Arama sonuçları: *

• Users: utq35
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. utq35

Klassegear Pro mousepad nasıl?

90x40 olan model 480TL dokusu nasıldır kullanan varsa az çok bilgi verebilir mi fiyatını hak ediyor mu? şuan kullandığım mousepad James Donkey jd900 Pro bu padin dokusuna yakın bir mousepad arıyorum veya buna yakın fiyatlarda önereceğiniz mousepadlerede açığım
  2. utq35

Arctic liquid III 360 pro vs Arctic liquid III 360

Pro olan ile düz olan arasında ne gibi farklar var?
  3. utq35

6500TL 1TB Ps4 iyi fiyat mı

Tek kolu ile birlikte vericek tanıdıktan piyasayı bilmediğimden soruyorum bozuk değil içi açılmamış cihazın
  4. utq35

İkinci El 15 Pro Max vs Sıfır 15 Pro

Önerilerinizi bekliyorum 15 pro max %95 pil sağlığı 73K 15 pro sıfır 78K hangisini almak daha mantıklıdır acaba?
  5. utq35

Kia Sportage 2019dan Opel Mokka 2022-2023 geçilir mi?

soru başlıktaki gibi km düşürmek istiyoruz ve bi nebze daha yeni olsun istiyoruz iyi midir şuanki arabadan geçilir mi??
  6. utq35

Delux M800 Ultra 2000TL değer mi??

Dediğim gibi amazon üzerinden alırsak ithalat ücreti vs 2000tlye denk geliyor biraz fazla gibi geldi ama mouse hakkında çok fazla iyi yorum var kullanan arkadaşlar vs değer mi yardımcı olurlarsa sevinirm
  7. utq35

Basketbol topu çok mu sekiyor?

Nike Everyday Playground topuna sahibim son zamanlarda arkadaşım yeni bir top aldı ve onunki benimkinden belirgin bir şekilde az sekiyor, onun ki mi sıkıntılı benimki mi anlayamadım normal olması gerekeni veya nasıl anlayabileceğimi bilen varsa yazabilirse memnun olurum. İyi akşamlar
  8. utq35

Outdoor Basketbol Topu Önerisi

Bütçem 650TL Esneme payı var önerilerinizi bekliyorum
  9. utq35

Arabadan gelen bu ses nedir?

Arabadan böyle bir ses geliyor bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.
  10. utq35

Steam Stabil Hızda Oyun İndirememe

Steamde oyun indirirken stabil bir şekilde indiremiyorum internet kaynaklı değil bir tek steamde yaşıyorum bu olayı 5-10sn 0B düşüyor inme hızı sonra yavaş yavaş düzeliyor yarım saatte inecek oyun bu yüzden 1 buçuk saatte iniyor çözümünü bilen varsa bekliyorum
  11. utq35

2000TL Galaxy Buds 2 alınır mı?

2000TL bütçem var az da olsa üstüne çıkabilirim galaxys buds 2 alnır mı ya da alternatif önereceğiniz kulaklıklar var mı kulak içi olması şart telefon olarak Samsun S20 FE kullanıyorum
  12. utq35

Jbl Tune Flex Alınır mı?

konu başlıkta kullanıcı yorumlarını ve işi bilenlerin tavsiyesini bekliyorum bütçem 2500 1tl üstüne çıkamam başka kulaklık önerecek olursa kulak içi olması şart
  13. utq35

1500TL M2 Ssd Önerisi

konu başlıkta önerilerinizi bekliyorum bu fiyata 500gb gibi ama 1tb varsa da atabilirsiniz.
  14. utq35

Hergün hesabım Cs2 girmiş gibi gözüküyor?

https://steamcommunity.com/id/321313123123123123123/ linkten görebilceğiniz üzere her gün baktığımda son oynanılanımda cs var biri hesabımdan cs mi giriyor anlamadım aynı sorunu yaşayan arkadaşlar falan varsa cevap verebilir mi ya da bir tahmini olan?
  15. utq35

Gta 5 Online Hile Olayı

beyler selam benim bi tane epic hesabı var içinde gta fln var boşta duruyor gta onlinenda 1 milyar falan basmak istiyorum bütün youtuberlar kiddions menü atmış günde 50 100 milyonu geçmeyin falan diyolar kısacası yardımcı olursanız sevinirim
  16. utq35

FC24 93 UCL Harry Kane Yapılır Mı???

konu başlıkta iyi kart mı çöp mü bekliyorum
  17. utq35

İphone 6S De san andreas oynanır mı?

Arkadaşımın yeterli bütçesi olmadığından dolayı evde bulduğu iphone 6si kulllanıyor ve bilgisayarıda çok kötü o sebeble san andreas oynamak istiyor yardım ederseniz sevinirim.
  18. utq35

sizce hasta olur muyum?

Öncelikle bu konuyu içimi rahatlatmak için açıyorum.Bu hafta hasta olmamam lazım ama azcık kuru öksürük ve çok az boğaz kaşıntısıyla ağrısı ortasında bir şey var sizce hasta olur muyum yoksa geçer mi veya önerileriniz varsa bekliyorum hasta olmamam lazım
  19. utq35

Kia Sportage 2017 1.6-TGDİ Alınır mı?

Arkadaşlar yeni araç sattık ve kia sportage bakıyoruz lütfen öncelikle saçma sapan 1.3tce megane al falan diye yazmayın tek öğrenmek istediğim alınır mı alınmaz mı çok yaktığını biliyorum söylemenize gerek yok
  20. utq35

Sym Jet X 125 Vs Honda Pcx 125

127kya 20000km de pcx alabiliyorum üstüne birazcık eklersem sıfır sym alabiliyorum markaları lütfen kötülemeyin jet xin pcx den kalır bir yanı yok cevaplarınızı bekliyorum
Geri