Arama sonuçları: *

• Users: .metehan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. .metehan

Yardım Acer Nitro 5 AN515-58 NH.QFLEY.003 Alınır mı?

Acer Nitro 5 AN515-58 NH.QFLEY.003 bu laptopu almak istiyorum ama ısınma sorunu ve forumlarda kötü para tuzağı olduğunu söyleyenler var sizce bu Laptop alınır mı üniversitede falan da kullanmak istiyorum modelleme kod yazma oyun oynama falan birsuru amaçla kullanacam beni uzun süreli kullanımda...
  2. .metehan

Discord rollerin yerini değiştiremiyorum (mobil)

Arkadaşlar discordda yeni rol oluşturuyorum yerini değiştiriyorum kaydete basınca yine en alta düşüyor bunun çözümü nedir
  3. .metehan

Çözüldü✓ Rtx 3060 Ti Mı Rtx 4060 Mı?

Arkadaşlar bilgisayar alacağım ekran kartı olarak rtx 3060 ti mı 4060 mı kararsız kaldım Amd düşünmüyorum ikiside aynı fiyat hangisni önerirsiniz
  4. .metehan

Çözüldü✓ Bu sistem beni kaç sene götürür

Şimdi ben yeni bir sistem aldım işlemci olarak ryzen 5 5600 ekran kartı olarak MSI gaming Z Trio rx 6800 16 GB ekran kartı anakart olarak MSI b-550 m p gen 3 4400 MHz ddr4 am4 anakart 16 GB ram 1 TB ssd Bu sistemi idareli kullanacağım 2k oyun oynamayacağım 1080p de valorant cs forza asetto...
  5. .metehan

Ekran kartı hakkında yardım

Yakın zamanda hazır sistem ya da bilgisayar toplayacağım Asus dual rtx 3070 almak istiyorum ama kafama takılan 2 nokta var birincisi soğutması yeterli mi ikincisi ben bu ekran kartını biraz uzun vadeli kullanacağım 8 GB oyunlarda sorun çıkarır mı vram sıkıntısı yaşar mıyım?
Geri