Arama sonuçları: *

• Users: serkanxa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. serkanxa

Telefonda egiklik varmı?

Merhabalar iPhone 13 telefonumu elime aldığımda eğik gibi geliyor sizce yamuk mu
  2. serkanxa

Gamepower fujin kulaklık bilgisayar tanımıyor

Kulaklığın takılı olduğu portu değiştirdim öbür Port taktığım zaman kulaklığın kablosunun üzerindeki ışığı yanmadığını fark ettim ama kulaklıktan ses geliyor mikrofon çalışmıyor sebebi ne olabilir ? bilgisayarım Gaming laptop resimdede gözüktügü gibi Hoparlör (USB PnP Audio Device) yazıyor...
  3. serkanxa

Yardım MSI Afterburner overclocking scanner'a yanlışlıkla tıklanırsa OC yapılır mı?

Merhabalar Oyun oynarken FPS değerlerini görmek için msı afterburner kurdum sadece cpu ve gpu sıcaklığı görmek istiyordum msı afterburner ekranında elim overclocking scanner simgesini değdi Bilgisayarıma yanlışlıkla overclocking yapılmış mıdır
  4. serkanxa

Yardım Monster laptop mavi ekran sorunu

Merhabalar Dün mavi ekran aldım hata kodu : VIDEO SCHEDULER INTERNAL ERROR Sebebi nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim iyi günler .
  5. serkanxa

Grand RP virüslü mü?

Merhaba. Grand RP yapmayı ögrenmeye çalısıyordum YouTube'da bir video buldum. Linkten Grand RP'ye kayıt oldum. Grand RP exe indirdim. Açmadım ve kurmadım. Yorumlara baktıgım zaman mining yapıyor yazıyordu videonun yorumlarında. Sizce güvenilir mi? Mining vürüsü bulaşmış mıdır?
  6. serkanxa

Exe dosyasını açmadan virüs bulaşır mı?

Merhabalar YouTube den grand rp nasıl kurulduğuna bakıyordum videonun linkinden grand rp ye kayıt olup indirdim grand rp exe diye bir dosya indi videonun yorumlarına bir kişi mining yapıyor yazmış exe açmadan direk sildim bir sıkıntı yaşar mıyım ?
  7. serkanxa

Herhangi bir şey açtıgım zaman cpu sıcaklık yükselip düşüyor

Merhabalar cpu sıcaklık normalde 50 da ilerliyordu Chrome açtığım zaman 72 derece oluyor ve anında 50 dereceye geri düşüyor sebebi nedir nasıl çözerim Teşekkürler
  8. serkanxa

İnternet ten ucuza satılan Windows 11 home key

Herkeze Merhaba internette satılan ucuz Windows 11 keyi alsam slmgr xpr komutunda ne yazıyor yardımcı olur musunuz
  9. serkanxa

Windows 11 sorguladığım zaman Windows bildirim modunda diyor

Merhabalar bilgisayarımdaki Windows 11 i bilgisayarcı ya kurdurmuştum oda orjinal kurmamış bende bugün temiz Windows 11 kurulumu yaptım CMD slmgr/xpr sorguladığım zamn Windows bildirim modunda diyor daha key girmedim şuan kurduğum Windows orjinal mi ?
  10. serkanxa

KMSpico yüzünden laptopuma format atmalı mıyım ?

Merhaba 1 ay önce yeni aldığım laptopu ma bilgisayarcı ya Windows 11 attırdım dün Windows etkileştir diye hata verdi bugün götürdüm bilgisayarcı ya Windows etkileştirirken KMSpico kullandığını gördüm ondan sonra olmuyor dedi eve geldim Windows etkinleşme miş bilgisayara virüs taraması yaptım ve...
Geri