Arama sonuçları: *

1. kadirtheclaw

10k bütçe 2k monitor

herkese selam sadece ps5 için kullanmak üzere 2k monitör arıyorum önerilerinizi bekliyorum
  2. kadirtheclaw

FC25 BAĞLANTI SORUNU

oyunu oynarken henüz ilk yarıda aşırı lag giriyor ve bir anda maçtan bağlantın kesildi diye atıyor. menüye atınca da sunuculara tekrar bağlanmamı istiyor. ilk kez görüyorum böyle bir sorunu. yaşayıp çözen var mıdır?
  3. kadirtheclaw

3000 TL'ye kadar gamepad önerisi?

xbox 9. nesil kontrolcüyü son çare olarak belirledim. 3k fiyattan daha uyguna kontrolcü önerilerinizi bekliyorum.
  4. kadirtheclaw

WHATSAPP MESAJ GERİ YÜKLEME

android cihazda modlu wp kullanıyordum wp resmi uygulamayı indir diyerek uygulamadan atmaya başladı. ben de mesajları zaten yedekledim daha önce diye silip orijinal uygulamayı indirdiğimde hiçbir mesajı geri getiremedim (yedek almamış) şimdi tek bir kişi ile olan mesajları geri getirmek...
  5. kadirtheclaw

RTX 3070 TI için monitör seçimi?

2k 144-165hz monitör mü tercih edilmeli yoksa 1080p 240hz mi? VRAM boyutundan ötürü 2k'ya akıl pek yatmadı e tabii çözünürlük düşürünce bulanık falan gözüküyor. sonuçta iyi monitörü bir kere alıyoruz. sizin fikriniz nedir?
  6. kadirtheclaw

kız arkadaşa yeni yıl hediye önerisi

birbirimize yeni yıl için hediye alalım dedik son haftalar biraz tartıştık o yüzden pek bunu düşünemedim. kendisi saat almış ağzından kaçırdı. benim aklımdan geçen kolye sizin önerilerinizi de bekliyorum.
  7. kadirtheclaw

istenen müziği çalan müzik kutusu

biraz mantıksız gelebilir ama başlıkta yazılan gibi bir şey arıyorum bulabileceğim bir yer var mıdır?
  8. kadirtheclaw

FAR CRY 6 FPS DÜŞÜŞÜ

öncelikle iyi akşamlar. oyuna yeni başladım 7.5 saat olmuş. 5. saate gelene kadar her şey normal iken sonradan bir süre oynadıktan sonra fps değerlerim yere çakılmaya başladı. hiçbir şekilde düzelmiyor ayarları ne kadar düşürürsem düşüreyim. mecburen oyundan çıkıp tekrar giriyorum. ilk oyuna...
  9. kadirtheclaw

EA Games yüklü olan oyunu Steam için tanıtma

dostlar selam. xbox gamepass üzerinden yararlandığım ea play sayesinde bir süredir battlefield 1 oynuyorum. bu sefer gamepass yenilemeyip direkt steam üzerinden ea play satın aldım ve oyunu steam üzerinden oynayacağım. sorun bilgisayarda yüklü olan oyunun steamde yüklü gözükmemesi ve tekrardan...
Geri