Arama sonuçları: *

• Users: parabix
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. parabix

Forza Horizon 4 (ÇÖZÜLDÜ) 3. toprak yarışından sonra atıyor

Forza Horizon 4te 3. toprak yarışını bitirdikten sonra oyundan atıyor sonrasında oyuna girmeye çalıştığımda giriş yapıyorum yüklenme ekranı geliyor en son siyah bir ekran geliyor sağ altta dönen bir yükleme işareti var o bir anda durup oyun tekrardan kapanıyor başka bir xbox hesabı açıp giriş...
  2. parabix

Forza Horizon 4 bir süre oynadıktan sonra kapanıyor ve açılmıyor

öncelikle selamlar steam de 85% indirimdeyken Forza Horizon 4 aldım ve oyun gerçekten çok güzel bilgisayarım oyunu kaldırıyor tüm sistem gereksinimlerini karşılıyor ama bir süre oyunu oynadıktan yani kesin olarak bir zaman vermek gerekirse oyundaki evi aldıktan kısa bir süre sonra oyundan bir...
  3. parabix

Bilgisayarımı Satamıyorum!!

Öncelikle merhabalar benim bir laptopum var ve bu laptopu satım masa üstü bilgisayara geçmek istiyorum ama 6 aydır satamadım lütfen yardım edebilirmisiniz Bilgisayar: https://www.letgo.com/item/acer-aspire-7-temiz-oyunis-iid-1658357075
  4. parabix

Gamepower Devour Optik oyuncu mouse alınır mı??

Merhabalar Ben Minecraft PvP İçin Bir Mouse Arıyorum Acaba Gamepower Devour Optik Oyuncu Mouse Drag Click/Butter Fly Click/ Jitter Click İçin uygunmudur Bunlar PvP de Çok Önemli Şeyler Olduğundan Kesin Cevaplar Verirseniz Sevnirim Çünkü Acilen Yeni Bir Mouse'ye Geçmem lazım Mousenin Linki...
  5. parabix

ucuza glorious varmıdır

Öncelikle Merhaba Glorious Model O Wireless varmıdır normalde satılan fiyatına bütçem yetmiyor ve çok istediğim bir mouse
Geri