Arama sonuçları: *

• Users: onurben
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. onurben

12.000 TL ye 0 samsung s20 fe alınır mı? ?

12k ya samsung s20 fe alınır mı? 0
  2. onurben

6000 - 9000 Tl Telefon Önerisi

arkadaslar liseye geçtim lisem eve uzak olduğu için telefon almamız lazım ve alıcağımız zaman butcedeki en iyisini almak istiyorum aklımdaki telefonlar Redmi Note 10 Redmi Note 11S Realme C55 Huawei Nova 9SE sizce hangisini alıyım veya başka önericeğiniz varmı
  3. onurben

Sonradan Gelen Heyacanlanına Olan Kekemelik Nasıl Geçer

arkadaşlar ben yani nadiren 50 kelimede 1 falan takilıyorum aklıma geline kekeme olduğum daha çok takılıyorum heyecanlaninca takılıyorum günde 2000 kelime diyosam 30 40 tanesinde kekeliyorum bunun bi çozumu varmı ve takılınca başımı eğiyorum
  4. onurben

GTA V VE RDR 2 NİYE YILIN EN İYİ OYUNU SEÇİLMEDİ

arkadaşlar rdr 2 gowdan kat kat daha iyi olmasına rağmen niye yılın oyunu seçılmedı gta 5 de tlou 1 den kat kat daha iyi olmasına rağmen en iyi oyun seçilmedi
  5. onurben

14 Yaşında 3 Ayda Nasıl İngilizce Öğrenebilirim ?

14 Yaşında Nasıl İngilizce Ögrenebilirim 3 Ayda ?
  6. onurben

Lisede Erasmus Gibi Bir Şey Varmı ?

Ben lisede avrupaya erasmus gibi birşeyle gitmek istiyorum lise 1 demi oluyo lise 2 demi boyle bi program varmı ve istediğimiz bi ulkeyi biz kendimiz mi seciyoruz ama ben hangi ulke cikarsa ciksin giderim
  7. onurben

Girişimcilik İçin Amerikayımı Tercih Etmeliyin Almanyayı mı

Arkadaşlar ben üniversiteyi yurtdışında okumayı planlıyorum ama iki güzel ülke arasında kaldım amerika ve almanya almanyada çok akrabamız var oraya gidersek Stuttgarda gitecem almanyada akrabalarım çok zenginler oraya gidersem kira derdim falan masrafım olmucak ama almanyanın havasını çok...
  8. onurben

PS3 OYUN ÖNERİSİ ???

arkadaşlar ps3 oyun onerisi yaparmısınız bende olan oyunlar ac 2 ac 3 ghost recon future soilder gta 5
  9. onurben

Nerf Silahım Kaç Tl Eder

Benim Nerf Flipfury Zombie var büyük olandan sıfırı 1700 2000 arası kaç tl ye bırakısam alınır ? hic bir sorunu yok
  10. onurben

MR.Beast Dünyanin En Büyük Bireysel Kanalı

Arkadaşlar son 1 2 senede çokça adını duyduğumuz mr beast kimdir nasıl bu kadar ünlü oldu ? 1. Mr Beast Asıl adı Jimmy olan bi çocuktur ve youtubede minecraft videoları çekerek başlamıştır 2. Ünlü olmasında birçok etken var çok dilde dublaj olması 3.Onu Ünlü yapan şey sıradan dışı...
  11. onurben

PS3 Super Slim i satıp xbox one x almak

ps3 super slimi satıp biraz para ekleyip xbox one x alınır mı? ?
  12. onurben

Gizemli kutu adı altında satılan ürünleri iade edebiliyormuyuz

Arkadaşlar çok merak ettiğim bi konu bu rastgele e ticaret sitelerinden aldığımız gizemli kutu adı altındaki ürünleri iade edebiliyormuyuz örneğin 100 tl ye aldın içinden 60 tl lik şey çıktı iade etmek istiyorsun
  13. onurben

Hayattan Ne Düşünüyorsunuz

Size hayat nasıl gidiyor mutlumusunuz? halinizden memnunmusunuz ? ileride ne yapmayı düşünüyorsunuz ? geleceğinizden kaygılımısınız ? Ben mutlu deilim ama ilerde olmayı mutlu düşünüyorum geleceğimdrn kaygılı deilim ileridede girişimci olmak istiyorum
  14. onurben

Valorant VS CS 1.6 Sizce Hangisi

Arkadaşlae valorant csgo veya cs2 le kapışacak kadar iyi oyun deil ondan cs 1.6 ile karşılastırıyım dedim sizce cs 1.6 mı valorantmı Not : Bana göre cs 1.6 daha iyi
Geri