo G505). Pc açılırken Lenovo yazısı çıkıp kapanıyor sonra tekrar açılıp Lenovo yazısı çıkıyor bu sürekli tekrar ediyor. Format atmak için flash belleği takıyorum boot ekranından format için flaş bellekten açma seçeneğine tıklıyorum yine...
  5. R

Sıvı metal soğutma kullanılmalı mı?

Selamlar Lenovo IdeaPad Gaming 3 kullanıyorum işlemcim COD Cold War'da 97-98 dereceleri görmeye başladı. Üzerinde stok termal macun var 6 ay falan oldu alalı. Hem soğutma için hem de sürekli termal macun yenileme işinden kurtulmak için işlemci ve ekran kartına sıvı metal macun sürmeyi...
  6. R

Çözüldü✓ Kingston m2 SSD Okuma yazma hızının yarısını veriyor

Lenovo İdeapad Gaming 3 15ACH16 model notebook kullanıyorum Kingston NV2 3500mb/sn m2 2280 SSD satın alıp pc'nin 2. ssd portuna taktım fakat ürünün yorumlarında olsun kullanıcılarında olsun 3000+ okuma 2500+ yazma veren ssd bende neredeyse yarı hızda okuma yazma değerleri veriyor. 3. Görseldeki...
  7. R

Kingston NV2 vs Kioxia Exceria G2 m2 SSD

Selamlar bu iki modelden birini almayı düşünüyorum. Kingston'un okuma yazma hızı Kioxia'ya göre yaklaşık 1000mb/s daha fazla ama Kioxia'da dram var Kingston'da yok onun yerine hmb diye bir teknoloji varmış. Hangisini almamı önerirsiniz okuma yazma hızı yüksek olanı mı almak mantıklı dram'i olan...
  8. R

8 GB Ram yeterli mi 16'ya çıkarılmalı mı?

Selamlar Ryzen 5 5600H+RTX 3050 laptop kullanıyorum cihazda 8 ram var ssd takviyesi yapmışken ram de ekleyeyim mi diye düşündüm sizce gerek var mı? 8 rami 8+8 yaparsam bir katkısı olur mu kullanımıma? (Cs,Bf1,FH5 gibi oyunlar oynuyorum yakın zamanda Autocad ve Visual Studio kullanmam gerekecek)
  9. R

Lenovo IdeaPad Gaming 3 Isı Pronlemi

Ryzen 5 5600H Rtx3050 bu ısı değerleri sizce de bir notebooka göre de olsa çok fazla değil mi? Cihazı alalı 1.5 ay oldu aldığımdan beri Bf1 Csgo Gta 5 gibi oyunlarda islemci 90-95 ekran kartı 75-80 arası değişiyordu fakat Uncharted'da ısı çok fazla görünüyor. Sizce bunun sebebi ne olabilir?
  10. R

Çözüldü✓ Lenovo IdeaPad Gaming 3 Oyunda pil düşüyor

Merhabalar Lenovo IdeaPad Gaming 3 Ryzen 5 5600H Rtx3050 modeli kullanıyorum cihazda 135 watt yetersiz adaptör problemi vardı oyunlarda pil seviyesi düşüyordu bunu bilerek alıp garantiden 170 ile değiştirdim ama yeni adaptörle de şarj 96-97'lere düşüyor fakat eski adaptörde 95'lere düşünce pil...
  11. R

Yardım Geforce Now donma ve kötü görüntü sorunu

Selamlar arkadaşlar bundan bir hafta önce 6 aylık Geforce Now founder hesabı satın aldım. 24 Mbps sabit fiber internetim var ne zaman test etsem 24 çıkıyor testlerde ama şu Geforce Now'ı 720p'de akıcı ve düzgün görüntüde oynayamiyorum. Arada takilmalar giriyor ve sürekli görüntü kalitesi...
  12. R

Windows 10 kulaklığa kötü ses geliyor

Arkadaşlar dün Win 8.1'den Win 10'a geçeyim mi diye bir konu açmıştım. Win 10'a yükselttim fakat bu sefer de kulaklık kullanırken ses çok boğuk geliyor. Kurulum yaparken Dolby sürümü uyumlu değil gjbi bir şey demişti. Dolby indirdim, sürücüleri silip tekrar kurdum hâlâ aynı şekilde ses kulaklığa...
  13. R

Win 10 yükseltme ve geri dönme

Arkadaşlar benim PC 4 gb ramli, işlemcisi Amd A4-5000 1.5 Ghz. Daha önce Windows 10 kullanmıştım şu an Windows 8.1 Pro var. Eskiden Windows 10 daha çok ram ve işlemci kullanılıyor deniyordu. Şimdi bakıyorum da sanki Windows 10'da arkadaki çalışan birçok şeyi kapatabiliyorken Windows 8.1'de bu...
  14. R

Dolby cızırtılı ses problemi

Arkadaşlar 2-3 gündür herhangi bir oyunda ve oyun açıkken arkadaki çalışan herhangi bir uygulamadaki tiz sesler cızırtı yapıyor. Farklı kulaklıklarda falan denedim aynı sorunla karşılaşınca sorunun PC'de olduğunu anladım Bir süre kurcaladiktan sonra sorunun Dolby ile alakalı olduğunu anladım...
Geri