Arama sonuçları: *

• Users: LawinJR
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

CS2 sunucu önerisi lazım

Cs2 de retake, dm vb. için sunucu arıyorum(premium olabilir) ama mümkün ise rootthegamerın sunucusu gibi silver elo avutmalık bir sunucu olmasın(Rozetsiz, seçkin olmayan hesaplar giremesin, anti rush gibi saçma sistemi olmasın). Bildiğim bir xplay vardı harici bir site/sunucu bilen, önerisi olan...
  2. L

North bayou F80 kurulum hakkında yardım

Arkadaşlar monitöre taktıklarım monitörün kendi kutusunda vardı daha sonra F80 den çıkan vidalar ve bu plastikleri takıcam ama attığım görseldeki plastikleri kullanmama gerek var mı ?
  3. L

Logitech GPX Superlight 2 göçüklük sorunu

1 yıl oldu sayılır alalı sağ ve sol tuş kısmı biraz içe doğru göçükleşmiş zamanla olması normalde 1 yıl gibi bir sürede böyle olması garip geldi başına böyle bir olay gelen varmı ? Eğer garantiye yazsam yardımcı olunur mu veya yeni sağ sol parçasını bir yerden bulabilir miyim ?
  4. L

Amazon sipariş hakkında bilgi alma

Amazondan ürün alacağım kredi kartı ile ama cvc istemiyor bu genel olarak böyle mi ilk defa bir sitede bu durumu yaşıyorum ?
  5. L

2 yıllık üniversite için sadece TYT başvurusu yeter mi ?

2 yıllık sadece TYT puanı ile giriliyor biliyorum ama YKS ye başvuru yaparken TYT AYT birlikte seçilmesi şart mı ? zaten 1 üniversite mezunuyum belki uzaktan yazarım askerlik tecil uzasın diye kısacası sadece TYT başvurusu yapabilir miyim ?
  6. L

Air Wifi (Çanak) internet kullanan var mı ?

Ben bu TuruncuNet Air wifi (çanak) interneti kullanıyorum 4 aydır normalde gayet iyiydi 12mbps olanı kullanıyordum pingim 35 40 arası idi oyunlarda cs de bile 55 ping de oynatıyordu ama 1 haftadır sıkıntılı bazen gidiyor bazen 1mbps geçmiyor pingler 35-40 tan 55-60'a çıktı cs de bile 70 80 arası...
  7. L

EFT (Steam) açılmıyor

EFT yi çalıştırınca bsg launcher erkanı siyah ekran olarak yada yükleniyor olarak açılıp kalıyor çözümü bilen var mı ?
  8. L

Evde kullanmak için dambıl önerisi

Ev de kollarımın çalışması için 5 kg'lık dambıllar mı kullanmalıyım ve F/P bir öneriniz var mı?
  9. L

1650 Ekran kartlı laptop 40-50 FPS EFT açar mı ?

i5 11320H 16GB RAM 1650 ekran kartı olan bir laptop oynatır mı EFT benzer sistemlerde deneyen oldu mu oyunu ?
  10. L

İnternet var ama bazı şeyler açılmıyor yada yavaş

Arkadaslar dün sabah 5 saat internet yoktu internet sağlayan firma bakım var demişti sonra internet geldi ama steam, riot client falan zor açılıyor, kickde yayın izleyemiyorum, hız testi için googledan bazı sitelere girmiyor. Cs falan geç açılıyor ama oynayabiliyorum, steam market, profil falan...
  11. L

Çakma forma satan site önerisi

Orijinaller çok pahalı instagram da satan sayfalar falan var mı bildiğiniz aldığınız ?
  12. L

SHEIN limit hakkında yardım

Arkadaşlar 1 ulusal kimlikte 5 hakkın sıfırlanıp sıfırlanmadığını göremiyoruz diyelim bir ürün sipariş ettim 6. olarak bunu shein mi iptal ediyor nasıl oluyor ?
  13. L

FC25 pas/şut/orta şiddet barı için yardım

Arkadaşlar 2 gündür oynarken orta falan açacağımda bar içi ya gözükmüyor ya da bi anda tam dolunca gözüküyor buga girdi resmen bu durumun çözümünü bilen var mı ?
  14. L

SHEIN ürün hakkında yardım

LİNK Arkadaşlar bu şimdi tek sipariş 2 adet gözlük ürünü ama ben bunu alsam 5 adet yurt dışı sınırından 2 düşmez demi bilmediğim için yardımcı olursanız sevinirim
  15. L

SHEIN de içinde batarya/pil barındıran cihazları gönderirler mi?

Mini kamera vs sipariş edicem ama gönderirler mi bi sıkıntı olur mu ?
  16. L

SHEIN den Vintage mini kamera gümrükte sorun olur mu ?

Gördüğüm kadarıyla alanda var alamayanda bunun sebebi nedir bilen var mı ?
  17. L

Yurt Dışı sipariş sınırı hakkında bilgi lazım

Arkadaşlar tek bir tc üzerinden 1 ayda 5 adet sipariş verilebiliyor ama merak ettiğim 30 gün net gün baz olarak mı yoksa yeni aya girdiğimizde tekrar sıfırlanıyor mu ve ek olarak sipariş tarihi mi baz alınır ürün geldikten sonra ki zaman mı baz alınır ?
  18. L

Bu dönüştürücü laptopta çalışır mı?

https://tr.shein.com/UGREEN-UGREEN-USB-C-To-3-5mm-Audio-Adapter-DAC-Chip-Compatible-With-Iphone-15-Pro-Max-IPAD-Mini-6-IPad-Pro-Surface-Pro-7-XPS-Pro-2020-Headphone-Audio-Adapter-p-12257368.html?src_identifier=st%3D2%60sc%3Djack%20dönüştürücü%60sr%3D0%60ps%3D1&src_module=search&src_tab_page_id=pa...
  19. L

İEM kulaklık için F/P DAC önerisi

kz Castor kulaklık kullanıyorum DAC olayını pek anlayan biri değilim o yüzden hangisi kaliteli hangisi çöp anlamam bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  20. L

Kulaklıktan ses az geliyor

Kz castor harman aldım kulaklık çok iyi ama ses seviyesi düşük gibi sadece ses arttırabileceğim bir program var mı ?
Geri