Arama sonuçları: *

• Users: mifdal
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mifdal

8. sınıf kitap pdf önerisi

bu sene lgs ye hazırlanıyorum tablet aldım yeni pdf öneriniz var mı?
  2. mifdal

Samsung ve ipad tablete mimarlık programlaruı yüklenir mi?

Ablam ve ben ipad veya samsung alacağız fakat ben ders çalışacağım o mimar olduğu için çizim yapacak o yüzden mimarlık programları hangisine yükleniyor?
  3. mifdal

20K DERS VE OYUN İÇİN TABLET ÖNERİSİ

Xiaomi pad mini mi ipad a16 mı samsung mu honor pad v9 mu hangisi ya da başka öneriniz, var mı?
  4. mifdal

Lgs de fen lisesi kazanılır mı?

Ortalama netlerim şu şekilde; Okul ortalamam şu anlık 99. Türkçe 18-20 net. İnkilap 9-10 net. Din 9-10 net. Matematik 12-16 net. Fen 15-18 net. Tavsiyeleriniz var mı? Son denemede sözelim full geldi, sayısalım 2 yanlış 4 boş geldi. İngilizce de genelde full geliyor.
  5. mifdal

Xcloud almak mantıklı mı?

Xcloud almak mantıklı mı?
  6. mifdal

İpad air5 vs a16 ipad

İpad air5 vs a16 ipad hangisi mantıklı ve çakma kalem mi orj kalem mi almak mantıklı?
  7. mifdal

Wircher 3 nasıl level kasılır

Şuan velendayım gördüğüm her yan görevi yapıyorum yine level anlayamıyorum 5.seviyetim en baştan beri tüm görevleri yapmaya çalışıyorum
  8. mifdal

Amazon prime alınır mı?

Aylık 50 TL'ye alıp hem arada gelen oyunları oynamak alışveriş ve dizi izlemek için alınır mı?
  9. mifdal

Xbox 9.nesil değiştirilmeli mi?

Elimde xbox 9.nesil var ama 9.nesillerde drift sorunu olduğu için bir gün olur da drift olursa diye korkuyorum sizce değiştirmeli miyim?
  10. mifdal

İnternet neden çekmiyor?

İnternet çekmiyor, evet sabah google sistemleri çöktü ama benim wifi hala gidik neden acaba?
  11. mifdal

Epıc games ten bu sepet alınır mı?

Baska ne onerırsınız?
  12. mifdal

3k klavye mouse önerisi

3k klavye mouse önerisi
  13. mifdal

Metro exodus hala iyi son alabilir miyim

14. mifdal

Laptop ısınma sorunu

Bende monster abra a5 v16.7 bir laptop var metro exodus oynuyorum oyuna girdiğim gibi deli gibi ısınıyor nasıl çözerim
  15. mifdal

Ps oyunlarına tekrar zam!!!

Ghost of Yotei ve DS2 on the beach gibi oyunlar 3500 tl
  16. mifdal

Bu ikisi alınır mı sizce?

https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?srsltid=AfmBOorZa3-VMQRmg_p3Kmy65sCdeVtqpuHwUSvwmKV7VBleUesncNP- Ve https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?srsltid=AfmBOorZa3-VMQRmg_p3Kmy65sCdeVtqpuHwUSvwmKV7VBleUesncNP- İyzico ve parolaparayla almayı düşünüyorum
  17. mifdal

Xbox 9.nesil satılıp dualsense alınır mı?

Arkadaşlar sizce 9.nesili satılıp dualsense alınır mı?sonra tmr joystick taktırmak mantıklı mı?Yoksa 3.parti bir kol mu?
  18. mifdal

Xbox 9.nesil gerçekten kötü mü?

Arkadaşlar bu ve diğer forumlarda bulunan bazı arkadaşlar ve yabancı forumlarda gördüklerime göre şey diyorlar konsol kumandası çöptür pc için ibareleri kullanıyorlar ve evet xboxtan daha iyileri var ama rastgele denk gelen her gamepad xboxtan daha iyi olarak adlandırılıyor birkaç ay öncesine...
  19. mifdal

Birden fazla iyzico ve parolapara hesabı açılabilir mi?

Birden fazla iyzico ve parolapara hesabı açılabilir mi?
  20. mifdal

Bu ekipmanlar nasıl geliştirilmeli?

Arkadaşlar 1-1.5k bütçem var klavye değiştirecem ama sizce başka kötü olan bir şry var mı ve klavye önerir misiniz?Hepsiyle klavye alınmak zorunda değil. msi gm08 cloud 3 elite force gk1000, xbox 9.nesil kol
Geri