Arama sonuçları: *

• Users: LawinJR
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Saç-Sakal için tıraş makinesi önerisi

0 veya 0 a çok yakın makineye ihtiyacım var bazen saç sakal kesmek için bazen çizgi çekmek içinde kullanacağım önerilerinize açığım.
  2. L

CS2 akıcı değil sebebi nedir ?

CS2 de 200 FPS civarı alıyorum ama oyun akıcı değil sadece dikey senkronizasyon açıkken akıcı duruyor ama 120 FPS sabitte oynamak istemiyorum bunu düzeltmenin başka bir yolu var mıdır ?
  3. L

CS2 de 120hz i hissedemiyorum

Laptopuma monitör aldım ayarlardan 120 hz e çektim ve aynı şeyi cs2 de yaptım ilk zamanlar güzel akıyordu ama bu aralar 120 hz seçili olsa bile akıcı değil 16:9 da normal yine ama 4:3 de eskisi gibi değil daha dün iyiydi mesela.
  4. L

CS2 FEVER CASE PATLADI MI ?

Normalde bir kasa geldiğinde oyuna, ilk başta en az 3-4 dolardan satışa çıkar bu kasa direk 1 dolardan çıktı sizce bu kasa patladı mı fiyat olarak ?
  5. L

Wraith Sense IEM Kulaklık Alınır Mı ?

Bu kulaklık alınır mı arkadaslar https://wraithesports.com/products/wraith-sense-iem-kulaklik?variant=48699675640001 Type-C olanı almayı düşünüyorum Cs2 de rahat ses kasılır mı ?
  6. L

CS2 deki ufak bir sorun için destek dayanışması

https://steamcommunity.com/profiles/76561199794735944/ Bu profildeki çocuk 13-15 yaş arası cs2 de oyun içinde sürekli Din, dil ve ırk olarak küfürler saydırıyor (Allah,Türklük,Atatürk vb.. olarak küfürler) belki biz ufak bir dayanışma yapar bu profili şikayet edersek hesap kısıtlama alabilir...
  7. L

Uydu (Çanak) interneti çok mu pingli ?

Altyapı yok, başvuru vs. ilgilenmiyorlar bende komşumdan çanak interneti gördüm internet testi yaptım onun bilgisayarından 15 mbps, 33 ping, 11 jitter ms alıyordu bende bunu almayı düşünüyorum MECBURİYETTEN. Uydu interneti kullanan deneyimleyen varsa online oyunda çok sıkıntı çıkartır mı bu...
  8. L

Uydu interneti için modem önerisi

Evime çanak taktırıp uydu interneti kullanacağım buna uygun bir modeme ihtiyacım var kendi sattıkları modemi 1000 TL den satıyorlar büyük ihtimal kötü bir modem bu konulardan anlayan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
  9. L

İnternet Alt yapısı hakkında yardıma ihtiyacım var

Evim müstakil ve site halinda aynı tip evler iki ev yanımda altyapı var 35mbps ama benim evimde gözükmüyor internet çekilen direk ile evimin mesafesi 10-15 metre ya var ya yok Türk Telekom bayisine gittiğimde bi ilgilenmiyorlar olduğum yerde müdürlükte yok bu kadar basit bir işi yaptıramıyoruz...
  10. L

Türk Telekom Faturalı hat kapatma nasıl yapılır

Arkadaşlar merhaba bugün müşteri hizmetlerini aradım taahütümün bitmesine 1-2 gün kalmıştı hattımı kapatma talebinde bulundum 1 hafta içinde kapanır dediler eğer bayiye gitsem anında kapatılıyormu yoksa ordada 1 hafta gibi bekletiliyor muyum?
  11. L

Faturalı sınırsız internet + 15GB hotspotta ttl değiştirmek işe yarar mı ?

ttl değiştirerek bu paylaşımı sınırsız gibi kullanabilir miyim ?
  12. L

Türk Telekom tarife lazım

Arkadaşlar taahhütümün bitmesine 2 gün var ve ben bu tarifemi taahütsüz kullanmak istemiyorum (Prime 70 GB Taahütsüz 1950TL) ama bu tarifenin yeni tahhütlüsü 1100 TL çok pahalı evimde altyapı yok internet çok kullanan birisiyim uygun bi tarife bulamadım ne yapmam lazım fikri olan varsa yardımcı...
  13. L

Web sitesi açmak istiyorum TAM SET kurs tavsiyesi

Arkadaşlar bir web sitesi açmak istiyorum ama bana her şeyi gösterecek bir kurs lazım tasarımından sunucu açmasına, domein almaya kadar kısaca her şeyi gösterecek bir kurs bilenler tavsiyesi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
  14. L

CS2 için güvenilir takas sitesi önerisi

Arkadaşlar elimdeki skinleri üstüne para ekleyerek takaslamak istiyorum güvenilir bir site var ise önerir misiniz ?
  15. L

JBL 560BT mikrofon da hands-free nasıl kapatılır

Arkadaşlar bu kulaklıkla cs oynarken kulaklığın kendi mikrofonunu kullanmak istiyorum ama açınca bu sefer ses boğuklaşıyor ve oyun anlaşılmıyor buda hands-free nin devreye girmesinden kaynaklı bu kapatılırmı ve kapatılırsa hala mikrofonunu kullanabilir miyim ?
  16. L

Yardım MSI MAG 256F Led ışığı nasıl kapatılır ?

Ben bu monitörü yeni aldım monitörün kendi ayarlarında kapatmayla ilgili bir şey bulamadım bir bir bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
  17. L

180hz monitörde 120hz alabiliyorum yardıma ihtiyacım var

Arkadaşlar ben MSI MAG 256F adlı monitörü aldım fakat bir sorun var bu monitör 180hz olmasına rağmen max 120hz veriyor HDMI 2.0 kabloyla başkaları 180hz e kadar alabiliyor ben neden aşamıyorum bilen varsa yardım olursa sevinirim.
  18. L

Altyapısı olmayanlar için internet tavsiyesi

Arkadaşlar benim evimde altyapı yok başvurdum bildiğiniz gibi ilgilenilmedi bu durumda altyapısı olmayanlar için bir internet bağlatma yolu var mı?
  19. L

%60 Klavye Önerisi F/P

Arkadaşlar ucuz ama kullanılabilecek %60 bir klavye arıyorum klavyeye çok bir bütçe ayıramıyorum fikirlerinizi bekliyorum.
  20. L

RAMPAGE Crimson CR25R 18025180Hz iyi bir monitör mü ?

Bu monitörü gördüm iyi gibi geldi eğer bu fiyat bandında iyi bir monitör daha varsa önerebilir misiniz ? bide pivot olma imkanı monitör daha yararlı olur. https://rampage.com.tr/collections/monitor/products/crimson-cr25r180-25-180hz-0-5ms-csot-fast-ips-fhd-freesync-g-sync-pc-flat-oyuncu-monitoru
Top Bottom