Arama sonuçları: *

• Users: Chasmite
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Çözüldü✓ Bios update yaptım ve bir soru sordu neye basmam gerek

Herhangi bir bileşen değişmedim sadece bios güncelledim ney yapmam gerek
  2. C

Çözüldü✓ GIGABYTE BIOS ID Check Error Hatası

anakartım b550m k yeni aldım http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/b550m_k/support#support-dl burdan son sürümü indirdim fakat GIGABYTE BIOS ID Check Error veriyor yardımcı olurmusunuz
  3. C

Çözüldü✓ Asus Prime B450M-K II ANAKARTA Kingston NV3 SNV3S SSD KAÇ HIZ VERİR

Asus Prime B450M-K II ANAKARTA Kingston NV3 SNV3S SSD almayı düşünüyorum anakart pcı 3.0 a kadar desteklediği için ssd hız düşüklüğü oluyormuş ne kadar düşer onu sorucaktım. Birde daha iyi bir ssd öneriniz var ise atarmısınız
  4. C

Çözüldü✓ A320 M A PRO RX 580 EKRAN KARTI SİYAH EKRAN SORUNU

A320 M A PRO RX 580 EKRAN KARTI kullanıyorum oyun açmaya çalıştığımda siyah ekran geliyor pc kapanmıyor ama siyah ekran geliyor displayport yazıyor ve gidiyor kabloları çıkarıp takıyorum monitörün bir işe yaramıyor. Pc kapanmadan hemen önce ekran kartı fanları çok hızlı çalışmaya başlıyor ve...
  5. C

Çözüldü✓ MSI A320M-A PRO ANAKARTIYLA BIOS UPDATE YAPARKEN M-Flash MODUNA GEÇMİYOR.

bugün açtığım forumda nasıl update yapıcağımı sormuştum bir video önerdiler izledim adımlşarı takip ettim,Biosu açtım M-Flash a tıkladım 'bilgisayaranızı yeniden başlatıcaz ve m flash moduna geçicez emin misin' dedi bende videoda da gördüğüm gibi evet dedim bilgisayar kapandı ardından kasamın...
  6. C

Çözüldü✓ MSI A320M-A PRO ANAKARTIYLA R5 İŞLEMCİLERE BIOS UPDATE NASIL YAPILIR?

Merhaba. Ben r5 5600 işlemcisini aldım ve sanırım MSI A320M A PRO anakartıyla kullabilmem için Bıos update yapmam gerekiyormuş.Nasıl yapabilirim?
  7. C

Çözüldü✓ ANAKARTIMA SIĞARMI ?

Dark Dkccx123 Freezer X123 adlı soğutucu A320M-A PRO anakartına uyumlu mu?? 2 tane ram takılı sığarmı? Kasa: Frisby Venom FC-9270G
  8. C

Çözüldü✓ R5 5600X UYGUN MU,DARBOĞAZ YAPARMI?

Merhaba öncelikle şuanda kasamda rx 580 ve r3 3100 var işlemcimi yükseltmek istiyorum 1 2 kişiye sordum ve 5600x in iyi olabileceğini fakat darboğaz yapıp yapmıcanı bilemediklerini söylediler sizlere 3 sorum var ilk iki sorum şu şekilde r5 5600x rx580 8gb ekran kartına uyarmı,uymaz ise işlemci...
  9. C

Çözüldü✓ Hangi ekran kartını önerirsiniz ?

XFX RX 6700 XT Speedster Swft 309 Core XFX RX 6700 XT Speedster Qick 319 Black
  10. C

Çözüldü✓ Frisby Venom 9270G Kasasına XFX RX 6700 XT Ekran kartı sığarmı ?

Frisby Venom 9270G Kasasına XFX RX 6700 XT Ekran kartı sığarmı ? Kasanaın Ekran Kartı Yeri Uzunluğu : 390 mm Ekran kartı boyları : Derinlik : 304 mm Yükseklik : 123 mm Genişlik : 42 mm
Geri