Arama sonuçları: *

• Users: Kerem_KK
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Kerem_KK

Hp victus 16 mı asus tuf a15 mi

https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507nvr-lp029-15-6-gaming-oyuncu-notebook-fiyati-75660/?utm_source=youtube&utm_medium=influencer&utm_campaign=Technopro&utm_term=12.03.2025-asus-a15...
  2. Kerem_KK

Gözluk sürekli takılmalımı

Arka sıradan göremediğim için doktora gittim sol .75 sağ 0 çıktı gözlüğü sürekli takmalımıyım. 3-4 metreden puntosu 16 civarı falan olan yazıları okuyamıyorum sağ gozü kapatınca ama ikiside açıkken göremediğim olmuyor 10 metrede falan sorun çıkıyor
  3. Kerem_KK

Mi band 8 kadran yüklenmiyor

Mi Band 8'im var ocak 2024'te aldım aslında ilk başta sorun yoktu güzel kadranlar yükledim. Sonra hiç yenisini aramadım birkaç ay sonra kadran yüklenmemeye başladı. Uygulamasinda local sekmesi var onda resimler gozukmuyor ama isimden kadranlar anlasiliyor. Fakat Online sekmesinde bir hata oluştu...
  4. Kerem_KK

Hoparlör için ses aktarma

Resimdeki gibi bir hoparlör var bununla telefondan şarkı açmam gerekiyor. AUX kablosu vardı 6.5 mm yi 3.5 mm ye çeviren müşteriler bozmuş. Bunun için ya kablo nasıl bulabilirim veya Bluetooth'dan aktarsam daha da süper olur fakat tek sorun Bluetooth'larin hepsi 3.5mm. Kendini flash bellek gibi...
  5. Kerem_KK

Youtube Yavaş Açılıyor

İnternetim düzgün 45 mbit fakat youtube çok yavaş açılıyor diğer tüm siteler normal şekilde açılıyor youtube 23 saniyede açılıyor. Tarayıcı olarak brave kullanıyorum adblocker youtube da kapalı premium var. Dns olarak mullvad var.
  6. Kerem_KK

Realme t100 ses sorunu

Realme Buds T100 kulaklığım var. YouTube'da veya YouTube Music'de hiçbir ses sorunu yok, telefonla konusurken de yok. Fakat Google asistanı açınca hem sesi boğuk hem de cızırtılı geliyor bir de çok az. Evde duyuluyor ama dışarıda duyamıyorum sorun asistanda midir yoksa kulaklikta mi?
  7. Kerem_KK

Rx570 sistem ne kadar eder

Laptop almak istediğim için eski sistemi satmayı düşünüyorum pek iyi bir sistem değil ama o kadar kötüde değil sizce ne kadar eder? 2018 toplanmış sistem anakart ve ekran kartının kutusu hala duruyor. Sistem özellikleri. RX 570 4 gb ROG STRIX ekran kartı. Ryzen 5 2600 işlemci. ASUS Prime B450M K...
  8. Kerem_KK

HT05 2 kulaklığa bağlanınca ses gidiyor

Ht05 aldım bugün tek kulaklıkta sorun yok sağ sol çalışıyor. 2'sine baglaninca ses gidiyor gelmiyor. Cihaz Vivo Y22s. Neden oluyor olabilir? Kulaklığa 2-3 kere reset attım düzelmiyor.
  9. Kerem_KK

Funtouch os ekranı döndürme tuşu

Önceki cihazımda otomatik ekran döndürme tuşu kapalı olduğu zaman sol altta döndürmek için tuş çıkıyordu. Yeni cihaza geçtim ama malesef böyle bir özellik yok internetten film izlerken ekranı yan yapıp birdeha dönmemesı için geliştirici ayarlarından sensörleri kapatıyorum. Ama bunu daha pratik...
  10. Kerem_KK

Çözüldü✓ Telefon için gamepad uygulaması önerisi

Havalar sıcak olduğu için balkonda oturuyorum ama tel fazla sarmıyor. Koltukta çok terletiyor telefonda hem ekranı gösteren hem de gamepad kontrolleri olan bir uygulama bilen var mı?
  11. Kerem_KK

SteelSeries Nova 1 mikrofonda Cızırtı

Yeni kulaklık aldım elime daha dün ulaştı kulaklık güzel rahat ama eğer uygulamasını kullanmazsam mikrofonda cızırtı var ama telefonda böyle bir sorun olmadı nasıl bir çözüm bulabilirim buna? Düzeltme şimdi abimin pc de denedim onda öyle bir sorun yok onunki w10 benim w11 onunla ilgili bir sorun...
  12. Kerem_KK

Razer Opus X Vs Rampage Crack h11

Masaüstü bilgisayar için kulaklık arıyorum oyun falan oynuyorum profosyonel değil ama yinede ses falan kasmak gerekiyor. Birde masaüstü olduğu için blutooth yok USB si olmadığı için blutooth sensörü almam gerek galiba 100 tl lik bir sensör alsam Razer Opus X de gecikme olur mu ? birde Rampage...
  13. Kerem_KK

RX 570 sistemde ekrana görüntü gelmiyor

Steam başarı bugunu yapmıştım Steam 4 GB ram harcadığını gördüm bu işte bir iş var diyip kapatmaya çalıştım kapanmadı bende bilgisayarı yeniden başlattım çünkü kasmaya başlamıştı ama açılınca görüntü gelmedi bı 30 dk bekledim belki düzelir diye bişey değişmedi ekran kartsız çalıştırdım PC yıl...
Geri