Arama sonuçları: *

• Users: mehmete
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Ümit Önal ve Boş Port Sorunu

İyi forumlar, Evimizin önünde internet direği var ancak altyapı sorgulama yaptığımda altyapı yok gözüküyordu 2 gün önce Ümit Önal'a mail attım ve dün baktığımda VDSL 33 Mbps ADSL 20 Mbps altyapı var port var gözüküyordu. Sonrasında hızlıca ISS lerin paketlerini incelemeye Başvuru yapacağım...
  2. M

Direkte ki kablonun uzunluğu

Merhaba, aslında evimin karşısında direk var ancak bozukmus. Vodafone aradığımda başka bir direkten çekebiliriz dedi 200M falan kablo gerekli büyük ihtimalle. 200M kablo ile 50Mbps hız kaç Mbps düşer? Kayıp fazla olur mu? MS falan çok fazla çıkarmı?
  3. M

Sabit Hat ile İnternet

Hatay'da yaşıyorum. Evimin karşısında telefon direği var. Ancak altyapı sorgulama yaptığımda altyapı yok gözüküyor. Burdaki Vodafoneda yetkiliye sorduğumda direk interneti kaldırmıyor dedi fakat 2 komşum da internet var. Eğer sabit hat alırsam internet alabilir miyim?
  4. M

Hatay İl Telekom Müdürlüğünde tanıdığı olan var mı??

Yukarıda belirttiğim gibi Hatay Türk Telekom Müdürlüğü veya her hangi bir Müdürlükte tanıdığı olan var mı?? Altyapı için danışmamız gerekiyor m
  5. M

Öneri Bu Sistemle Oynanabilecek Oyun Önerileri

Ram 2+2 GB Ram SSD 128 GB SSD Ekran kartı İntel G33/G31 Express Chipset Family Anakart ASUStek P5KPL-AM SE İşlemci Intel Core 2 Quad CPU Q6600 2.40Ghz 4 Çekirdek Bu işlerde birazcık eksik olduğum için sizden yardım istiyorum. Bu sistem ile oynayabileceğim oyunları yazar mısınız? Bu arada...
  6. M

Instagram isim önerisi

Merhaba Instagram'da havertz için fan sayfası açmak istiyorum.İsim önerisi verirmisiniz
Geri