Arama sonuçları: *

• Users: fyyz34
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. fyyz34

Fractal Design Meshify 2 Compact White TG Clear 4 bin tl

Şekilli güzel tasarım beyaz kasa arayanlar için güzel bir seçenekhttps://www.teknobiyotik.com/fractal-design-meshify-2-compact-temperli-cam-yan-panel-2x-usb-3-0-beyaz-bilgisayar-kasasi-fd-c-mes2c-05.html?ref=akakce&v=1.12.2 Yurtdışı fiyatı 175 dolar yazıyor
  2. fyyz34

549 dolar önerilen fiyatıyla f.e. rtx 5070 performans testleri yayınlandı

Sunumda 4090 ın üstünde performans verdigini iddia eden nvidia sonuçları oldukça şaşırtıcı durumda
  3. fyyz34

Thermalright phantom 120mm içinden am5 için anakart arka braket çıkıyor mu ?

https://www.gaming.gen.tr/urun/384873/thermalright-phantom-spirit-120-se-tl-c12b-v2-120mm-7-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Bu üründen aldım 1200-1851-1700 arka braket kutu içeriğinde var fakat am4-am5 için herhangi bir anakart arka braketi...
  4. fyyz34

Çift monitör ayarları nasıl olmalıdır?

Yeni 240 hz monitör aldım eski 25 inc olanı dikey cevirdim web browsing youtube gibi işler için ikisi de display port ile baglı oyundayken alt tab yapınca ikisi birden kararıyor ekran geç geliyor vesaire bu durumlar için herhangi bir ayar var mı?
  5. fyyz34

Anakartın oyun performansını az da olsa etkilediğini biliyormusunuz?

Türk kanallarda birçok videoya rastladım anakartın giriş seviye veya üst seviye olması performansı etkilemiyor diye bu videoda karşılaştırma yapılmış etkiliyor ama en pahalı olan en üst performansı vaad etmiyor diyor .
  6. fyyz34

Ekran kartları kaç derecede thermal throtlinge girer?

İşlemciler 95 -100 derece arasında ısınmadan dolayı kendini performans olarak frenliyor peki ekran kartları kaç derecede ısınmadan performans kaybı yaşar?
  7. fyyz34

Steam 3a oyun tavsiyesi

Steamda eskiden birikmiş cs kasalarını satısa koydum yavas yavas gidiyor 50 -70dolar gibi bir bakiyem olacak sizce hangi oyunları almalıyım
  8. fyyz34

Çok kişinin rig kurarak sürekli kazım yapması ne gibi sonuçlar doğurur?

Malum piyasadaki kazanclar ve kazim zorlugu stabil degil sizce bu yuksek ve kazancli degerler ne kadar daha seviyesini koruyabilir? Sonucta herkes ayni kanala yuklenince kazancta bir sure sonra azalma ve ya kazim zorluğunun artmasi olarak yansiyacakmidir?
  9. fyyz34

Uygun fiyata oldugunda garantisi dolmus bir gpu alirmiydiniz?

alirken nelere dikkat ederdiniz? mining yapilip yapilmadigini performansinda ve sogutmasinda sorun olmadigini nasil anlayabilirsiniz?
  10. fyyz34

Sizce mining yapilmis kartlar bize geri donuyor olabilir mi?

Sonucta bir urunu aldigimizda servise herhangi bir sorundan gonderdigimizde 3 kez ust uste bazen geri kabul ediyorlar yenisini veya hediye ceki veriyorlar mining yapanlarda arizalanan kartlari geri verince dis elemanlari ve kutusu degistirilerek piyasaya yeniden suruluyor mudur?
  11. fyyz34

Fiorino tarzi araclarda ruhsatta geneli kamyonet bazilari otomobil geciyor farki nedir?

kamyonet alinca sonradan otomobile cevrilebilir mi?
  12. fyyz34

Elinde fazlalik display port kablosu olup hdmi ile degisebilecek var mi?

Yeni aldigim monitorun icerisinden hdmi kablosu cikti ama dp kablosu cikmadi gsync ozelligi aktif olmuyor acilmamis paket hdmi kablom ile dp kablosu degisebilecek varsa yardimci olurmusunuz?
Top Bottom