Arama sonuçları: *

• Users: cekcons
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. cekcons

Farklı Marka Ram Alsam Sorun Yaşar mıyım?

Crucial 8gb 2133mhz CL15 Ram ile uyumlu ram arıyorum. İkinci el uyumlu ram arıyorum. Aynı markanın aynı frekansda ramlerini aradım. Daha yüksek frekanslı hallerinden daha pahalıya satılıyor. Farklı marka alsam sorun olur mu ?
  2. cekcons

HDD kartından düşen bobin tamiri ?

Bugün elimde 320 gb hdd geçti. Çevirdim bir baktım kartdaki 2 tane bobin intihar etti edicek derken bir tanesi düştü. Bunları nasıl tamir ederim ? Direk lehim atabilir miyim ? Yönü fark eder mi ?
  3. cekcons

Kendi internet sitem üzerinden reklam yapmak ?

Şimdi sorum şu : Ücretsiz açılan bir sitede bir x ürününün fotoğrafını koyup onun tanıtımını yapabilir miyim ? Yoksa bir izin ve ya bir belge lazım mı ? Herhangi bir ücret gerekli mi ? Satışı internet üzerinden değil elden yapılacak şekilde diyorum. Direk internet üzerinden satış için belge...
  4. cekcons

Ramlar ecc mi değil mi ? Sorun olur mu ?

Ne zaman aldığımı hatırlamıyorum ama ram almıştım 4 x 2 samsung marka ddr3. Dükkandan 2.el kullanılmış aldığım için çok incelemedim sadece çalışma testine baktım ve eve geldim. Şimdiye kadar bir sorun görmedim. Ancak ramleri yükseltmek için frekansa bakıyım dedim. 1866 gibi ilginç bir değer...
  5. cekcons

Battlefield 1 Kasma sorunu

Battlefield 1 tek oyunculu oynarken bir sorun yok. Çok oyunculu oynarken fps yerlerde. Ekran kartı kullanımı çok düşük ama işlemci çok yüksek. Grafik ayarları fark etmeksizin böyle. Sistemin normalde 50 üstü görmesi lazım. Ama 30 fps bile olmuyor. Sistem : Gtx 950 i5 7500 8 gb ddr4 ram 500w psu
  6. cekcons

HDD yeni bölüm oluşturamıyor.

1 tb hdd'yi biçimlenmiyor. Disk yönetiminde siyah gözüküyor hdd ve biçimlendir gri şekilde. Ne yapmam gerekir ?
  7. cekcons

Hdd Yabancı ve dinamik ?

Resimde ki gibi durum. Hdd'ye erişemiyorum. Çalıştığına eminim ama. Çözüm nedir ?
  8. cekcons

Drr 3 1867 mhz ram ???

Hatırlamadığım kadar önce ram almıştım 2 x 4. Alırken fazla dikkat etmedim. Sadece çalışıp çalışmadığına baktım. Frekansını öğrenmem gerekmişti ki 1867 'yi gördüm. Muhtemelen normalde o 1866 ama nedense 1867. Şimdi sorularım : Ben bunu 1600 mhz ramlerle kullanabilir miyim ? Bu frekans normal mi ?
  9. cekcons

Windows 10 0xC000021A hatası

Geçen gün bilgisayarı açınca mavi ekran verdi. Fazla önemsemedim ve yeniden başlattım ancak bilgisayar açılmayınca anladım ki sorun biraz büyük. Hata kodu : 0xC000021A Araştırınca bu hatanın çözümüne dair birkaç başlık buldum. Cmd komutları ile Windows dosyalarını taradı. Ve bir txt dosyası...
  10. cekcons

Güç Kaynağı Pin Sökümü

Beyler elimdeki güç kaynağının pinlerinin plastik ceperlerini nasıl sökerim ?
  11. cekcons

Bu forumdaki +80 neyi temsil ediyor ?

Sitede profilelrin altında +80 ve ya +80 bronz yazıyor. Neyi temsil ediyor ? Nasıl çalışıyor ?
  12. cekcons

Adobe Paketi için Ürün Anahtarı Bir tane

ILZI-E2HT-Y7OY-4DXO-EBGW-970D Hala geçerli olması lazım 1 aylık her şey içinde adobe ürünleri için kod. Ben adobe kullanmıyorum, bilgisayarım yetmiyor :(. Nvidia'dan kazanmıştım. Alana hayırlı olsun.(Tabii tarihi geçmedi ise.)
  13. cekcons

4/3 pinli Fan

Beyler ben işemci soğutcu olarak deep cool htpc-200 kullanıyorum. Kendisi gayet güzel ama fan küçük ve değiştirmek istiyorum. 120mm güzel 3 yada 4 pinli (sys_fan ya da cpu_fan'a takmak için) fan lazım. Mümkünse ya sabit kırmızı renk ya da programlanabilir rgb olsun. Yardımlarınızı ...
  14. cekcons

Video Montaj Denemeleri

Beyler evde boş boş durup Rainbow Six Siege oynuyordum. Niçin kaydet miyim ki diye düşünüp kayıt aldım. Youtube yüklüyeceğim. Videolar için intro yapmayı denedim. Yemiş mi ? Olmuş mu ?
Geri