Arama sonuçları: *

• Users: BorakanT
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. BorakanT

10-11K Monitör önerisi

Merhaba. Bu tarz bir bütçeye şu şekil bir monitör arıyorum; En az 165hz En çok 1ms En az 27" En az 2K IPS panel Güvenilir bir marka olmalı, ölü piksel sorunlarıyla uğraşmak istemiyorum. Bir de çerçevesi ince olursa iyi olur ama şart değil. Bütçeyi çok aşamam, Philips Hue setupuma ekleme yapmam...
  2. BorakanT

MDF tahta nereden alabilirim?

Uygun fiyatlı olarak MDF tahta arıyorum, 100x100 olarak aşırı ince olmaması iyi olur. İnternette alanıma uygun raf bulamadığımdan kendime raf yapacağım. Bir de tahtayı şekillendirmek için hangi cihaza ihtiyacım var? Montelemek için matkabım var.
  3. BorakanT

Sistem zam bildirme konusu

Forumda İtopya'nın yaptığı zamdan kaynaklı bir anda konular açılmaya başlandı, ayrı konularda hangi sisteme hangi zammın geldiğini belirtmek yerine bu konu altında gelen zamları ürün linkiyle, önceki ve şu anki fiyatıyla bildirirseniz sisteme bakan kişilere kolaylık sağlarsınız. Sitenin ne...
  4. BorakanT

Slack serisi Türkiye sınırlarına giriş yaptı!

Detayları resim olarak aktardığım için tam olarak buraya tıklayarak gönderiye ulaşabilirsin.
  5. BorakanT

40.000₺'ye bir sistem topladım, almaya değer mi?

Evde hali hazırda 1 adet 512GB Crucial ve 1 adet 1TB Samsung 980 EVO ssd olduğundan sadece Kioxia olarak yükselttim, sizce alınır mı? Sanırım bu konifüratöre göre maksimum bunları ekleyebiliyorum bu bütçeye...
  6. BorakanT

PNY marka ekran kartına güvenilir mi?

Bu ekran kartı markasını hiç duymadım, alınır mı? Full sistem detayları (kendim ekleme yaptım, evde SSD var diye onu elleşmedim)
  7. BorakanT

PSU dahil F/P kasa lazım

Şu an arkadaşlarımla bir sistem topluyorum, içinde RTX4070 ve Ryzen 7 5800X gibi donanımlar olacak, aynı zamanda 32GB ram olacak dual channel takılacak, bütçeden kısmak için aldığımda bomba gibi patlamayacak PSU dahil bir kasa lazım. Şu an bizim bulduklarımız bunlar; KASA 1543₺...
  8. BorakanT

Maksimum 35.000₺'ye RTX4070 içeren bir oyun sistemi önerisi

Merhaba. Başlıkta da belirttiğim üzere RTX4070 içeren bir sistem ihtiyacım var. Euro Truck Simulator 2, FiveM gibi oyunlar oynuyorum ve yayın açıyorum. FiveM oynarken maksimum ayarda bile kastırmadan oynatmasını istiyorum. Depolama olarak hali hazırda 1 adet 512GB ve 1 adet 1TB Samsung SSD'm...
Geri