Arama sonuçları: *

1. Ygbayraktar

Satsam kaça satarım yükseltmeye değer mi ?

• İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F • Ekran kartı: ASUS TUF RX 7700 XT 12GB OC• Anakart: ASUS Prime A620M-K • RAM: (1x16) 5200MHz DDR5 • Depolama: WD Blue SN580 500GB Gen4 • Kasa: Vento VG07F RGB • PSU: FSP Hyper PRO 650W 80+ Bronze yükseltmeye değer mi assassin's creed shadows oynarken en yüksekte...
  2. Ygbayraktar

Crimson Desert 50 TL ye alınır mı ?

Arkadaşlar 50 Tl alıp denesem mi alan deneyen oldumu pek bişi kaybetmem ama dolandırılmakta istemiyorum. Dolandırıcı gibi geliyor.
  3. Ygbayraktar

PC İçin gamepad önerisi

Arkadaşlar daha önce gamepad elime almadım dersem yeridir. Denemek istiyorum beni pişman etmeyecek bir şey önerir misiniz.
  4. Ygbayraktar

❌İndirim Bitti! Nish Karamel Aromalı Şurup 700 ml 163 TL

Amazonda Nish Karamel Aromalı Şurup 700 ml 163 TL meraklısına fiyatı iyi. https://www.amazon.com.tr/dp/B08B5X5ZK2?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
  5. Ygbayraktar

Yardım Bilgisayar uyku modunda sürekli açılıyor

Arkadaşlar ben bilgisayarı uyku moduna alıyorum ama sürekli 1 2 dk sonra kendiliğinden açılıyor çözümü nedir.
  6. Ygbayraktar

Aryond A27 V2 180 Hz Curved Oyuncu Monitörü Aldım

Aryond A27 V2 180 Hz Curved Oyuncu Monitörü Aldım çok sorun yaşar mıyım VA panel diye çok gömen olmuş ama peşin fiyatına 12 taksit yapıyor ve o fiyata adam akıllı 2k Monitör görmedim.
  7. Ygbayraktar

Kedi konusunda tavsiye

Arkadaşlar abimler tatile gidiyor ve yaklaşık 6 aylık bir kedi yavrusu bırakıyor bana 10 gün ne yapacağım hiç bir fikrim yok öylece bıraksam mama ve suyunu versem yeter mi. Bide 7 gün veterinere götürcek mişim kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Aynı odada yatacaksın felen dedi ezerim diyede...
  8. Ygbayraktar

Çözüldü✓ Thermalright Peerless Assassin 120 Digital göstergesi

arkadaşlar bunun djital göstergesi niye göstermiyor bilgisi olan var mı bir program veya ayar mı yapmam lazım. 1744986479 Programı yüklemek lazımmış düzeldi teşekküler.
  9. Ygbayraktar

Yardım Soğutucu öneri kararsız kaldım.

Arkadaşlar Sistemim resimde ki gibidir oyun oynarken cpu 87 88 dereceye kadar çıkıyor soğutucu almayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Takma konusunda da endişeliyim kolay bir şekilde monte edebileceğim bir şey varsa lütfen önerin.
  10. Ygbayraktar

Ram konusunda ne yapmalıyım

Corsair Vengeance 16GB 5200MHz CL40 DDR5 Ram var 32 ye geçiş yapmayı düşünüyorum aynısından bulmakta zorlanıyorum ne yapalirim.
  11. Ygbayraktar

Assasin's Creed Odyssey Mi valhalla mı ?

Assasin's Creed almayı düşünüyorum hazır indirim varken. İkisi arasında kaldım benziyor diyorlar. DLC li alırsam birini DLC siz alırsam ikisini de alabiliyorum sizce ne yapmalıyım.
  12. Ygbayraktar

Elektrikli Süpürge Önerisi

Arkadaşlar 10-15 yıldır Aura Cleanmax Temizlik Robotu kullanıyordum miladını doldurdu maalesef. Yeni bir süpürge alacağım. Almışken de sağlam bir süpürge almak istiyorum önerebileceğiniz bir ürün var mı. Dyson a baksam Philips al diyorlar. Philips E baksam dyson al diyorlar. Önerileriniz olursa...
  13. Ygbayraktar

Alınır mı ? Yardım Lazım

Fiyatlar uçtu gitti arkadaşım sistem toplayacak taksitli olan bir yerden almayı düşünüyor sistem nasıldır ? 30 40 Bin civarı ne alabilir. https://www.gamegaraj.com/urun/boss-5a/
  14. Ygbayraktar

Bilgisayara Soğutucu Montajı Soğutucu gerekiyor mu ?

Arkadaşlar Bugün PC Hocası Sistemini satın aldım fakat soğutucu eklemedim alırken içimde bir şüphe kaldı. Sıvı Soğutucu gerekli mi bu sisteme . Şuan Deep Cool Sıvı soğutucu almayı düşündüm fakat takmak konusunda şüphelerim var öneriniz nedir. Yada Siteyi arasam sonradan alınma soğutucuyu monte...
  15. Ygbayraktar

PC Hocası Vs GameGaraj Hero 5A.

Kartım sonunda döndü ama benim kafam karışık sonuçta her gün almıyoruz Yardımcı olursanız sevinirim...
  16. Ygbayraktar

Çözüldü✓ İtopya Doğum günü Kampanyası

Arkadaşlar ütopya Kampanyası var sizce alınır mı ne düşünüyorsunuz. KUARK-BIRTHDAY
  17. Ygbayraktar

35 Bin Türk Lirası Değer Bir sistem mi ?

İntel Core I5 13400F işlemci, Biostar H610MH Kingstone Fury Beast 16GB (2x8) 3200MHz DDR4 RAM, Palit RTX4060TI Jetstream 16GB ekran kartı, Kingston NV2 1TB M.2 SSD DF DLX21 Mesh 750W 80+ Bronze PSU'ya sahip sistem
  18. Ygbayraktar

HepsiBuradadan Topladığım bilgisayar Öneriniz 4060 Ti 16 GB

Pek anlamam yorumlarınızı alabilir miyim ? https://listelerim.hepsiburada.com/ozel-listelerim/d0901a0b-bf9f-421a-9153-cdfa6c6a735f/1?sort=0
  19. Ygbayraktar

Çözüldü✓ vatandan alınabilecek 30 35 k bandında hazır sistem

Arkadaşlar vatandan alınabilecek 30 35 k bandında hazır sistem varmı önerebileceğiniz taksit seçeneği yüzünden oraya yöneldim https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-dual-7700xt-a620m-k-500gb-ssd-16gb-ram.html bu ilgimi çekti piyasa ile çok farkı varmı vatanın #🖥┇-fp-hazır-sistem...
  20. Ygbayraktar

20 30 K arası sitem önerisi lazım

Arkadaşlar Sistem bakıyorum çok fazla seçenek var ve ben sistemden pek anlamam yardım ederseniz sevinirim AMD ye gidiyor bir tarafım ama çok fazla kötülüyorlar. Bir kaç sistem buldum yorumlarınızı eksik etmezseniz sevinirim...
Geri