Arama sonuçları: *

• Users: Denzi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

ASUS B450M-A2 sistemde BIOS flbk ardından görüntü gelmiyor

Anakartım ASUS B450M-A2. Yanlışlıkla BIOS flbk tuşuna bastım. Tüm kablolar sökülüydü ama artık bilgisayarı açınca kasa çalışıyor ve ekrana sinyal yok yazısı geliyor. Sorun bundan mı kaynaklıdır ve çözümü nedir acaba? Sorunu yaşamadan önce bilgisayarın hiç bir parçasını sökmemiştim. Sonra...
  2. D

1500 TL Klavye Önerisi

Vergi ve kargo ile en fazla 1500 TL klavye arıyorum. @MuratTheFounderOfGariban
  3. D

Sizce hangisi daha saçma?

Sizce hangisi daha saçma?
  4. D

ID Cooling se 224 XTS ve Ryzen 5 5600 Soğutma

Sıcaklığı 72 dereceye kadar çıkıyor ortalama 65-70 arası geziyor. Kasamın önü cam yanlarında boşluk var normal mi? Yazmayı unutmuşum. Boşta değil Valorant oynarken.
  5. D

Ryzen 5 5600 Soğutucu Önerisi Lazım

Id cooling 214 xt yi falan duydum ama pek bilmiyorum. Biraz fiyat farkı ile 224 xts var ne kadar soğutma farkı olur, o farka değer mi? Birde bu soğutucular ile kaç derece görürüm? Kasamın önü cam ve işlemci 85 derecenin üstüne kadar çıkabiliyor.
  6. D

10 bin TL butce telefon onerisi

Pek telefonlardan anlamiyorum 10 bin tl butce ile ne onerirsiniz? Sifir olacak. 1692298783 Kimsenin onerisi yok mu? :cry:
  7. D

Kasa Egzoz Fanı Takılıyor

İmzamdaki kasamda bazen egzoz fanı çok ses çıkarıyor ve takılıp çalışmayı bırakıyor son 2 günde 2 defa yaşadım. Kasa daha 1 aylık.
  8. D

Gta 5 Düşük Fps Alıyorum

İmzamdaki sistemle 100 fps yi bile geçemiyorum çoğu zaman 70 civarı alıyorum bazen 50 ye bile düşüyor. Fivemde de aynısı oluyor.
  9. D

1 Ölü Piksel Değişim Olur Mu?

İtopyadan Msi G2722 monitör aldım ve alalı 1 hafta falan oldu. Monitörün ortalarında bir ölü piksel var ama dikkatimi çok çekiyor rahatsız oluyorum. İade istemiyorum çünkü daha şimdiden monitöre 400tl zam gelmiş daha da geleceğini düşünüyorum. Değişim yaparlar mı? Mağazadan değil siteden aldım.
  10. D

İtopya Msi Monitör Ölüpiksel

İtopya'dan Msi G2722 monitör aldım ancak ekranın ortasında kırmızı ölü piksel var. İki köşede de tam emin değilim ama birer tane hafif karartı var belki onlarda ölü piksel olabilir. İtopya değişim veya iade alır mı? 1690038822 Sipariş edeli 11 gün geleli 5 veya 6 gün oldu.
  11. D

Red Switch vs Brown Switch

Dierya Dk61e alacağım ancak seçeneklerde hem red hem de brown switch var. Hangisi alalıyım? Daha önce hiç brow kullanmadım, nasıldır?
  12. D

Çözüldü✓ Mekanik Klavye Öneri 1500 TL

Türkçe mekanik klavye arıyorum. Switch rengi önemli değil mavi de kırmızı da seviyorum.
  13. D

Ryzen 5 5600 Çok Isınıyor.

Ryzen 5 5600 kullanıyorum. Daha pc 3 haftalık şuan bunu yazıyorum tarayıcı dışında bir şey çalışmıyor ona rağmen 70 dereceyi geçiyor. Oyunlarda en fazla yüzde 40 kullanımda 85 dereceye kadar çıkıyor zaten daha fazla görmeden kapıyorum. Şimdilik soğutucu alamam stok soğutucu kullanıyorum...
  14. D

ASUS B450M-A II GÜVENLİ ÖNYÜKLEME ÇALIŞMIYOR

Windows 11'e geçmek için biosdan secure boot uefi yapıyorum ancak sistem bilgisinde desteklenmiyor yazıyor. Acaba bios sürümünden dolayı mı diye güncelledim ama düzelmedi. 1688644080 böyle gözüküyor 1688648168 Hiç mi bilen yok? :confused:
  15. D

VirtualBox İçe Aktar Da Dosya Gözükmüyor.

VirtualBox da Kali Linux kuramak için indirdiğim dosyaya giriyorum ama içi boş gözüküyor.
  16. D

Cs:go Oyuna Gi̇rerken Yanit Vermeme

CS:Go'da ilk tur oyunu oynuyorum sonra tekrar oynamak için oynaya basıyorum yükleme ekranında kalıyor yanıt vermiyor ama hiç ilk tur bu olmuyor.
  17. D

Güvenli Önyükleme Açma

Asus B450M-A II anakart güvenli önyükleme nasıl açabilirim? 1687718950 Araştırıp yapmaya çalıştım ancak olmadı. 1687719136 Ve msinfo da güvenli önyükleme desteklenmiyor yazıyor.
  18. D

Sistemimin Darboğaz Yapıyor Mu?

Ryzen 5 5600 ve ve Rx 6700 xt kullanıyorum. Şimdilik sadece Cs Go da test etme fırsatım oldu. 1080p de ekran kartı kullanımım %99 ancak işlemcim %25-%30 arasında kullanılıyor ve işlemcim 81 dereceye kadar çıkıyor normal mi bu değerler?
  19. D

İşlemci sıcaklığım Normal Mi?

Ryzen 5 5600 kullanıyorum ve cs de maça girdiğim gibi 70 dereceleri geçiyor ve 2 dk sonra 75 üstü oluyor. Masaüstü kullanıyorum ekran kartım rx 6700 xt. 1080p de oynuyorum. Normal mi bu sıcaklıklar?
  20. D

Valorant Çok Yavaş İniyor

Speed test yapınca veya steamdan oyun indirince saniyede 12 mb üstü iniyor ancak valorantta 1 mb yi bile geçemiyor.
Geri